![]() |
- Любий, винеси ялинку, вже
квітень! - Ну добре... Показуй котру. В ліжку: - Вибачте будь ласка, з ким маю задоволення? |
У темі 1 долучень
Eutelsat W6, 21.6°E
11090 V 05926 3/4 DVB-S JSC Sport Feed |
Одного разу Карлсон застряв у
форточці. Так винайшли кондеціонер. Інтерв'ю львівського кореспондента з Януковичем: -Слава Україні! -.................Йолка! Ловив дід рибу. Зловив золоту рибку- от вона йому каже що він має 3 бажання. Дід подумав що в нього все є, і захотів щоб у нього стояв(коли він захоче). Рибка погодилась щоб у нього 3 рази стояв. Щоб встав треба було сказати"ку-ку", а щоб пройшло-"тьху". От йде дід через поле додому, думає провірю- стоїть як рибка сказала. Тут заходить дід у ліс, а тут зозуля : "ку-ку" в діда встав, сказав"тьху". Залишилася в нього 1 спроба. Прийшов додому і каже до баби щоб давала. Баба підготовилася, дід спустив штани, сказав"ку-ку"(стоїть як дрин) а баба каже "тьху, давно вже такого не було". Дикий-дикий ковбойський захід, в салуні сидять диктатора ковбоі і п'ють ром, пиво і горілку, а раптом в зал забігає побитий шериф і каже: - мужики вйобуйте звідси бо білий Джо йде і відразу ж що є сил тікає Проходить ще 15 хв забігають побиті 2 кращих шерифа і кажуть: - мужики сйобуйтеся бо білий Джо йде і відразу ж тікають, всі сидять на стрьомі і тут з переламаними руками й ногами заповзають три кращі шерифа штату Техас і з останніх сил кажуть: - мужики вйобуйте бо білий Джо йде Всі сидять в шоці, і тут відкриваються двері і з білого коня злазить високий блондин, у білому костюмі, білих сапогах, з білими бровами і губами, заходить на середину залу дістає хуя і каже: - сосати всім! Всі з переляку так і зробили Тоді він сідає на коня й каже : - А тепер сйобуйтеся бо білий Джо йде))) |
У темі 1 долучень
FX Greece 12.5°W
11428 H 30000 DVB-S2 8PSK |
Стоять два митника на кордоні. Бачать – їде мужик на велосипеді, а на багажнику в нього пачка “Мальборо”.
- Ну і гад, – каже один, – підакцизний товар перевозить. - Нічого не поробиш, для власного користування, можна без мита, – каже другий. На наступний день бачать того ж мужика на велосипеді, а на багажнику – пачка “Мальборо”. - Гімнюк, я його зараз штрафону! - Та заспокойся ти, він має право. Особисто для себе. Ситуація повторюється кожного дня протягом двох місяців. В підсумку вже обидва митники не витримують. Підходять до мужика на велосипеді і кажуть: - Мужик, візьми нашу вантажівку, загрузи її там сигаретами і провези за один раз. Ми тебе навіть рухати не будемо, тільки не діставай кожного дня з пачкою. - Що ви від мене хочете? Не потрібна мені ваша вантажівка, я вже всі велосипеди перегнав… |
Бабка пише лист Януковичу:
"Шановний Віктор Федорович. Мій дід постійно приходить з дачі зі зламаною лопатою. Будь ласка, або хоч раз зробіть що- небудь хороше для людей, або перестаньте обклеювати бетонні стовби своїми фотографіями ". |
|
У темі 1 долучень
Feed 7E BISS
Eutelsat W3A (7.0°E) 11162 - H - 6666 - 3/4 SID: 0001 VPid: 0200 |
|
Риболовля в розпалі!
Вже й наживку Насилу відрізню від закуски .. |
-Лікарю, мене болить горло... Що робити?
-Пососіть "УПСА" -Ви що? майте совість! Я чоловіковий не беру, а у пса тим більше не буду! Оголошення. Шукаю дівчину. Вітчизняного виробництва. Не старше 1987 року випуску. Не биту, не фарбовану. З гарними переднім і заднім бамперами. Без причепа, бажано без пробігу. Ой, а хто там в сусідів так верещить?! -Та то Зоряна, шоб вона здорова була! -Hароджує? -Та ні - вагітніє! |
Викрали нового українця.
Тащать його на озеро, мокають головою в воду, і питають: - Долари є? - Ні. - Євро є? - Ні. - Гривні є? - Мужики, ви або глибше мокайте, або довше тримайте бо нічого не видно. |
У темі 1 долучень
8° West
Now feed&FANN feed&Mkls feed 11045 H DVB-S/MPEG-2 8500 3/4 |
У темі 1 долучень
OPAP TV
Hot Bird - 13° East 11317 V MPEG-4 27500 3/4 SID:44E1 BISS KEY |
У темі 1 долучень
Badr-4, 26°E
DRAMA USA 11919 H DVB-S/MPEG-2 27500 3/4 |
Код HTML:
[B]ДТП в Киеве. Во вторник утром в Голосеевском районе города на полном ходу столкнулись Жигули 1-й модели и «Бентли» стоимостью 280 тыс. евро. Водителю «Жигулей» удалось скончаться на месте. |
|
Дівчинка в полі гранату знайшла,
Довго сиділа, думала вона, "Смикни за колечко" - їй дядько сказав, Довго над полем сандалик літав. |
Бородатий ,може хтось з молодьожі не знає!!!
Цитата:
|
Одна дівчинка встала на ваги, і вони розвалилися.
Дуже шкода, адже вона так і не дізналася, худа вона чи товста -------------------------------------------------------------------- Гламурна москвичка приїжджає погостювати в село до бабусі. - Бабуся, куди у вас тут вночі сходити можна? - У відро. |
У темі 1 долучень
Monitor Games
HotBird 13.0°E TP 11319V 27500 QPSK FEC 3/4 MPEG4 |
У темі 1 долучень
Eutelsat-8 West A 8°W
Music Now 11045 H 8500 MPEG2 |
|
У темі 1 долучень
Mnc International/TAMIL BOX OFICE
Apstar 2R, 76.5°E |
|
Люба я на тебе ображений!!!
Тому давай соси пробачення)))) |
прошивка тюнера gione s1026
Вирішив прошити тюнер GIone s1026 через комп`ютер. Прошивки встановлювалися нормально, але постійно відсутній сигнал. Прошивки використовував з http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=37.
Підкажіть в чому може бути проблема |
А ти сам як думаєш в чому проблема ?
Лиєш софт від іншого апарата та питаєш чому нема сигналу :o Подивись тут : Galaxy Innovations Gi S1025/S1026 |
то може підскажеш де взяти софт під цей тюнер
|
У темі 1 долучень
не можу прошити тюне вискакує помилка
|
guerrilla, Дана помилка означає що даний софт (дамп) не підходить до даного ресіверу... Якщо Ви 100% впевнені що даний софт є від того ресу в який Ви його хочете запхати, то можна попробувати запхати його з допомогою альтернативного завнтажувача комбайну з цієїї теми, пост #18
|
– Давай бабусю в дурдом
відправимо. – Навіщо, синку? – Та у неї з головою погано. – Чому? – Коли я до неї в гості приходжу, вона завжди питає: “І хто це до нас прийшов?” |
Горець викрав свою кохану і відвіз на таксі на вокзал. Хоче розплатитися з таксистом.
Таксист - "Не треба, її батько вже розплатився!" |
|
- Ало, міліція,приїжджайте, мене хочуть згвавтувати ... аало .... а ... а .. ааа, гаразд, не приїжджайте.
|
У темі 1 долучень
NOVA Greece Channels@Eurobird 3 (33°E)
ALPHA (33.0°E) TP: 11162 H 14096 3/5 DVB-S/8PSK/, 16.6 Mbps ALTER (33.0°E) TP: 11162 H 14096 3/5 DVB-S/8PSK/, 16.6 Mbps ANT1 (33.0°E) TP: 11162 H 14096 3/5 DVB-S/8PSK/, 16.6 Mbps Macedonia TV (33.0°E) TP: 11162 H 14096 3/5 DVB-S/8PSK/, 16.6 Mbps Mega TV (33.0°E) TP: 11181 H 14096 3/5 DVB-S/8PSK/Digea DVB-T, 16.6 Mbps SKAÏ Tileorasi (33.0°E) TP: 11181 H 14096 3/5 DVB-S/8PSK/Digea DVB-T, 16.6 Mbps Star (33.0°E) TP: 11181 H 14096 3/5 DVB-S/8PSK/Digea DVB-T, 16.6 Mbps Test (33.0°E) TP: 11181 H 14096 3/5 DVB-S/8PSK/Digea DVB-T, 16.6 Mbps |
Заходить сусід до сусіда, а той стоїть
біля вікна, поклавши свій пісюн на батарею і читає підручник фізики. Сусід питає: - Ти що здурів? Що ти робиш? - В книзі написано, що від нагрівання тіло розширюється, а від охолождення - звужується. - А де дружина? - А дружина в холодильнику... |
-Не хочу показатися хамом,але я би тебе трахнув
-Не хочу показатися курвою, але я згідна..... |
Йде Червона Шапочка по лісі, раптом бачить — з кущів вибігає Заєць, весь лайном перемазаний.
- Ах ти бідненький, вимазався весь! — Заголосила Шапочка і дбайливо витерла його серветкою. Раптом з кущів пролунав голос Вовка: — Е-е-ей! Червооо-на Шапка! Еще-е є серветка? Шапочка: — Ні! Вовк: — А ну-ка, Косий — йди-но ще раз сюди… |
Блондинка чекає на
трамвай номер 10. Приїхав трамвай 3. - Бліін, ще цілих сім вагонів! |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:21. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010