![]() |
__________________________________________________ ___
http://s006.radikal.ru/i214/1010/08/01b97f0fd57f.jpg |
Привіт друзі!
|
|
|
Будівництво. Бетонна плита зривається з крана, падає на
перекриття, зносить несучу балку після чого два поверхи будівлі обвалюються. Виконроб дивиться на цю справу і каже: - Ништяк тетріс. Одеса. Крик з балкона: - Аркаша, додому! Хлопчик піднімає очі: - Я що, змерз? - Ні, ти хочеш їсти! Чоловіча логіка: - Ну і що, що у вушанці, тілогрійці та валянках. Зате тепло! Жіноча логіка: - Подумаєш - мізки і жопу відморозила. Зате красиво! Погано розкреслена траса стала причиною перестрілки біатлоністів і прикордонників. Біатлоністи відстрілялися на відмінно. В аптеці: - У вас активоване вугілля є? - У нас тільки неактивоване. Але ви можете відправити СМС на короткий номер 8888. У відповідь прийде код активації. |
- Що це в вас за етикетка від вина тут вклеїна?
- Це віза в Молдавію. |
В школі йде урок Закон Божий.
Батюшка в Івасика питає домашнє завдання. Батюшка: Скажи раб Божий Івасику, чи може при житті душа відділятися від тіла? Івасик: Може. Батюшка: Свят свят свят!!! (несамовито хреститься) Що то ти таке Івасику кажеш? Душа при житті не може відділятися від тіла!!! Івасик: А я вчора вночі йшов по при Вашу, батюшка, хату і на власні вуха чув, з вашого вікна, як Ви казали... А тепер душа моя, одягайся, і ось туди городами....городами.... |
Старі паперові купюри. Майже в кожній знаходиться маса цікавих деталей, вказівок на епоху. Якісь папірці здаються зайво химерними, якісь надмірно простими.
Самий фундаментальний рубль був випущений в 1898 року, а найкрасивіший рубль (ІМХО) видрукуваний в 1938 році. http://s45.radikal.ru/i110/1010/d0/cea79a464304.jpg |
Візьми це у рот... Ні, ні, ні, тільки не випльовуй... Відчуваєш бульбашки? Це КАРБІД...
|
- Не розумію, як може одна людина зробити стільки помилок в домашньому завданні? - Говорить вчитель.
- Це не одна людина, - виправдовується Вовочка. - Мені допомагав тато. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:47. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010