![]() |
У темі 1 долучень
RAI ITA/Young TV Feed (7.0°E & 16.0°E)
Eutelsat W3A (7.0°E) Frequency: 11171 - Pol: V - SR: 6666 - FEC: - Category: Sport - Football Transmitted in: MPEG-2 4:2:2 |
Пробуем 09 ключ провайдера Вакцесс 022610 на 500-ой линійці опенов с софтом 5.86фикс.lmy
|
Чим відзізняється телевізор від
дівчини? Телевізор спочатку показує, а потім ламається)) -Діду, а коли було краще, зараз чи за Сталіна? -При Сталіні звичайно, тоді у мене ще стояв. |
У темі 1 долучень
ORBIT Eutelsat 3C / 3.1° East
12640 v 15000 New key |
У темі 1 долучень
Yamal 90Е
3576 R 8330 MPEG4 DTV +7 CTC+7 HOME+7 |
У темі 1 долучень
Eutelsat 21A - 21.6° East
11305, H, 30000 DVBS2/8PSK NBC OSN HD1 |
-Татку, можна я тебе поцілую!
-Грошей немає, мене мама вже цілувала! |
У темі 1 долучень
Digea Greece Channels - Eutelsat 3A/3C - 3°E Biss keys
12683 Н 9536 2/3 (3.0°E)(dvb-s2/8qpsk) Alpha TV Greece,Alter Channel,ANT 1,Macedonia TV 12695 Н 9536 2/3 (3.0°E)(dvb-s2/8qpsk) Mega Channel,Skai,Star Channel |
У темі 1 долучень
Disney Ch Russia .
Экспресс АМ22 53*E 11044 V 44950 CAID 2600 Provider/id 000002 Disney Ch Russia + 7 Экспресс МД-1, 80Е 3875 R SR-32000 |
У темі 1 долучень
Міліція нас береже!:o
|
У темі 1 долучень
Круто!))):o
|
У темі 1 долучень
GTRK "Samara"
Express AM22 53.0°E 10974 H 8150 QPSK FEC 3/4 Video: 5000 Audio: 5001 PCR: 5000 PMT: 5002 |
У темі 1 долучень
Telecom 2A (3.0°E)
F1 Monaco GP Playout |
У темі 1 долучень
ART-Feed's Biss Key-53E
ART-Feed Provider: "Nilesat" TRANSPONDER 12664, V, 22500 QPSK FEC 5/6-53.0°E (Express AM22) SID: 1784 (in HEX) |
У темі 1 долучень
Openbox.X-7xOPVR Keydata_by_KM_DorselTV(13.OE)_Dishey Chahhel Russia (50.OE)_23.05.2012.lmy
|
Поїхали два українці на заробітки у
Францію. Пішли в кафе обідати. Один другому каже: - Куме, як ми будемо заказувати?.. Мови не знаємо... - Ти не переживай, я вже тут раз був. Французька мова дуже легка, додаємо до слова часточку "Ля -", а все решту те саме. заказали вони два Ля-борща, два ля-салати , дві ля-кортоплі фрі. Їм все принесли, вони наїлися. І йдуть до офіціанта розраховуватися. І знову один другому каже: - Ну ти, куме, молодець, якби не ти, лишилися би ми голодні. Я б в житті не додумався... А офіціант дивиться на них і каже: - Їли би ви Ля-гівно , якби я не зі Львова був... |
У темі 1 долучень
Ключі для Openbox F-300, Х-5 **, Х-8 ** і S-1.
Супутники: 4W-5Е-9E-13Е-19, 2E-31, 5E-36Е-75Е-90E Прописані канали і ідент: "НТВ +", "ТРІКОЛОР", "РАДУГА", "ХTRA" Ключі BISS і кулі прив'язані до списку каналів. Порти DiSEqC виставляємо під свої. Код для каналів ХХХ - 0000 |
|
|
Золоте правило українських
механіків звучить так: “Що випало, те зайве!” Їжте, пийте гості дорогі, беріть добавки, а як зовсім совісті не маєте - то ще і завтра приходьте!!! |
Про "ЗОЛОТУ РИБКУ".
Піймали росіянин і українець Золоту Рибку. Рибка каже: - Відпустіть мене, я виконаю три ваші бажання, але тільки на двох! Росіянин каже: - Я загадаю два первых желания, а ти, хахол, третьє!!! На цьому і домовились. Росіянин і замовляє: - Рыбко! Маё первое желание, сделай так, штоб в Рассєї не было ни одного хахла! А втароє, огради Рассєю высоким-высоким забором, штоб не было ни одной щелочки, штоб ни один хахол не смог пролезть в Рассею! Виконала Рибка бажання росіянина. Настала черга українця. От він і питає рибки: - А що в Росії вже нема жодного українця? - Ні, не має! -відповідає Рибка. - І що в огорожі не має жодної щілинки, щоб туди зміг проникнути я? - Ні немає!-відповідає рибка. - Ну тоді залий всю Расєю БЕТОНОМ на рівні з забором!!!!!!!!! |
Як звали б Вінні Пуха?
Вірменія - Віннік Пуханян. Ізраїль - Вінніхак Пухберг. Бельгія - Вінніл де Пухільде. Німеччина - хер Вільгельм фон Пухен. Грузія - Віначар Пухашвілі. Індія - Вінніра Пуханді. Ірак - Віннідам Пухейн. Італія - Вінсенте Дель Пухіні. Китай - Він Ні Пух. Казахстан - Вінібай Пуханбекули. Іспанія - дон Вінніо Пухалес. Саудівська Аравія - шейх Він ібн аль Насер ель Сахіб ес Пухар. Росія - Вінні Володимирович Пухін)))))))) |
|
|
Приїхала до головного комуняки Петра Симоненка у гості мама. От і показує Петруха свою віллу.
-Дивись, мамо, яка в мене вітальня, яка приймальня, яка спальня, який басейн... Тут подивився на маму, а вона чомусь сумна. -Чого ж ти, мамо, така сумна? У мене ж все добре! - питає Симоненко. -Мені сумно, сину, тому, що питаю себе, а що ж буде з тобою і твоєю віллою, коли до влади прийдуть комуністи? |
|
Приїхав іноземець до України. І під час екскурсії все критикує.
-Ось наприклад цей будинок у нас був-би в десять разів більшим На що єкскурсовод відповідає: -Не дивно. Це-ж психіатрична лікарня. |
Ідуть вулицею Шварценеггер і Брюс Лі п'янющі, як ціпки. Аж раптом Брюс каже:
- Дивись, Арні, он там,.. і там,.. і там ... по 50 центів валяються!!! ...На другий день дружина Шварценеггера: - Ти, такий-сякий, знову з Брюс Лі напився! - А звідки ж ти, люба, знаєш, що я випивав з Брюс Лі? - дивується Арнольд. - Та ти як з ним поп'єш, то постійно кришки з каналізаційних люків приносиш! |
|
|
Українським вченим вдалося схрестити кролика і крота! Тваринка нічого не бачить, але коли намацає...
Весілля. Молодята вирішують усамітнитися. Через деякий час жених вибігає з кімнати в шоці, і кличе рідних: - Ця сука залізла на шафу і не хоче злазити! Все в шоці ... Батько нареченої заходить в кімнату: - Доню, ти чому там? - Тату, а ти б зліз, якби знав що там внизу тебе **иїбуть ?! ! |
У темі 1 долучень
|
У темі 1 долучень
|
У темі 1 долучень
28-05-2012
Eutelsat W3C(16.0°E) 11470.75 V 29950 3/4 DVB-S/QPSK |
Йде чота упівців по лісі. Чують щось в кущах шарудить. Вони туди, а там хтось сидить.
— Ти що тут робиш? — Я грібочкі собіраю. — А ти що їх тут садив?!! Вуйку, по селі москалі проходили? -аякже, і голова і секретар, вчителька і фермер -всі були!!! |
|
40% нещасних випадків
відбувається після слів: "Дивися, як я можу!». А решта 60% - після слів: "Фігня .. Дивись, як треба!” |
|
|
ПЕРШИЙ ДЕНЬ ПІСЛЯ ЄВРО-2012
- Комунальники демонтують новенький асфальт на дорогах. Його позичили в Німеччині тільки на місяць; - У новому терміналі Львівського аеропорту, як і планувалося, відкрився речовий ринок; - Міліціонери нарешті перестали імітувати знання англійського і знову заговорили на звичній фені; Президент в прямому зверненні, привітав українців з завершенням Зимової Олімпіади в Україні; - Катерина Осадча дотепер ходить з мячем на голові. Настільки потужно виконав штрафний Олександр Алієв; - З українських готелів масово почали відпадати зірочки; - На швидкісних потягах «Хюндай» почили просвічуватися емблеми Дніпропетровського вагонобудівного заводу; - України подала скаргу на дії арбітра, який не зарахував м'яч Мілевського рукою. "У нас такі завжди зараховують" - аргумент української сторони; - Англійських хуліганів вже почали потроху виписувати з Феофанії; - Користуючись київськими вуличними вказівниками, під час Євро пропали безвісті 1240 вболівальників; - Британські вчені якраз завершили розшифровувати привітальний виступ Прем'єр-міністра України; - Опозиція заявила, що зібрала 80-тисячний мітинг на Олімпійському під час фіналу Євро-2012; - З дерев навколо стадіонів МНС-ники знімають останніх дітей. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:06. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010