![]() |
Я не хроплю!
Просто уві сні на мотоциклі ганяю...! – Скільки у вас до мене було чоловіків? - Ви перший ідіот, який взяв талончик до гінеколога...! - Вчора псіханув і пішов із дому. Погуляв, згадав, що живу сам, і повернувся...! |
Старість – це вік, коли компліменти ще кажеш, але за цим уже нічого не стоїть...!
Щоб взуття не тисло, часом достатньо підстригти нігті...! - Якщо тобі треба терміново "злиняти" з роботи, кажи, що в тебе загострився геморой. Ніхто не полізе особисто перевіряти...! |
Офіціант:
-Щось будете їсти. -Я би хотів те, що їсть он та пані! -Це неможливо, вона не віддасть... -Мила, я на рибалку йду. Де мої чоботи ? -Я віднесла їх на Озерну 13 і надавала ними по морді тій щуці, яка клюнула на твій черв'ячок. |
У школі.
Вчителька: - Васильку, де знаходиться росія? -Мені татко не дозволяе матюкатись! Випадок в АТБ сьогодні. Касир: - Слава переможцям? Черга: - Героям Слава!!! Касир: - Та я сорт яблук уточнюю. |
Анекдот згадався.
Після 2 світової урок в совітській школі. Вчителька — діти, а чим ви допомагали армії? Ваня — я їжу носив солдатам в окопи. Маша — а я раненим допомагала в госпіталі. Вовочка — а я снаряди подавав військовим. Вчителька — умнічка, і що вони тобі казали за це? Вовока — «йа, йа, зер гут Вольдемар!» |
У тeмнoму прoвулку зуcтрічаютьcя два чоловіки.
Πеpший, виймаючи з кишeні ніж: - У тeбe гpоші є? Дpугий, діcтaючи з-зa пaзухи coкиpу: - А тoбі нaвіщo? Πepший: - Тa тaк, pозміняти хочу... |
- Все!!! Не хочу більше на дачу їздити... Обіцяли шашликів, огірочків і горілочки!!! А дали лопату, розсаду і копняка під зад!!!
|
Довго не могла зрозуміти причину поганого самопочуття.
Зробила УЗД,здала кров на все,перевірила гормони, зробила МРТ, зайшла до невропатолога, записалась на кардіограму і рентген. Принесла результати своєму лікарю і запитую,що він бачить. -Бачу, що у вас є гроші і енергія. |
Чоловік з похмілля:
- Таню, дай свині їсти, бо в мене голова болить... - От зараза, а ти вже сам навіть встати поїсти не можеш... |
– Ольга Іванівна, а Тихий океан завжди тихий?
– Петрику, а можеш задати ще дурніше запитання? – Можу! Коли померло Мертве море? |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:11. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010