![]() |
Викладаю на касову стрічку дві пляшки білого вина, коньяк, шампанське, мартіні, і в кінці котячий корм. Якийсь мужик в кінці черги питає:
- Що, в кота День народження? |
Hіхто мене так не запрошує на кухню, як мій кіт який не їв більше 15 хвилин.
|
Порада мудреця: Шановні батьки! Виховуйте своїх дітей, а не вчителів: вчителі - це тимчасово, а діти довіку!
|
Всі сусіди погані але верхні гірші за нижніх.
|
- Ти знаєш, в Галі депресія...
- Чому? - Зробила файний пляцок з полуницею і зжерла... Забула виставити у фейсбук... |
Кросівки за 2 тисячі - дорого.
Пропити за вечір 2 тисячі - а шо дарма працюю? |
Нарешті весна! Тепер усі свої заскоки можна буде списати на гормональний сплеск!
|
Навіть камасутра не зрівняється з тим, що я витворяю в ліжку, у пошуках прохолодного місця!
|
Стоматолог - це той, хто повертає людей в Україну.
|
Настрій: хочеться щоб мені хтось помилково перевів 7 мільйонів євро і написав смс «Добре, залиш собі, мені не шкода».
|
- Чому ви берете на роботу лише одружених?
- Тому що вони звикли до образ і не поспішають додому наприкінці робочого дня! |
Найбільше невдячна робота - домогосподарки! Зарплати нема! Відпустки нема! Вихідних нема! Робота ніколи не закінчується! Раніше не підеш! Проспати не дадуть. Та ще кожен заздрить: - Вона вдома сидить! Нічого не робить!
|
- Привіт, мій зайчик!) Я сумую без тебе. Кохаю тебе сильно, сильно!
- Це її чоловік. Ти хто? - Відправ це друзям і твоє життя поміняється в кращу сторону. |
Ми з того покоління, яке натиралось ароматизованими сторінками з каталогів Ейвон та Оріфлейм)
|
Сиджу, дивлюся... на море... роботи.
|
Хочу морозивка. А послати нікого. Точніше, послати є кого, але не за морозивом!
|
- Як пройшов твій день?
- Відчуття що він пройшов по мені. |
Мій кіт:
- Ні! Олю, наш бюджет не потягне ні собаку, ні чоловіка! |
- Офіціант, п’ять пива.
- Але ви показуєте на пальцях два?.. - Це у вас два, в Римі це п’ять! |
Розмовляють дві дитини:
- Все-таки ці батьки - дивні люди... - Чому? - Спочатку вони вчать нас ходити і говорити, а потім хочуть, щоб ми сиділи і мовчали. |
Знаю, що мовчання золото, але так іноді хочеться сріблом «дзеленькнути»!)
|
Математики визнали, що наступна по складності після теореми Ферма їде формула розрахунку пенсії.
|
Головне, бути щасливим, і не важливо, який висновок напише психіатр...
|
Хочете викликати в чоловіка ненависть і захоплення одночасно? Надряпайте на капоті його машини: «В сексі ти найкращий!»
|
Життя з собакою чи котом на 90% складається з того, що ви ходите один за одним, щоб перевірити, хто там що жує...
|
Літо це можливість засмагати на роботі...
|
Раніше, було дві зарази від яких неможливо відірватись - насіння і телевізор. А тепер, третю придумали - інтернет.
|
- Галя, як ти за один день умудряєшся стільки накосячити!?
- Я рано встала!) |
Нас частіше рятують не залізні нерви, а гумове терпіння...
|
Ви не їсте вночі? Ну і даремно! Дуже смачно!
|
Сьогодні я пішов в туалет без свого телефону. На підлозі ванної кімнати 112 плиточок...
|
Занадто пізно жінка розуміє, що в РАЦСі вона отримує не Свідоцтво про шлюб, а другу трудову книжку.
|
Коротко проте, як я лікуюсь: «Господи, нехай воно само пройде бо в мене немає ні грошей ні часу на лікування!»
|
Завела кота. Тепер не можу нікуди поїхати, захворіти, вмерти, стати бідною... Бо йому потрібна нянька і преміальний корм!
|
Мужчина у самому соку шукає собі соковижималку!
|
Приготувала вечерю, сама пробувати боюсь, кота шкода. Чекаю чоловіка!)
|
Слухаючи про себе плітки, ніяк не можу зрозуміти заздрять чи рекламують?..
|
Жінка створена робити чоловіка щасливим... Де б цей нещасний не ховався!
|
Таке відчуття, що я зараз дуже потрібна на Мальдівах...
|
Ніколи не сваріться з дівчиною маленького зросту... Вона ближче до землі... і швидше візьме каменюку!
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:53. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010