![]() |
Післе першої шлюбної ночі:
Він: -Мила, я зрозумів, що я в тебе не перший?. Вона (закурюючи): -Так...А я зрозуміла, що і не останній!!! |
У шестирічного хлопчати запитали:
- Ким би ти хотів бути? - Продавцем - Але для цього ти ще занадто малий - Нічого. Я міг би торгувати з-під прилавка. |
|
Дуж гарно !я сам з Карпат скоро покажу свої фото
|
|
Я хотів свого сенбернара так видресирувати, щоб він гавкав, коли захоче їсти.
Сотні разів я показував йому, як це треба робити. - Ну і як? Гавкає він тепер, коли голодний? - Ні, однак він тепер нічого не їсть, поки я не почну гавкати! ************************************************* Професор на лекції питає: "Якби перед бараном поставили відро з водою і відро з горілкою, щоб почав пити баран?" - Воду!! - відповідає студент - А Чому? - Бо баран! |
Зустрічаються двоє крокодилів:
- Ну, як полювання? - Двох негрів з'їв, а ти? - А я одного москаля. - Брешеш, ану дихни... |
Говорять дві сусідки. Одна з них розвішує випрану білізну.
- Маріко, завжди знаеш, що буде файна погода. Як то тобі вдається? - Вранці дивишся під покривало до чоловіка - якщо наліво лежить, то дощ, якщо на право - то сонячно. - А якщо стоїть? - Та хто по таких святах пере!!!! |
Можливо і повторяюсь!
http://i815.photobucket.com/albums/z...liciancopy.jpg |
Іде заєць по полю і курить
перестрічає його корова і каже: -Ти такий маленький,а вже куриш!!! А заєць їй відповідає: -А ти така велика і ще без ліфчика!!! |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 14:10. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010