![]() |
У боротьбі з лінню можна проводити цілі дні. Сама краща поза для боротьби - лежача.
|
- У мене 2 новини, з якої почати?
- 3 гарною. - Ви стали рекордсменом зі стрибків зі скелі. - А погана? - Мене звуть Апостол Петро. |
Хлопець - дівчині:
- Ти найгарніша була на своєму дні народження. - Дякую! Я намагалася!! - Спеціально гостей підбирала? |
- Алло, це служба екстреної допомоги?
- Так. - Я ключі загубив, мені потрібно негайно відчинити двері. - Виклик прийнято, наші фахівці вже виїжджають. Через пів години: - Алло, це вантажні перевезення? - Так. Прийміть заказ. - А що треба перевозити? - Так дрібниці різні, побутова техніка, сейф, пару шуб. |
Застряв росіянин у ліфті, натискає на дзвінок, йому голос:
- Якщо Ви розмовляєте українською - натисніть один! Якщо Ви розмовляєте російською - натисніть два! Ну той з упевненістю натискає два, йому голос: - Шо, москалику, застряв?! |
Перемірявши пару десятків капелюшків, жінка звертається до продавчині:
- Мабуть, візьму цей. Скільки він коштує? - Ніскільки, в ньому ви прийшли. |
- А які ресурси ви використовуєте для самовдосконалення?
- В основному граблі... |
- Петро, ти ж чудово водиш машину, як же ти до кювету то потрапив?
- Степане, та їдемо ми вчора на дачу, а на узбіччі дівка стоїть напівгола, дружина мені очі рукою і закрила ... |
- Куме!
- Га? - Хто там у тебе верещить? - Та, москаля впіймали, вбивати будемо! - То я прийду допоможу, щоб швидше було! - Приходь, але швидше не треба! Хіба ж ми нелюди?! |
- Тато, а чим займалися піонери?
- Це, ну наприклад, ходили і збирали макулатуру, металобрухт ... - Як бомжі, так? |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:38. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010