![]() |
Зібрались три алкаша на міхур, купили й несуть по черзі його рідного додому в передчутті… Один несе, весь трясеться, іншому дає міхур.
Інший несе, боїться розбити, передає третьому. Третій несе, спотикається, падає, ущент… Перший починає стукатися чолом об стіну, другий вириває в себе волосся, а третій піднявся й устав, засунувши руки в кишені штанів. Коли невроз пройшов, перші двоє запитали: - Ми отут переживали, а ти як ні в чому не бувало… Третій відповідає, висуваючи з кишень руки, у кожній по яйцю: - Кожний переживає по-своєму. |
Фермер з сином вперше з'явилися в міському готелі. Ходять, ахають. Але найбільше їх увагу привернули блискучі металеві двері з кнопкою.
- Тату, що це? - Не знаю, синку! Тут підрулює старезна бабця на інвалідному візку. Тисне цю кнопку, двері відкриваються, бабуля в'їжджає туди, двері зачиняються. Батько і син стоять, відкривши рот. Тут двері відчиняються, і звідти виходить крута тьолка в міні-спідниці. Тато: - А ну ж, синку! Швидко за мамкою ... |
В аптеці:
- Дівчино, дайте мені будь-ласка 2 презервативи - Вибачте, але у нас презервативи продаються в упаковках по три штуки. - Дівчино, ви мене не зрозуміли. Мені потрібно ДВА презервативи! - Повторюю ще раз, я можу продати вам тільки ТРИ презервативи!! - ДІВЧИНО, АЛЕ МЕНІ ПОТРІБНО ЛИШЕ ДВА ПРЕЗЕРВАТИВИ!!! - НУ Я НЕ МОЖУ ДВА!!!! - А Я НЕ МОЖУ ТРИ!!!!!!! |
|
- Алло, це спілка захисту тварин?
- Так, у вас проблеми? - Hа дереві в моему саду сидить поштальйон і ображає мого собаку останніми словами.. |
Осінь 2010 року. Україна.
- Бабо, а чого це ви муку, цукор, крупи мішками скуповуєте?! - А ти чув, що Азаров сказав : "Жити стало краще, жити стало веселіше" ? Минулого разу те ж саме Сталін перед війною говорив... |
Урок анатомії:
Вчителька запитує учнів для чого потрібні окремі частини тіла людині. Петя стає промовляє : голова потрібна для того щоб думати. Маша підводиться :ноги потрібні для того щоб ходити. Вовочка :я хочу розказати про шкіру якби в нас її не було то яйця ми б носили у руках. |
Києво-Печерська лавра, світова спадщина ЮНЕСКО.....
http://i.piccy.info/i5/81/57/675781/...neral)_240.jpg Цитата:
|
http://i.piccy.info/i5/50/76/677650/..._pIEp__240.jpg Спинюсь, не тямлю, що воно за диво,-
Оці степи, це небо, ці ліси, Усе так чисто, гарно, незрадливо, Усе як є – дорога, явори, Усе моє, а зветься – Україна Л. Костенко. |
У темі 1 долучень
For OpenBox X-7x0PVR
All keys Вy mustaff Для ПО 1.18.58 *********************** - Telespazio Hungary (Ex Mediatech)(Amos 4°W) Seca Ident 002A DEC 000 042 Key 0C <--- December (Next) - RAI Hotbird 6-8 (13.0°E) Ident: 0030 (02E2) Key 0C <--- December (Next) |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 10:48. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010