![]() |
Мозок - не брови. Якщо немає, не намалюєш...)
|
Якщо з чоловіком немає проблем, придивіться уважніше, можливо, це не чоловік...
|
Цукерки «Корівка» - ніби завчасно попереджають про наслідки...
|
Давай пограємо в хованки... Ти будеш ховатися, а я буду шукати когось ліпшого за тебе!
|
- Як називаються хлопці, які люблять старших жінок?
- Археологи! |
Серпень - єдиний місяць, який треба провести, як три!
|
Приємно, коли небажання кудись йти збігається з можливістю)
|
- Які плани на вечір?
- Оооо! Тіко сексуальні! Пошлю всіх нах@р і висплюсь у різних позах... |
Чоловік це унікальна людина. Для нього всі твої сукні однакові, a викрутки різні.
|
Завжди посміхайся. Собі життя продовжиш, друзів порадуєш, ворогів побісиш.
|
Сьогодні у мене музичне ставлення до життя. Все по барабану...
|
У нас із чоловіком така різниця у вазі, що коли я читаю камасутру - він читає молитви...
|
План був такий:
1. Школа 2. Універ З. Цейво 4. Тейво 5, Мільйонерка! |
Швидкість світла - час вихоплення потрібної пляшки пива із відкритого холодильника до включення лампочки.
|
- А який в тебе зріст?
- 145. - Ти така маленька принцеса. А скільки важиш? - А вага моя трохи менша, 125. |
Ніщо так не псує мені п’ятницю, як розуміння того, що сьогодні понеділок!
|
Хороший коньяк хороший не тільки до всього, але і без всього...
|
Пішла у відпустку. Перші троє суток здавалось, що я прогулюю роботу...
|
Як можна бути спокійною, коли в голові всі клітини нервові?
|
Лиш 1% населення використовує ярличок на одягу для того, щоб дізнатися як за цим одягом доглядати. Інші 99% визначають по ньому де зад і де перед.
|
Життя як кабачкова ікра. Трохи схоже на лайно але вцілому ок.
|
Щоб довго жити - треба менше метушитися. Доведено черепахами.
|
Пішла купувати Магній Б6 для заспокоєння. Купила окуляри зі знижкою, труси по акції і каву. Магній забула.
|
Дякуючи чоловікові, котрий рознервував мене з самого ранку відбивні вийшли дуже ніжні...
|
Ідеальних не існує, просто важливо зустріти таке саме ненормальне, як ти...
|
За двадцять століть людство так і не змогло встановити, що впливає на настрій жінок.
|
Я сьогодні зробила близько п’яти присідань. Отже, якщо помітите в натовпі худу красуню, знайте - це я!
|
Хотіла сьогодні встати раніше.
А подушка мені, як заявить: «Лежати, лицем вниз, руки заголову, ніяких різких рухів!!!» |
- Який сьогодні день?
- Четвер... А що? - Та ніби четвертий понеділок поспіль. |
Відмовила собі в усьому! Крім задоволення...
|
Хочете розважитися? Ідіть до магазину одягу, зайдіть у примірочну, і голосно попросіть звідти туалетний папір.
|
А чи є таблетки, як Віагра тільки для роботи?
|
- Я не можу працювати в таких умовах!
- В яких? - Та в будь-яких, якщо чесно! |
Сиджу, думаю, де б мені відпочити... Підрахувала гроші - зрозуміла, що не втомилася...
|
Сиджу на дієті: Зранку - йогурт, в обід - чай з лимоном, на вечерю - легкий салат з м’яса, ковбаси, сметани, пельменів, курки, булочок і риби!)
|
Мене родичі запросили на вареники з картоплею! Я оце їду і розумію, що вони її ще не викопали!
|
- Кохана, давай цього року забудемо все погане!
- Давай. Чоловіче ви хто? |
Суть російських казок - бути дурнем, лежати на печі і тобі пощастить.
|
Вдома завжди має бути коньяк! Ну, по-перше, його добавляють в печінковий паштет. По-друге, ним кроплять відкриті яблучні, сливові і абрикосові пироги. По-третє, його добавляють в деякі види тіста. Правда... я нічого цього не готую. Просто, вдома має бути коньяк! Без варіантів!
|
Зрозумів, що подорослішав, коли перестав просити в батьків гроші і став брати в них в борг.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:37. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010