![]() |
Цитата:
А якщо нічого не тямиш,та ще й в голові нема нічого,краще пасти овець на полонині.:) |
Цитата:
|
Що будете дивитись осцилографом в мертвому тюнері?А якщо напівживий,а схеми як правило нема,які осцилограми спостерігатимете?
Далі продовжувути не буду.На багатьох технічних форумах все це добряче обсмоктано до кісточок. Поцікавтесь гілками-хто якими приладами користується і всі питання відпадуть. Знаю одного старого майстра,він сорок років користувався стрілочним тестером і БЖ,осцил вмикав раз в два-три місяці-заробив купу грошей. Знаю іншого,має приладів до самої стелі.Також заробив чимало на ремонтах.Різноманітними приладами ще треба вміти користуватись і знати для чого їх застосувати.:p Бачив один раз в одному селі одного ,,телемайстра",мав якийсь саморобний тестер,жарівку і стоватне паяло.Всі доріжки попалить,але зремонтує.:D |
Цитата:
Навіщо покупати якісь прилади щоб відремонтувати тюнер або ще щось, оди раз на рік. У мене є питання до Вас,яким прибором ви перевірете конденсатор який по номіміналам норма а при напрузі він пробивається?або транзистор, міряєш все ОК,ставиш а він не працює?опір який міряєш норма,а при проходженні напруги міняє свій номінал?і т.д. |
Цитата:
:) |
Цитата:
|
Щось Ви на ,,чайника" не подібні.:o
|
Вам ця дискусія не нагадує про Ваші проблеми?
http://www.001-lab.com/001lab/index.php?topic=596.new :rolleyes: |
P.S тема не для спорів.....
|
Цитата:
lmy |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:06. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010