Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Загальний розділ! (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=47)
-   -   Цікаві випадки з клієнтами... (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=1994)

Петрович 03.11.2013 17:17

Цитата:

Допис від D-Misha (Допис 93280)
Петрович, коли приходить до мене людина (трохи не мілліонер), з двома тюнерами і після прошивки, кидає мені 10 гр.... То як можна оцінити таку людину, як не гнидою.І це не поодинокий випадок, тому така реакція ...до, так званих, "доморощених".Ненавиджу!!!

Я закрив підприємця і зараз "партизаню" то є такі що "роби за дурно бо здам в податкову"

sat-prof 03.11.2013 17:27

Петрович, а податкова докаже що ви робете не за дякую ?послати його по дальше!

Петрович 03.11.2013 17:37

Цитата:

Допис від sat-prof (Допис 93285)
Петрович, а податкова докаже що ви робете не за дякую ?послати його по дальше!

Можна було би але як кажуть "проти вітру не...".Можуть підіслати козачків..на протязі року більше трьох раз робив-штраф до 1700гривень і тд.Є такі що з ними не варто заїдатись..

D-Misha 03.11.2013 17:40

Цитата:

Допис від Петрович (Допис 93284)
Я закрив підприємця і зараз "партизаню" то є такі що "роби за дурно бо здам в податкову"

Петрович, я пропрацював від податкової останні 5 років, до пенсії, тому що боявся "таких", як ви кажете.Зависть таких людей, добро не робить. Най їм буде так, чого бажають іншим.Якось ставив дві тарілки ("дракона" і 75*), молодим "газдам",де після закінчення роботи, молодий "пан" повернувся до жінки з словами- запиши в борг... :eek:

vimpel 03.11.2013 18:10

по поводу х,,в зіркових треба посилать таких козликів , податкова теж нічого не доведе в мене кліенти провіренні телефон козликам не даю, дай щоь вони можуть доказати я з підприемця давно знявся підприемницькою діяльністю не займаюсь, а так прошив настроїв антену який це бізнес так хоть на кварплату заробить та комплектуючі закупить хай тих тресуть в кого лопатніки не закриваються , насчет козачків якщо не знайомі питаю хто дав телефон мені не важко перевірити якщо без попереднього дзвінка говорю суму за ремонт прошивку якщо влаштовуе тоді роблю хай доведуть щьо я лагодив хай за руку зловлять може вмене сосід ремонтуе а я просто йому ношу на ремонт допустим за пиво незнайомих в дім взагалі не пускаю тільки провірених а взагалі працюю по попередньому дзвінку про все домовляюсь якщо все влаштовуе тоді їду або йду до кліента

sat78 03.11.2013 19:31

Прошив Ортона 4100 одному товаришу....Просидів десь з годину редактуючи канали ,переносячи по одному .Віддав ...взяв 20гр за роботу...Через три дні дзвонить мовляв шо за фігня змінилися кольори на телевізорі...зроби як було...Давай кажу віддам тобі ті 20 гр і не парь мені мозги ...Кинув телефона і більш не дзвонив мені...Я давно знаю шо він говнистий чоловік...думав шо змінився!))

vimpel 03.11.2013 19:37

говнистий чоловік...думав шо змінився такі не міняються аз часом все більше і бельше вояють

sat78 03.11.2013 19:50

Він звик шо люди в нього працюють за 150 самогона вонючого...або зовсім задарма...

arki 03.11.2013 20:38

Цитата:

Допис від D-Misha (Допис 93277)
arki, ви, своїм дописом, принизили всіх пянюг на форумі, в тому числі і мене...

То ви ж казали не пєте? :eek:
А як Ви назвете людину яка нагло обдурила мене і "обдерла шкіру" у старенької?
Я за життя не бачив жодної толкової пянюги і взагалі вважаю що алкоголік то вже щось інше ну тількі не людина...(хоча можливо помиляюся) Вибачаюсь якщо когось образив тут...

D-Misha 03.11.2013 21:45

Цитата:

Допис від arki (Допис 93299)
То ви ж казали не пєте? :eek:
А як Ви назвете людину яка нагло обдурила мене і "обдерла шкіру" у старенької?
Я за життя не бачив жодної толкової пянюги і взагалі вважаю що алкоголік то вже щось інше ну тількі не людина...(хоча можливо помиляюся)

arki, де ви бачили що я казав що не п'ю?Дякуючи вам і всім хто рекомендував, з вашої легкої руки ,зробив собі 10 літрів виноградного вина;) і вже який день неможу від нього відірватисяlmy Нині, за чаркою вина, посидів з одним дідом, який поділився зі мною своїми далекими спогадами(австійські і польські часи, каторга в німетчині). От де можна черпати нашу іторичну правду.. Тільки при таких обставинах, можна зрозуміти людину, яка стільки пережила і залишилася людиною.arki, ви такі категоричні по відношенню до пияків,нетреба, пияки бувають різними. А яке щастя і радість, коли після встановлення тарілки або прошивки, посидіти за чарочкою з клієнтом і не взяти з нього гроші -приємні спогади на пару тижнів. Я знаю, що віртуальне спілкування не відповідає реаліям життя, тому, не треба казати на весь форум, що ви не п'єте, а я п'ю... Ніколи не повірю!Тому, давайте випємо за те, щоб не лишали пити ,а пити з розумом і не втрачати красоту своєї душі.. Дай вам Бог всім, прожити до моїх років, з відчуттям гумору і всіма бажаннями, які ви хочете одержати від життя...dresmille

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:47.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010