![]() |
san256, а який проц стоїть?
Пробуйте відкатити на ту прошивку яка стояла |
Цитата:
Так, відкотив назад, на заздалегідь зроблений бекап з заводської прошивки )) Потім залив "bak-MiniHD_1.5.56_emu + канали" - все норм запрацювало, а найголовніше з'явилася можливість редагування BISS ключів!;) Спасибі, що викладаєте корисне ! Мова форуму Україньська!!! |
Хочу запітатися, чі в мене таке з тюнером... Є транспондер на 90Е Ямал 300К DVB-S2 11093H 30000-5/6 8PSK. Тюнер приймає його, але не показує жодного конала, хоча показує рівень сигналу і всяку інфу. З транспондера DVB-S2 11670 H 14400-5/6 8PSK він все показує. Здається цьому винна символьна швидкість, тюнеру бракує швидкості процессора. Хоча з потоком DVB-S 27000М він працює нормально. В чому може бути справа???
|
Доброго Всім дня !
Підкажіть, будь-ласка, в чому може бути проблема......Тюнер Аміко міні , працює через лан-порт...через 5-10 хв. перестають показувати кодовані канали а інші інтернет функції (ютуб,погода...) працюють....Пробував змінювати шаровода, міняв налаштування, протоколи.... міняв модеми (Zixel , ZTE. D-link - інтернет ОГО від укртелекому)...., Що цікаво ,після перезавантаження модему - знову все працює деякий час.... Дякую. ........................... Приніс до сусіда , в нього також Zixel, підключив....все працює...!?!?!? |
Уже в продажі))
|
SAYKA, ну і як він в роботі???
Бачив в інет магазині за 603грн. |
Як на моє не професійне око досить шустрий.Просто не мав його попередника у руках і нема як порівняти.Вмикається десь за 25секунд,ПЗ поки ще сире,но видно опит з hd mini.Бракує (може я не знаю) програм для редагування списків каналів на пк,но це в майбутьньому вирішиться,а так досить непоганий .
Так як я брав його під шарік то задоволений. |
SAYKA, а як з нагрівом, тобто трохи гріється???
|
Нагрiву практично нема,ледве теплий.
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 15:06. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010