![]() |
потрібна прошивка на startrak 750CU
|
w124, системну інфу ресіверу в студію...
|
cофт VGA0 3.3.35emu
апар. верс. 2 5.3.0 загр. 1.0.7 FDD 1.0.0 |
w124, Судячи з усього у Вас один зі старих Жлобо 3000-6000
|
erase flesh написало
|
w124, І що ??? Який софт пробували лити ??? Який завантажувач ???
|
w124, тюнер вже старий і перед прошивкою треба перевірити БЖ(то що він робе,ще нічого не значить).Якщо помре при прошивці прийдеться освоювати Jtag
|
Цитата:
|
ні працює, але в меню намає картоприймача
|
w124, А для чого Вам картоприймач, для Екстри ???
Якщо так то треба шукати його "рідний" софт, з карто-приймачем.... |
w124,
В назві софта має бути наприклад TRUMAN - SW 3.4.09а -KEY-CARD-UPGRADE і в самому тюнері в наявності підключений картоприймач. Прошивка повинна закінчуватись появою напису-«Update success» а до її появи не виключати тюнер, при erase flesh чекати її появи ! ЧЕКАТИ!!! Один з таких доданий |
Софт(дамп) для 7010CX підходить ще з якихось ресиверів чи тільки його рідні?І якщо в когось є свіженький дамп для цього тюнера то чи не могли б ви скинути?Дякую
|
djjerom, тобі сюди http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=68
|
Підкажіть, будь-ласка, на якому супутнику транслюються канали ТВ 1000 Megahit, Comedy?
|
Цитата:
|
Як правильно прописати настройки протокола homecamd в оскамі ? Може хтось знає,буду вдячний,пів години в гуглі просидів так нічого і не нарив!!!!
|
yura150480, Який ресівер ??? Що конкретно хочете хоме-шарити ???
|
Хочу з 9500 на Аміко,навпаки пробував все гуд,бо вікард розшарює по нюкамбу,а ортон зараза по homecamd,ось шукаю варіанти як би прописати цей протокол в Аміко(пів дня мучаюсь))))))
|
Цитата:
|
Цитата:
|
yura150480,Піднімай на 9500 Е2 ЕМУ Вікард чи ОСКамд...
|
Доброго вечора всім! Хто ще не спить хотів таке спитати хочу купити собі антену інтертелеком та модем 3G. Сказали мені знайомі що перед тим як ставити атену треба мати спеціальну програму яка показує сигнал. Інші люди кажуть що це все в модемі вклюаєш комп втикаєш модем налаштовуєш драйвера і крутиш антенов. Кажуть чим більша антена кращий сигнал хто знає проце напишіть.
|
Korpahec, на форумі є цілий розділ,можно і почитати http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=110
|
Привіт! Скажіть будласка ресівер ортон Х80 після грози сам включається і виключається я прошивав таке саме. Включається і виключається в чому причина!
:cool: |
Скажіть мені,Якщо я куплю тюнер в мрек 4.І ЯКЩО Я ПІДКЛЮЧУ його до компютера.і я зможу канали дивитесь від екстра тв.І ЯКА ЦІНА.
|
марянмарян,
Шара на хтра тв приблизно 2$ в місяць,і для екстри тв не обов"язково тюнер в Мпег4.... |
Цитата:
коли включений що показує? |
Народ яким способом можна відкрити канал руский роман.
|
Цитата:
|
Цитата:
антені дивись БЖ і т д. |
Привіт! Він без антени включається і виключається. Я даже антену не підєднював просто дуріє! На блок живлення дививсь вроді все ціле!:cool:
|
У темі 1 долучень
Korpahec, А на гнізді sat in хоч якась напруга появляється при перезапусках.
Провір Д11 на кз. |
Доброго вечора всім! Скиньте, будь-ласка, хтось прошивку для ортон 4050с на 4 - 4.8 - 13 - 36.
|
На ось держи підходить до 4050С 4100С І до 8100 це клони проц 3329С! Не забувай перед прошивков глянути системну інформацію.:cool::cool::cool:
|
Всім доброго вечора! підскажіть будьласка чи можна на Windows 7 x64 проводити реанімацію ресиверів якщо можна надайте будьласка інформацію як?
(пробував неполучилось LPT порт неактивний,погугливши вияснив що потрібен драйвер giveio для роботи з LPT портом якого я незнайшов) |
У темі 1 долучень
Цитата:
Драйвер в архиві |
Цитата:
|
Привіт ...В мене таке питання канал SonyTurbo розшарюються @ 75°E(Радуга),бо в мене чогось не хоче,відпішіть хто знає,щоб я свого шаровоза не напрягав,а то я йому так часто пишу боюсь заблокує асю рано чи пізно http://smiles.kolobok.us/big_standart/biggrin.gif
--------------------------------------------- Народ що ніхто Радугу не шарить?http://smiles.kolobok.us/big_standar...one-s_head.gif |
Хто знає як правильно ввести статику на Vplug
|
Добрий день )
На Hotbird 13 показує у когось частота 12437 Н 27500 відпишіть будь ласка |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:10. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010