![]() |
Кононов переконаний у перемогах Карпат
Керівництво "Карпат" докладає максимум зусиль, аби у кадровому питанні команди не було проблем. Про це в інтерв'ю газеті "Команда" заявив наставник клубу Олег Кононов. "Клубне керівництво докладає зусиль, щоб у нас в кадровому питанні все було в порядку. До речі, зараз в селекційній роботі ставку робимо на запрошення універсалів. На питання, чи зможуть "Карпати" виконати поставлене завдання і вийти з групового турніру Ліги Європи, Кононов відповів: "Знаєте, я завжди дотримувався точки зору, що перед командою треба ставити максимальні цілі. В іншому випадку, навіщо тоді взагалі з'являтися на міжнародній арені? Переконаний, після першої перемоги ми заграєм ще краще". |
Динамо розбило Оболонь 4-0 голи забили 2 Йдене,Хачеріді,Гусев.На черзі Рубін нехай готує вазелін.Слава Україні!!!ukrprofukrprofukrprof
|
Моуріньо став
менеджером "Реала" Головний тренер "Реала" Жозе Моурінью отримав нову посаду, посівши місце менеджера клубу. Про це повідомляє офіційний сайт іспанського гранда. Таким чином, організація праці в "Королівському клубі" буде такою ж, як і в клубах Англії. Як зазначаться у заяві клубу, таке рішення було прийнято на раді директорів "Реала". |
Арсенал купує Мату
Лондонський "Арсенал" хоче купити Хуана Мату із "Валенсії". Якщо Сеск Фабрегас таки перейде у "Барселону", що дуже-дуже ймовірно, то Арсен Венгер зробить усе можливе, аби переманити Мату. Трансферна вартість 23-річного іспанця складає 25 мільйонів євро, а його контракт з кажанами діє до літа 2014 року. Відзначимо, що сам Мата, який нині захищає кольори молодіжної збірної Іспанії на чемпіонаті Європи, не горить бажанням міняти місце роботи. Але гроші можуть зіграти свою вагому роль. У "Арсенала" крім того є конкурент. Раніше повідомлялося, що "Ліверпуль" готовий викласти за футболіста 22 мільйони фунтів стерлінгів. В минулому сезоні Мата провів за "Валенсію" 43 матчі, в яких забив 9 м'ячів і віддав 18 гольових передач. |
У темі 1 долучень
Iбрагімовіч "косить" під Каморанезі
Долучення 5770 Нападник "Мілана" Златан Ібрагімовіч змінив стиль та зачіску. Тепер швед став дуже схожий на Мауро Каморанезі. Італієць аргентинського походження, який з 2002 по 2010 рік виступав у "Ювентусі" має аналогічну зачіску, хвостик, вуса та борідку. Що змусило Ібру копіювати екс-півзахисника "Юве" невідомо. Можливо, це на фарт - щоб виграти нарешті Лігу чемпіонів. |
Дрогба з Челсі ще на рік
http://football.sport.ua/images/news...rig_132087.jpg Нападаючий буде заробляти 120 тисяч фунтів на тиждень Нападаючий "Челсі" та збірної Кот-Д’Івуару Дідье Дрогба продовжив контракт з лондонським клубом ще на рік. Угода 33-літнього футболіста з клубом розрахована до літа 2012-го року і згідно їй Дідье буде заробляти 120 тисяч фунтів на тиждень. Таким чином всі чутки про перехід форварда в "Марсель" так і залишились чутками. Сам Дрогба прокоментував своє рішення залишитись у стані "аристократів": "Ви прекрасно знаєте, як я відношусь до "Челсі". Я вже казав декілька років тому назад, що не піду з команди до закінчення мого контракту. Це буде мій восьмий сезон з "Челсі", та час проведений тут означає для мене дуже багато. Зараз я думаю тільки про те, щоб доказати, що я дійсно можу допомогти команді" |
Молодий гравець "Барселони" переходить в "Челсі"
Молодий захисник "Барселони" Оріоль Ромеу став гравцем лондонського "Челсі". Про трансфер гравця, котрий вважається одним з найбільш талановитих оборонців Європи, повідомляє сайт англійців. Сума угоди та довжина терміну контракту поки що невідомі. Наразі сам Ромеу виступає у складі збірної Іспанії на юніорській першості світу. |
ЧС-2014: Україна "посіють" в третьому кошику
http://i.football.ua/i/news/563x347/136966.jpg На жеребкуванні відбірного турніру чемпіонату світу, яка 30 липня відбудеться в Ріо-де-Жанейро, українська збірна буде в третьому кошику. На більше, судячи з поточним рейтингом ФІФА, згідно з яким і визначається склад "сіяних", в останні роки ми не награли. Для порівняння - після чемпіонату світу 2006 року рейтинг України у світі був 11-й. Європі, нагадаємо, у фінальному турнірі, який в 2014 році пройде в Бразилії, відвели 13 місць. Їх розіграють між собою 53 збірних, попередньо розбиті на дев'ять груп. Матчі в європейській зоні пройдуть з 7 вересня 2012 по 15 жовтня 2013 року. Учасники діляться на вісім груп по шість команд, а решта п'ять збірних утворюють собою квінтет. Переможці груп автоматично потраплять до фінального турніру, а вісім команд, що зайняли другі місця, будуть грати в стикових матчах, які пройдуть 15 і 19 листопада 2013 року. Переможці цих пар також візьмуть участь у фінальному турнірі, який відбудеться в Бразилії в 2014 році. Усі команди будуть розподілені по шести кошиках залежно від рейтингу ФІФА за станом на липень 2011 року. Перші дев'ять команд потраплять до першого кошика, наступні дев'ять - у другу, і так далі. Вісім команд з найгіршим рейтингом опиняться в шостий кошику. У ході жеребкування в кожну групу потрапить по одній команді з кожної корзини, за винятком групи I, в якій не виявиться представника кошика 6. Україна, згідно з останнім рейтингом, займає 42 місце, а серед європейських збірних йде 26-й. Таким чином Україні буде посіяна у третьому кошику, разом з Швейцарією, Ізраїлем, Ірландією, Бельгією, Чехією, Боснією і Герцеговиною, Білоруссю та Угорщиною. Перший кошик: Іспанія, Голландія, Німеччина, Англія, Італія, Португалія, Хорватія, Норвегія і Греція Другий кошик: Франція, Чорногорія, Росія, Швеція, Данія, Словенія, Туреччина, Сербія, Словаччина. Четверта корзина: Болгарія, Румунія, Грузія, Литва, Албанія, Шотландія, Північна Ірландія, Австрія, Польща. П'ята кошик: Вірменія, Фінляндія, Естонія, Кіпр, Латвія, Молдова, Македонія, Азербайджан, Фарери. Шоста кошик: Уельс, Ліхтенштейн, Ісландія, Казахстан, Люксембург, Мальта, Андорра, Сан-Марино. |
Казанський "Рубін" обіграв на виїзді грозненський "Терек" у матчі чемпіонату Росії.
"Рубін" піднявся на друге місце в турнірній таблиці російської Прем'єр-ліги, перемігши грозненський "Терек" з рахунком 1:0. Єдиний гол на 85-й хвилині забив Алан Касаєв після розіграшу штрафного. "Рубін" набрав 30 очок, у "Терека" залишилося 19 балів. У наступному турі команда Курбана Бердиєва на своєму полі прийме махачкалінський "Анжи". У вівторок "Рубін" зіграє в гостях матч 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти київського "Динамо". Головним суддею матчу "Динамо" - "Рубін" буде іспанець Фернандес Борбалан. Нагадаємо, що на минулих вихідних "Рубін" лише по пенальті зумів переграти першолігові "Урал" в Кубку Росії. |
"Барселона" відпустила свого нападаючого до Італії.
"Барселона" і "Рома" домовилися про продаж 20-річного іспанського нападника Бояна Кркіча. Про це повідомляє офіційний сайт каталонського клубу. За Бояна римляни повинні заплатити €12 млн. Але угода передбачає можливість викупу футболіста "Барселоною" наприкінці сезону 2012/13 за €13 млн. Така перепродаж Кркіча може бути заблокована з боку "Роми", але в цьому випадку римлянам доведеться доплатити "Барселоні" ще €28 млн., тому що вартість трансферу збільшиться до €40 млн. Як писав sport.tochka.net, Боян Кркіч потрапив до символічної збірної невдах чемпіонату Іспанії - 2010/11, яку склало популярне інтернет-видання Goal.com. |
Луїс Адріано: "Карпати" завжди створюють нам проблеми
Попри те, що "Шахтар" вважається фаворитом у грі 3 туру першості проти "Карпат", самі "гірники" легкої прогулянки не очікують. Про це бразильський нападник команди Луїс Адріано сказав прес-службі донецького клубу. Шахтаря» поділився своїми думками щодо майбутнього матчу з «Карпатами». "Карпати" - досить сильна команда, яка завжди створює нам проблеми в чемпіонаті. Тому я впевнений, що для нас має відбутися дуже складний, але при цьому й цікавий матч", - зазначив він. "На превеликий жаль, ми програли в минулому році у Львові. Але в неділю не йдеться про реванш. Буде нормальний матч, який ми маємо виграти для того, щоб одержати перемогу в чемпіонаті", - запевнив він. Новини футболу, 22 липня. Попри те, що "Шахтар" вважається фаворитом у грі 3 туру першості проти "Карпат", самі "гірники" легкої прогулянки не очікують. Про це бразильський нападник команди Луїс Адріано сказав прес-службі донецького клубу. "Карпати" - досить сильна команда, яка завжди створює нам проблеми в чемпіонаті. Тому я впевнений, що для нас має відбутися дуже складний, але при цьому й цікавий матч", - зазначив він. "На превеликий жаль, ми програли в минулому році у Львові. Але в неділю не йдеться про реванш. Буде нормальний матч, який ми маємо виграти для того, щоб одержати перемогу в чемпіонаті", - запевнив він. |
Буффон хоче навчити китайців та американців футболу
Голкіпер туринського "Ювентуса" Джанлуїджі Буффон в інтерв'ю американським журналістам розповів про свої плани після закінчення кар'єри. "Я ніколи не замислювався про переїзд в США до кінця моєї ігрової кар'єри. Я буду грати в "Ювентусі" доти, поки мені будуть довіряти. Але після закінчення кар'єри, років через три-чотири, у мене в голові є божевільна ідея - я хотів би попрацювати наставником збірної США або ж Китаю. Це буде щось неймовірне", - поділився Буффон. |
У темі 2 долучень
У суботу трьома матчами продовжиться третій тур Прем'єр-ліги.
У п'ятницю відбулися перші матчі третього туру української Прем'єр-ліги, за підсумками яких турнірну таблицю очолило київське "Динамо". Причому перемога "динамівців" була настільки впевненою, що і після сьогоднішнього дня вони повинні залишитися на чолі таблиці, ось тільки лідерство доведеться ділити. Претендентів на те, щоб наздогнати киян - чотири і двоє з них грають між собою в Сімферополі. Ще один - "Дніпро" зіграє завтра, тоді ж на поле вийде "Шахтар", який поки не втрачав очок у нинішньому чемпіонаті. Текстову трансляцію матчу "Таврія" - "Металіст" дивіться на sport.tochka.net починаючи з 19:00. 17:00. "Іллічівець" - "Кривбас" Маріуполь, стадіон "Іллічівець" Арбітр - Михайло Родіоненко (Луганськ) Телетрансляція: "Футбол" "Іллічівець" не втомлюється дивувати в цьому сезоні. Команда, яка пропускала в минулому сезоні найбільше, в нинішньому чемпіонаті є однією з двох, чиї ворота залишаються в цілості. Така гра в захисті дозволила команді впевнено зіграти проти претендентів на єврокубки і здобути собі в актив після зустрічі з "Карпатами" і "Арсеналом" чотири очки. Перед рідними трибунами підопічні Яремченка мають намір продовжити успішну ходу і відправити у Кривий Ріг на щиті "Кривбас". Втім, "Кривбас" теж цього року не має наміру боротися за виживання. Оновивши склад, команда Максимова розпочала чемпіонат з перемоги над "Волинню", але не зуміла перешкодити "Дніпру". Амбіції команд дозволяють розраховувати на боротьбу за кожну ділянку поля, тому нудьгувати глядачам не доведеться. 19:00. "Таврія" - "Металіст" Сімферополь, стадіон "Локомотив" Арбітр - Євген Арановський (Київ) Телетрансляція: "Футбол" Центральний матч дня обіцяє подарувати глядачам незабутнє видовище і свято атакуючого футболу. Причина в цьому одна - слабка гра в захисті, чим обумовлений пошук щастя біля чужих воріт. У двох турах у матчах за участю цих команд глядачі побачили 15 голів, тобто в середньому майже 4 за гру, тому є причина говорити, що команди в цьому році посперечаються між собою за право називатися найбільш видовищною командою. У "Таврії" виявилися доречними придбаннями Максим Калиниченко і Сергій Назаренко, за участю яких були забиті 4 з 5-ти командних голів. Новачки "Металіста" з Аргентини тільки проходять період адаптації, що може бути певним козирем для "Таврії". До того ж Тайсон відновлюється від травми, і в Сімферополі ще не допоможе. sport.tochka.net починаючи з 19:00 буде вести текстову трансляцію цього матчу. 21:00. "Чорноморець" - "Арсенал" Одеса, стадіон "Спартак" Арбітр - Олександр Іванов (Макіївка) Телетрансляція: "Футбол" Після двох перших ігор команди, які битимуться між собою в Одесі, мають лише частковий привід для задоволення. "Чорноморець" зумів здобути перше очко у Львові, але гра підопічних Романа Григорчука, очевидно, потребує посилення. "Арсенал" ще не програвав, проте 2 очки в двох домашніх іграх не є приводом для гордості, адже Леонід Кучук покликаний змінити торішнє 9 місце на більш високу і престижну позицію. |
Фердінанд: Я голодний до гри
Новини футболу, 22 липня. Ріо Фердінанд визнає талант молодих зірочок Червоних дияволів - Філа Джонса і Кріса Смоллінга, але водночас 32-річний гравець не збирається здавати своїх позицій і сповнений енергії довести свою конкурентоспроможність. «Я пам'ятаю як я грав, коли був молодим. Я намагався вдосконалюватися, беручи приклад з Славена Біліча, Марко Ріпера, Елвіна Мартіна і Стіва Поттса з Вест Хема » - цитує захисника Юнайтед Sky Sports. «Я був тоді зовсім дитиною і велику частину часу проводив на лавці, але вже тоді думав, що я повинен грати. І я впевнений, що ці хлопці думають так само. Вони талановиті футболісти, і я вірю що вони відповідають рівню Манчестер Юнайтед. І в якийсь момент вони займуть наше місце». «Але наразі я ще конкурентоспроможний і не збираюся поступатися своїм місцем кому-небудь. І моє завдання довести, що я більше голодний до гри ніж вони». |
Щоб перейти у "Дніпро" Калініч конфліктує з "Блекберном"
Нападник "Блекберна" і збірної Хорватії Нікола Калініч настільки хоче перейти у "Дніпро", що вирішив не їхати в азіатське турне зі своїм клубом. Через цей вичнок, як повідомляє Mirror Football, хорвата буде оштрафовано на £ 60,000. "До Калініча проявили неповагу. Він постійно намагається поговорити з керівництвом "Блекберна" про своє бажання піти, але безуспішно, його ніхто не слухає", - каже агент гравця Томіслав Ерцег. "Нікола більше не хоче грати за "Блекберн". На столі є пропозиція, яка перевищує суму в 6 мільйонів фунтів плюс бонуси", - цитує агента terrikon.com. |
"Інтер" хоче орендувати Тевеса
Форвард "Манчестер Сіті" Карлос Тевес може перебратися до Італії. Гравця хоче орендувати міланський "Інтер". Представники італійської та англійської клубів мають намір зустрітися 31 липня, щоб обговорити умови можливої угоди. Аргентинцем також цікавиться мадридський "Реал". |
Цими вихідними продаватимуть Агуеро
За інформацією Sky Sports з посиланням на керівництво "Атлетіко", в іспанському клубі найближчим часом очікують офіційної пропозиції від "Манчестер Сіті" з приводу переходу нападаючого Серхіо Агуеро. Повідомляється, що зустріч між представниками двох клубів відбудеться в ці вихідні. Нагадаємо, у переході аргентинця зацікавлений головний тренер "Манчестер Сіті" Роберто Манчіні. Причому підписати Агуеро "городяни" збираються незалежно від того, піде Карлос Тевес чи ні. Сам 23-річний форвард дав згоду на переїзд до Англії. Трансферна Агуеро оцінюється в £40 млн. |
Команда Максимова відправила три м'ячі у ворота господарів, які до того не пропускали.
Криворізький "Кривбас" виграв другий матч у нинішньому сезоні, перегравши в Маріуполі місцевий "Іллічівець" з рахунком 3:1. Команди почали з місця в кар'єр, і вже на 10-й секунді матчу Ярошенко міг відкривати рахунок, але після його удару м'яч пролетів в метрі від штанги. "Кривбас" відповів моментом Лисенка, правда, на його небезпечний простріл Бартулович не дотягнувся до м'яча. Команди продовжили у високому темпі атакувати ворота один одного і гол не змусив себе чекати. На 13-й хвилині захисники господарів пропустили Федорчука, який на вбіг у штрафну суперника і пробив Бажана. Після забитого м'яча команди взяли перерву в гостроті, поки на 30-й хвилині не "прокинулася" маріупольська команда. Спершу, Ярошенко не зумів переграти Бойка з дев'яти метрів, а через хвилину подача кутового закінчилася тим, що м'яч потрапив в голову Петрову і відлетів у ворота. Гра знову заспокоїлася і навіть перерву не вніс змін у швидкість гри. В цілому, маріупольці більше володіли ініціативою, частіше намагалися загострювати, а "Кривбас" сподівався на контратаки, але до серйозних моментів справа тривалий час не доходила. Перелом стався під кінець матчу. Гостроту вдалося внести Самодіну, який до того був малопомітним, але на 76-й хвилині під час затяжної атаки він отримав передачу від Матіча і відправив м'яч у сітку воріт господарів. А в кінцівці матчу "Кривбас" добив суперника. Бабатунде зачепився за м'яч і організував контратаку своєї команди, видавши м'яч на хід Бартуловичу. Той пішов від Ковальова і прострілив на дальню штангу на самотнього Валєєва, якому відправити м'яч у ворота не склало труднощів. В агонії "Іллічівець" створив пару моментів, але в їхніх діях відчувалася приреченість, тому рахунок на табло не змінився. Прем'єр-ліга. 3-й тур. "Іллічівець" - "Кривбас" - 1:3 Петров, 32 (у свої ворота) - Федорчук, 13, Самодін, 76, Валєєв, 88 "Іллічівець": Бажан, Бутко, Невмивака (Путівцев, 66), Ковальов, Шевчук, Чайковський, Полянський (Касьян, 79), Пуканич (Окріашвілі, 53), Ярошенко, Федотов, Фомін "Кривбас": Бойко, Лобжанідзе, Лисицький, Петров, Федорчук, Костишин (Бабатунде, 46), Матіч, Канкава, Бартулович, Самодін (Васильєв, 86), Лисенко (Валєєв, 51) Матіч, Канкава |
Квитки на прем'єрний показ стрічки "Останній аргумент" у Києві розлетілись миттєво.
В Києві відбулась прем'єра документального фільму від фанатів київського "Динамо". Стрічка, що має назву "Останній аргумент", розповідає про те, як змінився футбол і все, що його оточує, під впливом часу та грошей. У фільмі беруть участь авторитетні представники найбільших фанатських угрупувань України - "Динамо", "Дніпра", "Карпат" та "Шахтаря", футболісти і тренери київського "Динамо", віце-президент федерації футболу України та представник міліції. Учасники фільму обговорюють проблеми засилля легіонерів в українському футболі та натуралізації гравців, а також наслідки зростаючої комерціалізації футболу. Окрім цього, у фільмі висвітлюються події на трибунах та поза ними, а також тема протистояння фанатів та міліції. Автори фільму намагаються дати відповідь на запитання "Сучасний футбол - добро чи зло?" Прем'єру фільму переглянули, зокрема, коментатор Дмитро Джулай, журналісти, а також гравці "Динамо-2", разом із тренерським штабом команди на чолі з Андрієм Гусіним та Василем Кардашем. Найближчим часом запланована прем'єра фільму в Дніпропетровську. |
Украинский футбол → Чемпионат Украины по футболу — тридцатый в мире
bodka16 21.07.2011, 15:16 Сегодня, 21 июля, Международная федерация футбольной истории и статистики (IFFHS) опубликовала обновленный рейтинг национальных чемпионатов, составленный на основе выступления команд из разных стран в международных турнирах. Чемпионат Украины по футболу, к сожалению, оказался на низком, 30-месте рейтинга. Лидирует в списке испанская примера. Рейтинг IIFHS (на 21 июля 2011 года): 1. Испания — 652 очка 2. Аргентина — 534 3. Бразилия — 511 4. Англия — 509 5. Италия — 443 6. Португалия — 429,5 7. Парагвай — 411,5 8. Колумбия — 395 9. Чили — 381,5 10. Франция — 379 11. Германия — 355 12. Мексика — 337 13. Южная Корея — 325,5 14. Эквадор — 310,5 15. Голландия —310 16. Россия — 302,5 … 30. Украина — 224,5 Вибачаюсь що по російськи це ссилка з сайту Шуріка Динамо Київ |
Тренера "Динамо" не здивувала гра казанців.
Матч чемпіонату Росії між казанським "Рубіном" і грозненським "Тереком" наживо відправився спостерігати один з помічників Юрія Сьоміна - Сергій Ребров. Враженнями від гри Ребров ділиться не поспішав, але зазначив, що "Рубін" грав прогнозовано, намагаючись діяти на контратаках. "Малувато моментів, а так, "Рубін" свідомо віддав ініціативу, зробивши ставку на швидкі контратаки. Цього слід було очікувати. У підсумку "Рубін" свого домігся, ні на крок не відступивши від свого тактичного плану. Хоча, як мені здалося, був би задоволений і нічиєю", - зазначив Ребров. Нагадаємо, казанський "Рубін" лише на 85-й хвилині зумів розпечатати ворота "Терека", здобувши мінімальну перемогу. У той же час "Динамо" розгромило "Оболонь" з рахунком 4:0. Вже у вівторок команди зіграють між собою у Лізі чемпіонів. Початок матчу о 21:00. |
Суперкубок Німетчини Шальке 04-Борусія Д(по пен 4-3)!
|
Кононов: "Сподіваюся, зможемо протистояти Шахтарю"
Головний тренер львівських Карпат Олег Кононов розповів про підготовку своєї команди до нового сезону в цілому і до матчу з Шахтарів зокрема. "У минулому сезоні всі трансфери були здійснені до заключного тренувального збору, і потім був час награти новачків. У цей же літнє міжсезоння все вийшло не так, як хотілося б. З різних причин в останній момент до нас приєдналися нападники Херман Пачеко і Андрій Воронков, а вже після першого туру ми дозаявила іспанського атакуючого півзахисника Маркеса Крістобаля. Нарешті вже можемо розраховувати і на Артема Федецького ", - говорить наставник львівського клубу в інтерв'ю офіційному сайту УЄФА. "Не потрібно панікувати. У двох стартових поєдинках ми володіли ігровою перевагою, створили достатню кількість гольових моментів, але реалізувати їх не зуміли. Те, що у нас виникли проблеми з реалізацією, пояснюю тим, що через відсутність нападників таранного типу Сергія Кузнецова та Батісти ми змушені змінювати модель гри в атаці. Крім того, у наших нових форвардів не було часу зігратися з партнерами. підводило Пачеко і Воронкова і надмірне хвилювання ". "Я завжди дотримувався точки зору, що перед командою треба ставити максимальні цілі, і поєдинок проти Гірників не є винятком. Сподіваюся, ми зможемо гідно протистояти чинному чемпіону країни. Головне - продемонструвати свою гру і відповідально поставитися до створених моментів, адже проти такого опонента їх буде небагато. Мені сподобалося, як влився в колектив Пачеко. Цей талановитий 20-річний вихованець мадридського Атлетіко, який вже встиг пограти в Прімері. Його націленість на ворота зрештою повинна втілитися в голи. Чому б і не Шахтарю? " |
Київський "Арсенал" здобув першу перемогу в чемпіонаті України 2011/2012.
Одеський "Чорноморець" зазнав другої поразки на старті чемпіонату України. Столичний "Арсенал" вже в перші 12 хвилин зумів забити два голи у ворота одеситів, а до середини першого тайму рахунок вже був 3:0. Треба сказати, що всі три голи виявилися досить курйозними. У першому випадку на рівному місці послизнувся і впав захисник "Чорноморця", і Ковпак миттєво прийняв рішення пробити метрів з 40 по воротах. М'яч перелетів голкіпера одеситів і влетів у верхній кут воріт. Потім кіпер одеського клубу невдало зіграв на виході. Його випередив Шершун, який головою вколотив м'яч у сітку воріт "Чорноморця". А на 24-й хвилині Ковальчук зрізав м'яч у власні ворота, після чого результат гри вже не зазнав змін. Господарі поля зіграли дуже слабо. За весь матч вони всього пару разів реально загрожували воротам Боровика. З такою грою одесити не зможуть зберегти прописку в УПЛ, так що "Чорноморцю" потрібно щось змінювати в своїй грі, поки не пізно. Прем'єр-ліга. 3-й тур. "Чорноморець" - "Арсенал" - 0:3 Ковпак, 6, Шершун, 12, Ковальчук, 24 "Чорноморець": Паст, Кутас, Ковальчук, Шиманек, Слінкін, Соляник (Сетте, 37), Політило, Бобко (Силантьєв, 46), Каськов, Діденко (Бурдужан, 75), Васін "Арсенал": Боровик, Хомин, Шершун, Симоненко, Польовий, Грицай, Старгородський, Міколюнас (Шацьких, 77), Кобахідзе (Мазілу, 68), Куанса (Максимов, 61), Ковпак Силантьєв - Хомин |
У матчі за третє місце перуанці розгромили Венесуелу.
Футболісти збірної Перу розгромили венесуельців у матчі за третє місце Кубка Америки, який проходить в Аргентині. Поєдинок, що відбувся на стадіоні Сьюдад де Ла-Плата, завершився з рахунком 4:1 на користь перуанців. Венесуельці намагалися нав'язати свій стиль гри, але наприкінці першого тайму, на 42-й хвилині, перуанець-форвард Вільям Чироке забив перший гол у ворота голкіпера Ренні Вега. У другому таймі після вилучення хавбека Томаса Рінкона футболісти Венесуели залишилися в меншості, і нападник Хосе Паоло Герреро на 64-й хвилині збільшив рахунок перуанської команди. За 13 хвилин до кінця основного часу венесуельському півзахисникові Хуану Аранго вдалося забити один м'яч і його команда знову кинулася в атаку. Але Герреро зміг забити ще два м'ячі в останні хвилини, закріпивши перемогу. З п'ятьма голами він став найкращим бомбардиром турніру. Сьогодні на стадіоні "Монументаль" у столиці Аргентини зустрінуться у фіналі Кубка Америки футболісти Уругваю і Парагваю. Кубок Америки. Матч за трете місце Перу - Венесуела 4:1 Чироке, 42, Герреро, 64, 90, 90 +3 - Аранго, 78 Перу: Рауль Фернандес, Альберто Родрігес, Бальбіну, Корсо, Рамос, крусади (Адвінкула, 79), Реворедо, Лобатон (Гевара, 61), Йотуні, Герреро, чирок Венесуела: Вега, Рей, Віскаррондо, Росалес, Січеро, Сесар Гонсалес (Аранго, 68), Рінкон, Сейхаса (Лусена, 46), Мальдонадо, Ороско, Міку (Рондон, 62) жовті карточки: Крусадо, Бальбін - Рей, Січеро, Мальдонадо червона карточка: Рінкон, 59. |
Джеррард пропустить старт сезону
Півзахисник "Ліверпуля" Стівен Джеррард вибув на два місяці через рецидив травми паха, повідомляє Mirror. Це означає, що 31-річний англієць не зможе зіграти за збірну в товариському матчі проти Голландії і в зустрічі кваліфікаційного раунду Євро-2012 проти Вельсу. Також він пропустить старт сезону в прем'єр-лізі, пише sport-express.ru. |
Матчи між собою: Шахтар-Карпати
Всього зіграно 36 матчів: +21=7-8 65:24 На полі Шахтаря: +15=3-0 45:6 Останій матч на полі Шахтаря (15.08.2010): Шахтар - Карпати 1:0 (Виллиан, 45+1) - якщо у Львові Карпати часто огорчают Шахтар, то в Донецку Горняки ні разу не програли в матчах с Карпатами (три ничьї та шість пропущенних мячів у 18-ти матчах); - серія із домашних перемог Шахтаря над Карпатами складає 11 матчів.В останній раз львівяни зацепились за ничью в травні 1999 года - 1:1 (Орбу - Мізин); ukrprofukrprofukrprof |
Заключні матчі 3-го туру української Прем'єр-ліги можуть перетасувати ситуацію у турнірній таблиці.
У третьому турі української Прем'єр-ліги вже зіграно п'ять матчів. І поки що київське "Динамо", яке у п'ятницю під страшенною зливою у столичному дербі обіграло "Оболонь", очолює турнірну таблицю, маючи у своєму активі сім очок. Сьогодні буде зіграно ще три поєдинки 3-го туру українського чемпіонату. І цілком можливо, що лідер може змінитися. Змістити "біло-синіх" з вершини турнірної таблиці найкращі шанси має донецький "Шахтар", який прийматиме у себе вдома львівські "Карпати". Крім цього поєдинку сьогодні також зіграє "Ворскла" з донецьким "Металургом" та "Дніпро" з "Волинню". 17:00. "Ворскла" - "Металург" (Донецьк) Полтава, "Ворскла" ім. Олексія Бутовського Арбітр - Ярослав Козик (Мукачево) Телетрансляція: "Футбол" Вдруге за тиждень полтавських вболівальників чекає поєдинок за участю місцевої команди. 21 липня у рамках другого відбіркового раунду Ліги Європи "Ворскла" приймала ірландський "Гленторан", потішивши своїх фанів впевненою перемогою, а сьогодні у гості полтавці у рамках Прем'єр-ліги зустрінуться з донецьким "Металургом". Обидві команди у нинішньому чемпіонаті зазнали по одній перемозі та поразці. І, маючи у своєму активі по три рейтингові пункти, розташовуються по сусідству одна з одною. Тому перемога у цьому поєдинку дозволить випередити у турнірній таблиці безпосереднього суперника. Статистика зустрічей у Полтаві між "Ворсклою" та "Металургом" на боці підопічних Миколи Павлова. Із 14-и матчів полтавці тріумфували шість разів. Тричі зі щитом поверталися до Донецька "металургівці". І п'ять разів поєдинки закінчувалися нічиєю. 19:00. "Шахтар" - "Карпати" Донецьк, "Донбас-Арена" Арбітр - Сергій Бойко (Київська обл.) Телетрансляція: "Футбол" , "Перший національний". Цей поєдинок обіцяє бути дуже цікавим. Адже "гірники", які тріумфально розпочали новий сезон Прем'єр-ліги, здобувши дві впевнені перемоги - проти "Оболоні" та донецького "Металурга", прагнутимуть повернути собі першу сходинку турнірної таблиці, на якій поки що розмістилося київське "Динамо". Львів'яни ж навпаки їдуть до Донецька, маючи у своєму активі лише одне очко. Тому вони будь що прагнутимуть реабілітуватися перед своїми вболівальниками. Тим більше, що "Карпати" знають, як обігрувати іменитий донецький клуб: остання зустріч цих команд завершилася якраз перемогою львів'ян. 19:30. "Дніпро" - "Волинь" Дніпропетровськ, "Дніпро-Арена" Арбітр - Дмитро Кутаков (Бровари) Телетрансляція: "2+2" Це буде перший домашній поєдинок для "Дніпра". І команда сподівається порадувати своїх вболівальників перемогою. "У кожної команди є свої особливості. "Волинь"грає у жорсткий футбол, але це не повинно нас турбувати. Ми зобов'язані нав'язати свій футбол і порадувати своїх уболівальників у першому домашньому матчі", - зазначив головний тренер "дніпрян" Хуанде Рамос. Але навряд чи поєдинок проти "Волині" буде для дніпропетровців легкою прогулянкою, незважаючи на те, що команда Кварцяного наразі перебуває у хвості турнірної таблиці. Варто зазначити, що "Волинь", яка цьому сезоні ще не вигравала, на минулому тижні підсилилася двома захисниками - Яном Масло та Леандро. І цілком можливо, що Віталій Кварцяний їх кине у бій вже у поєдинку проти "Дніпра". |
Маркевич і Альтман назвали нічийний результат поєдинку "Таврія" - "Металіст" закономірним.
Головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич назвав нульову нічию а матчі із сімферопольською "Таврією" закономірним результатом. "Я вважаю, що нічийний результат справедливий, команди повністю віддали себе грі, хоча, можливо, не завжди все виходило, але бойовий настрій був у обох суперників", - зазначив наставник харків'ян. На його думку, в першому таймі домінувала "Таврія", а в другому його підопічним все ж вдалося перехопити ініціативу. "Гра була бойова, правда, боротьби було більше, ніж футболу. Ми невиправдано багато м'ячів втрачали, особливо в першому таймі, що називається на рівному місці. У нас такого ще не було. І, звичайно, десь віддали ініціативу. У першому таймі "Таврія" виглядала краще за нас, могла і забити. У другому таймі ми трохи внесли корективи, і друга половина тайму пройшла під диктовку нашої команди... Рахунок 0-0 закономірний, ми могли виграти, а могли і програти ", - сказав Маркевич. З його думкою щодо справедливості результату поєдинку погодився наставник сімферопольців Семен Альтман. Також головного тренера "Таврії" порадувала гра його підопічних. "Я думаю, що ми сьогодні провели хорошу гру проти хорошого суперника. Старалися ні в чому не поступатися, у деяких моментах, можливо, і перевершували, а в деяких суперник володів ініціативою, особливо у контролі м'яча, адже у них дуже надійна середня лінія . Ми готувалися до цього матчу і запропонували свою гру, яку награвали на тренуваннях і домовлялися вести на установці. Те, що не забили м'яч, трохи засмучує, але думаю, що по такій грі нічия - закономірний результат ", - зазначив Альман. Як писав sport.tochka.net, в матчі третього кола чемпіонату України харківський "Металіст" не зміг переграти сімферопольську "Таврію". Цей поєдинок закінчився нульовою нічиєю. Нагадаємо, що в інших матчах третього кола Прем'єр-ліги київський "Арсенал" розгромив одеський "Чорноморець" - 0:3. Криворізький "Кривбас" переграв маріупольський "Іллічівець" - 1:3. "Динамо" розгромило "Оболонь" у київському дербі - 4:0. А луганська "Зоря" переграла "Олександрію" з рахунком 2:0 і отримала перші очки в турнірній таблиці. |
Динамо - Рубін покаже 1 +1
http://i.football.ua/i/news/563x347/137087.jpg Українські любителі футболу зможуть поспостерігати за прямою трансляцією матчу третього кваліфікаційного раунду ЛЧ між Динамо і Рубіном на телеканалі 1 +1. Як повідомив керівник департаменту спортивних проектів групи компаній 1 +1 Степан Щербачов, для забезпечення трансляції задіють кращі сили каналу: ». На стадіоні працюватимуть 13 знімальних камер, а рівень телевізійної картинки порівняти з вимогами Ліги чемпіонів Для його забезпечення задіємо нашу кращу бригаду, в якій самі досвідчені режисери і оператори", - повідомив хорошу новину пан Щербачов. ». Коментувати матч буде Ігор Циганик разом з експертом, який допоможе телеглядачам розібратися в спірних ситуаціях на полі У перерві матчу заплановано флеш-інтерв'ю з поля стадіону", - поділився менш приємними новинами керівник департаменту спортивних проектів групи компаній 1 +1. Телевізійна трансляція матчу кваліфікації Ліги чемпіонів Динамо - Рубін відбудеться у вівторок, 26 липня, на телеканалі 1 +1. Початок о 21:00. |
Динамо - Рубін покаже 1+1
Звідки така інформація? Сьогодні бачив анонс матчу, то там було сказано, що транслюватиме канал 2+2. І під час матчу між Диамо та Оболонню Ігор Циганик теж декілька разів повторив що матч покаже 2+2. |
Васю ось посилання...http://football.ua/champions_league/news/137087.htmlдо речі...ВІТАЮ!!!(з модераторством)...
...але бачу ,що допис вже забрали з того ресурсу...то мабудь ти правий! ...2+2 |
Цитата:
|
Ізраїльтянин опиниться в Динамо?
http://i.football.ua/i/news/563x347/137088.jpg Хавбек ізраїльського Ашдода Моше Охайон може перебратися до столиці України. Перехід 28-річного півзахисника ізраїльського клубу Ашдод Моше Охайон в варшавську Легію здавався справою вирішеною, але знайти компроміс у фінансовому питанні з польським клубу гравцеві збірної Ізраїлю не вдалося. За інформацією ізраїльських ЗМІ, ситуацією може скористатися київське Динамо, які проявляє серйозний інтерес до досвідченого футболіста. Сам гравець з ентузіазмом сприймає можливий переїзд в Україну і готовий відправитися до Києва на перегляд. Осторонь поки спостерігають за ситуацією і два англійські клуби - Мідлсбро і Портсмут. Крім Ашдода Охайон захищав кольори єрусалимського Бейтара і швейцарського Вінтертур, а за національну збірну країни хавбек провів 10 матчів. |
Матч "Динамо" - "Рубін" буде коментувати Босянок
Телевізійна трансляція матчу кваліфікації Ліги чемпіонів "Динамо" - "Рубин" відбудеться у вівторок, 26 липня, на телеканалі 2+2. Початок о 21:00. Коментувати поєдинок буде Денис Босянок, повідомили в спортивній редакції каналу "1+1". |
Павлюченко залишиться у Тоттенхемі
Агент нападника "Тоттенхема" Романа Павлюченка, Олег Артемов, зазначив, що його клієнт не має наміру залишати англійський клуб. Більш того, 30-річний форвард найближчим часом розраховує продовжити контракт зі "шпорами". Нагадаємо, Павлюченко в минулому сезоні зіграв за "Тоттенхем" в 42 матчах у всіх турнірах, але лише вісім провів від початку до кінця. При цьому росіянин став другим бомбардиром клубу, забивши 15 м'ячів . За чутками, цього літа футболіст міг перейти в один з російських клубів. "Ми ще не обговорювали майбутнє Романа з керівництвом" Тоттенхема ". Зараз команда знаходиться в Південній Африці, і коли вона повернеться, ми почнемо переговори про продовження контракту. Нас не цікавлять інші клуби, бо Роман хоче залишитися в Лондоні. Його серце належить "Тоттенхему". |
Реал створює команду на майбутнє
Голкіпер мадридського "Реала" Ікер Касільяс відзначив, що не варто звертати увагу на досить низький середній вік команди. Воротар збірної Іспанії заявив, що "Королівський клуб" створює команду на майбутнє. "Наші новачки хоч і молоді, але вже достатньо досвідчені. Тому не бачу нічого поганого в тому, що у нас досить молода команда. Ми будуємо команду на майбутнє. |
"Динамо" подало заявку на Лігу Чемпіонів
Київське "Динамо" оформило заявку на Лігу Чемпіонів. Про це інформує офіційний сайт УЄФА. Склад киян виглядає наступним чином: воротарі: Шовковський, Богуш, Коваль, Кичак захисники Даніло Сілва, Бетао, Попов, Діакате, Михалик, Ель-Каддурі, Хачеріді, Л. Алмейда півзахисники Вукоєвіч, Алієв, Бертольо, Гусєв, Єрьоменко, Аруна, Нінковіч , Юссуф нападники Шевченко, Ярмоленко, Мілевський, Ідейє, Кравець |
Неймовірна розв’язка матчу
Дніпро - Волинь - 1:2 (0:0) Голи: Майкон, 84 (0:1). Матеус, 89 (1:1). Майкон, 90 +3 (1:2). "Дніпро" (Дніпропетровськ): Лаштувка, Кулаков, Русол, Боатенг (Кравченко, 81), Чеберячко, Жуліано, Коноплянка (Зозуля, 65), Олійник (Матеус, 52), Стрініч, Ротань, Антонов. "Волинь" (Луцьк): Неділько, Сімінін, Шиков, Масло, Лендрі, Шарпар, Кінаш (Грінченко, 73), Герсімюк (Пічкур, 20), Пищур, Лопес (Ізворану, 90 +5), Майкон. Покарання: Масло, 33. Неділько, 54. Ротань, 55. Антонов, 77. Сімінін, 80 (попередження). Судді: Кутаков (Бровари), Андрєєв (Донецьк), Альохін (Сімферополь). |
Кубок Америки виграв Уругвай
Кубок Америки Фінал Уругвай - Парагвай 3:0 (2:0) Голи: 1:0 - Суарес (12), 2:0 - Форлан (42), 3:0 - Форлан (90) Уругвай: Муслера, М. Перейра, Коатес, М. Касерес (Годін, 89), А. Перейра (Кавані, 64), Перес (Егурен, 70), Аревало, А. Гонсалес, Лугано, Форлан, Суарес Парагвай: Вільяр, Марекос, да Сільва, Верон, Піріс, В. Касерес (Естігаррібіа, 65), Ріверос, Вера (Ернан Перес, 65), Ортігоса, Себальос (Барріос, 77), Вальдес Попередження: В. Касерес (17), Перес (24), М. Касерес (25), М. Перейра (30), Вера (58), Коатес (85) |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:17. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010