![]() |
Цитата:
я бж міняв! |
Ще маю такий самий але після 2год роботи кубіками показує?
А що шкала Q при цьому показує? Яка температура радіатора 317ої.Паяльником пригрій 1.8вольтовий стабілізатор. Перепроший щоб *встряхнуити* його. Випаяй термозапобіжник і підключи LOOP до другого тюнера на LNB IN щоб виключити кола 317ї із списку підозрюваних. |
|
sat-prof,почнiть з того, що вам "простiше паяти".
|
що в мене поппадалось
конденсатори біля стабілізатора 1,8вольта самовідновлюючийся запобіжник пайки транзісторів та опорів біля ЛМ317..пропаюю усі конденсатор по живленню 22в на самій материнці БЖ,ну це вже кожен знае навіть мав таке,що з прогрівом сама ЛМ317 морочила мозок Було міняв процессор,прогрів з флюсом не допомагав Гнилий розем на ВЧ блоку що згадав то написав |
Доброї ночі!Чи не підкажете,можна замість 304 діода поставити 360-й?На вторичці пробитий 304,а вмене з других БЖ тільки 360-ті можна підібрати...Наперед дякую!
|
У темі 1 долучень
Можна бо SR304 на 40в а SR360(306) на 60в а струм однаковий 3а.
|
Цитата:
Назви треба писати повністю |
Цитата:
Про повні назви наперед буду знати!!!Пішов паяти! Щось не допомогло!Думав що сам впораюсь-та й зас....я!Видно я ще сирий!Тож є тюнер Sky Fly 750+,так він зовсім мертвий.Знайшов я пробитий діод,замінив-без змін...Тоді на вторічці почаепив перемичку(зробив козу),начала спрацьовувати шимка...Виходить не мертвий)))Може треба і кондьор після пробитого діода міняти? |
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:51. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010