![]() |
Найбільші споживачі кисню - це начальники. Коли їх немає, дихається набагато легше!
|
Було б набагато приємніше вбивати комарів, якщо б вони кричали!
|
- Чоловік подарував кулон з гравіюванням «Я завжди поруч».
- Романтично... - Так, але я тепер ходжу і оглядаюся! |
Ніколи не сміши людину, яка їсть печиво. Зачекай, поки він почне запивати його чаєм!
|
Настрій сьогодні вранці був зателефонувати на роботу і сказати, що я не прийду на роботу, тому що мені вночі снилася робота і я на ній уже відпрацював!
|
Позитивне мислення - це коли падаєш зі сходів і думаєш «Треба ж, як швидко спустилася!»
|
А ви знали?
Якщо полоти город повністю голою, то сусідки поставлять Вам паркан, швидше бригади професіоналів, причому безкоштовно. |
- В тебе 6 цукерок. Скільки залишиться якщо я попрошу одну?
- Шість. |
Хочеться кинути все та поїхати... А потім згадую, що в мене немає що кидати та й їхати нема на що...
|
Почуваю себе як Барбі: начебто, молода і красива, а коліна не згинаються.
|
Справжнє життя - це те, що відбувається коли твій телефон заряджається)
|
Перед смертю я з’їм маленького іграшкового бегемотика. Патологоанатому буде приємно. Всі люблять кіндери...
|
Чоловік завжди приносить радість. Спочатку ти щаслива з ним, а потім щаслива без нього!
|
Тільки подумай, сонячні промені летять мільйони кілометрів до землі, щоб висушити твої труси на балконі!
|
- Мам, як це мати найкращу доньку у світі?
- Не знаю, спитай в бабусі. |
Я: «Треба записати поки не забув»
Мозок: «Треба забути поки не записав» |
Я ніколи не помиляюсь. Було одного разу, коли я думав, що помиляюсь, але я помилився.
|
Не людина має шкідливі звички, а вони її...
|
А ви знали, що після виходу на пенсію вже можна свистіти в хаті?
|
Найкраща антистрес іграшка - це зарплата!
|
Хотіла в домашніх умовах зробити антисептик. Взяла 200мл горілки, а далі не пам’ятаю, все як у тумані)
|
Понеділки бувають різні. Той, що перед вівторком, ще терпимий. А ось той, який після неділі, просто жах.
|
Живуть же такі люди на землі: заздрісні, ненависні скотиняки. Самі сидять по вуха у багні, в чужих очах шукаючи пилинки.
|
Вирішив почати підтягуватись. Підтягнувся до друзів на пиво...
|
Найважче після відпустки - це перестати снідати пивом!
|
Якщо ви вночі заблукали в лісі, подивіться на полярну зірку. Вона дуже мала в порівнянні з вашими проблемами!
|
В гороскопі мені написали, що в середині дня мене чекає якійсь сприятливий період. Думаю, що це обід!
|
З тим, як швидко закінчується літо, може поспорити тільки зарплата!
|
Самі класні гулянки завжди починаються зі слів: «Та ну, ти що, мені завтра на роботу!..»
|
Скільки ж помилок, дурниць я уникнула, завдяки тобі моя мудра, вірна, ніколи не полишаюча мене лінь!..
|
Почула приказку: «Чим похвалишся, без того і залишишся». Так от, хвалюсь своєю зайвою вагою і кредитом)
|
Товстенький прошарок жирку на моїй прекрасній фігурі, надійно захищає мене від голоду, холоду та розпусти!)
|
Дуже несправедливо, що втомленість накопичити можна, а відпочинучість - ні.
|
Третій день йде дощ, а вам навіть не цікаво куди?
|
Вирішив після шостої не їсти, вночі сходив попити борщу з сметаною!
|
В зайця так довго не було зайчихи, що в лісі його навіть вовки побоювалися!
|
Вихідний - це коли прокинувся, поснідав і вже стемніло...
|
Безсоння. Лежу рахую овець, аж тут підходить остання та каже:
- Йди вже поїж, задовбала! |
- Альо! Це хто?!
- А хто вам потрібен? - Ну... xто-небудь... - Це я. |
Не буває непотрібних речей, буває маленький гараж...
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:40. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010