![]() |
Збираюсь на корпоратив. Чоловік каже:
- Якщо нап’єшся - додому не пущу! - Якщо я нап’юся... Що мені вдома робити?! |
Гумові стадії життя:
1. Соска. 2. Презерватив. 3. Грілка. |
Ось пройде осіння депресія, зимовий коматоз, весінній авітаміноз і знову прийде літо!
|
Мені подобається розмовляти мовчки. Це коли дивишся на когось і він відразу розуміє, куди йому йти!
|
Скоро нас чекає покоління бабусь які курять, не вміють пекти пиріжки і з татуюванням на дупі...
|
Шукаю чоловіка: Щоб пив, курив, гуляв... В подружжя мають бути спільні інтереси!
|
Стара дружба, яку регулярно протирають алкоголем, не тільки не ржавіє, але і блищить, як нова!
|
Добре сміється той, хто сміється як кінь!
|
Як знизити навантаження на себе: якщо заправити штани в шкарпетки, люди не будуть від вас багато вимагати!
|
B зв’язку з фінансовою ситуацією починаю кар’єру у стриптизі.
500 грн - щоб побачити. 2000 грн - щоб не бачити. |
Настав час, коли фільм довше вибираєш, ніж дивишся...
|
На кафедрі викладач приймає іспит з дисципліни «Раціоналізація праці радянських громадян» і як додаткове запитання звертається до студента:
— Он, голубчику, під корпусом робітник косить траву... Як би ти раціоналізував його працю? Студент подумав: — Ну, в нього коса лише в один бік косить. Можна прив'язати ще одну — щоб він і в зворотному напрямку косив. — Зараховано. На іншому іспиті — інший студент. Те саме питання. — От він іде, а за ним трава в два валки розкидається. Потім же ще раз треба йти — збирати. Можна йому за пояс граблі з мішком причепити, щоб одразу трава збиралась. — Молодець, залік! Третій іспит. Новий студент отримав завдання і ніяк не може придумати, як ще можна раціоналізувати працю робітника. Попросився вийти — подумати. Вийшов під корпус, сів на лавку. Уважно дивиться, як робітник подвійною косою в обидва боки косить, і трава одразу в мішок загрібається... Думає... Робітник: — Чо дивишся?! ЛІХТАРЯ МЕНІ НА ЛОБ! ЩОБ Я ВНОЧІ ПРАЦЮВАВ!!! |
Холодильник - яскравий приклад того, що не важливо, що ззовні, а важливо, що всередині!
|
Прийшовши в гості, Галя хотіла справити хороше враження. Але трошки перебрала, і справила незабутнє
|
- А давайте квасити капусту?
- А давайте без капусти! |
Віскі - слово, в якому ти завжди правильно ставиш наголос.
|
Отримати ще один набір зубів набагато вигідніше в 35 років, ніж в 6 років.
|
Комп’ютерні ігри приводять до геморою. Подумайте, чи гра вартує свічок!
|
Поважайте свого начальника! Коли ви бачите одного дурня, він - цілу групу!
|
Прийшла заявка: Психіатрична клініка хоче додати Вас в друзі.
- Знайшли все-таки... |
Коли мені погано - я співаю. І тоді погано стає всім!
|
Головне в житті це баланс. Баланс на карточці.
|
- Лікарю, допоможіть! Моїй жінці вже 40, а вона все ще не може подорослішати...
- Тобто... Конкретніше! - Я приймаю ванну, а вона топить моїх каченят... |
В боксі, як правило, перемагає той, хто першим здогадається підняти руку рефері після матчу.
|
Від комплементів до аліментів буває багато хороших моментів.
|
Я дуже любила геометрію в школі. І взагалі, це самий жіночий предмет: сидиш собі, доказуєш, робиш висновки.
|
Нова «чудо помада» допомагає позбутися зайвої ваги (Клей «Момент»).
|
Мої двері завжди відкриті для вас! Виходьте!
|
Дуже шкода, що стікери, які нагадують про термінові справи, через півроку починають відклеюватися!
|
Люблю я зранку прокинутись, покинути тепле ліжко, випити гарячу каву і лягти далі - спати!..
|
Тільки не кажіть, що ваш день не починається з чистого листа... (туалетний папір)
|
Настав час змінити літні колеса на зимові! Машини в мене ще немає, я про антидепресанти!
|
Я знала, що життя - це постійний вибір, але не думала, що доведеться вибирати між пломбою і зимовою курткою!
|
- Вибачте, у Вас їжачка немає?
- Ні. - Шкода, такий туман в голові пропадає... |
Не сумуй, якщо тебе ніхто не помічає, з тебе може вийти відмінний снайпер!
|
- Ти мене розумієш?
- Розумію! - Тоді поясни мені... |
Здам кімнату двом молодим чоловікам. Трьом не здам, роки вже не ті!..
|
Чоловіки в поліклініці діляться на два типа:
- Привела мама. - Привела жінка. |
Бажання нічого не купляти співпало з можливістю!..
|
Як би сильно ти не втомився, ти ніколи не втомишся так, як твій кіт, який нічого не робив!
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 15:12. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010