![]() |
...На питання скільки мені років, я завжди відповідаю: резинки стрибала, горілку під клубом пила і касету олівцем перемотувала!..
|
В тебе чудовий характер, просто у людей слабка психіка!
|
Якщо в жінки забрати крила... То вона швидко опанує мітлу!
|
В неї на обличчі було так багато тонального крему, що я пальцем написав: «Рятуйте!»
|
Не зліть мене, інакше я вам всі фотографії прокоментую!..
|
- У вас такий сильний кашель. Ви курите?
- Курю. - П’єте? - Буває. - Вам треба терміново кинути пити і курити! - І що, я повинен тільки кашляти? |
Зустрічається москаль з білорусом. А їх жінки навіть не знають про це!
|
В банк зайшли двоє в масках - почалась паніка. Потім дізнались, що це пограбування. Всі відразу заспокоїлись!
|
Коли будеш виставляти фотографії з весілля - підписуй: «Мій перший чоловік». Нехай не розслабляється!
|
- А давай замовимо щось для гостей?
- Таксі... |
Дуже важко шукати роботу своєї мрії, якщо твоя мрія - не працювати!
|
Не розумію, як вибирали Міс Всесвіту, якщо з інших планет ніхто не приймав участі?
|
Ну звісно це Гуччі! Мірайте, ставайте на картонку, а я поки що шторку потримаю.
|
В шоколаді містяться компоненти, що допомагають при депресії - і це науково доведено. Але я віддаю перевагу винограду: старому, який розлитий по пляшках.
|
Досить спрймати соцмережі серйозно - більшість лайків вам ставлять ті, хто сидить на унітазі!..
|
В минулому житті я мабуть була піратом, інакше як можна пояснити мою любов до грошей, пияцтва і неробства...
|
Сіла на дієту! Відмовилась від пива, і взагалі від алкоголю! Перестала їсти після 18:00! І за місяць втратила 31 день веселого, нормального, повноцінного життя!
|
В зоопарку:
- Дівчино! Не треба так настирливо годувати бегемота морозивом, в нього голова з іншої сторони! |
В останній час сплю як вбитий. Пару разів навіть крейдою обводили!..
|
Коли людина п’є алкоголь, в його організмі гинуть мікроби. Але зранку, ті, які змогли вижити влаштовують такі поминки!..
|
В 2 годині ночі в мені просинається філософ.
В 3 - мрійник. А в 7 годині - зла і невиспана людина |
Ліниві люди все роблять швидко, щоб скорше закінчити роботу, і роблять якісно, щоб потім не переробляти.
|
В дитинстві було чарівне відчуття щастя, коли попадаєш у відділ іграшок. Зараз таке ж відчуття в алкогольному відділі!
|
Настрій: хочеться трохи душевного тепла і три мільярда доларів!
|
Зробила уроки з сином. З-під стола він виліз з фразою: «Тобі під час війни треба з москалями допити проводити!»
|
Ожеледиця, як шахи - крок і мат.
|
Вітати дітей з першим вересня - це те саме, що привітати зайців з початком сезону полювання!
|
Ходив з дівчиною в один садочок, в одну школу, в один універ... В фейсбуці дивлюся - їй 27, а мені 38...
|
Перший день дієти. Позбулася всієї шкідливої їжі в холодильнику. Було дуже смачно!
|
- Дівчино, я як вас звати?
- Іа. - Яке красиве і рідкісне ім’я. - Пьявда? |
Прибирання - це переміщення всякого хламу в більш непомітні місця!
|
Якщо довго дивитися на чоловіка, то можна побачити як він перевернеться на дивані!
|
Найкращий серіал - це життя. Я ось вже 28 сезон дивлюся, судячи по сюжету, режисер якийсь неадекватний.
|
На чемпіонаті світу з бюрократії команди не змогли правильно заповнити заявки на участь...
|
- Чи можна подобатися всім?
- Неправильне питання. - А як правильно? - Чи потрібно... |
- А скільки вам років?
- Я вам скажу так: таблетки від тиску вже прописали, але я їх запиваю коньяком. |
Мій чоловік каже, що я не повинна все планувати настільки далеко вперед, правда, він ще не мій чоловік...
|
Мені подарували талісман, який притягує гроші. Повісив його в машині біля лобового скла. На наступний день в мене в’їхала інкасаторська машина!
|
- Дівчино, як вас звати?
- Люся. - А повне ім’я? - Люцифер. |
- Коханий, а куди поділась моя сукня?
- Ти в ній не підеш! - А ну розтисни кулак!.. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 18:42. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010