![]() |
Людина завжди вірить в диво, особливо, коли натискає на банкоматі кнопку «Баланс на картці»...
|
Чи знаєте ви, що вечірка на дачі проходить набагато веселіше, якщо дача не ваша?
|
Будь-який поганий день можна виправити одним невеликим мільйоном доларів...
|
Влаштуй флешмоб - позіхни зранку на роботі!
|
- Де ви працюєте?
- Ніде. - А що робите? - Нічого. - Слухайте, яке чудове заняття! - Так, але яка конкуренція!.. |
- І тільки хороше виховання не дозволяє мені... А ні, дозволяє!
|
Затягнути 20-річного дурня у ліжко люба зможе.Нехай спробує мене,не для неї я свого КОГУТИКА ростив.
|
Я не перестаю дивуватися! У світі стільки різних грошей: долари, євро, злоті, фунти... А люди знову питають, що подарувати мені на Новий рік...
|
Дружина сказала, що завтра вранці хоче сніданок у ліжко. Бажання жінки - закон! Постелив їй сьогодні на кухні.
|
Жінка легенду оцінила і поставила вподобайку під око!
|
- Ти нащо куму обізвав? Так файно колядувала.
- Я не міг. Я спав. - А хто з-під пледа кричав: Застрельте вже того пса, хай не виє... |
А тепер хочу звернутися до тих, кого я дратую:
«Рідненькі, стараюся, як можу» |
Якщо твоя кохана людина набрала вагу, то це тільки тому, що ти заслуговуєш більшого
|
Коли сидиш в пеклі і читаєш всі свої жарти, через які ти опинився тут:
- Оцей непоганий. |
Дуже дешевий пластичний хірург в кінці операції каже: «ну, поки так...»
|
Я не перестаю дивуватися! У світі стільки різних грошей: долари, євро, злоті, фунти... А люди знову питають, що подарувати мені на Новий рік...
|
Чи знаєте ви? Що замінюючи картопляні чипси грейпфрутом як перекус, ви можете втрати до 90% тієї невеликої радості, яка у вас ще залишилася в житті.
|
Коли вирішила написати в пароль ім’я свого хлопця, а воно пише що він «Ненадійний»:
- Так і знала!.. |
Думка, яку висловили під час протирання окулярів, виглядає вдвічі переконливіше...
|
- Ти 31-го ввечері о котрій звільнишся?
- 31 грудня ввечері я звільнюсь 9 січня зранку. |
- Кохана, так смачно пахне їжею...
- Це не в нас... |
Мій фінансовий стан: дивлюся на ціни червоної ікри так, ніби ми з нею просто знайомі, але не настільки близькі, щоб я її купував
|
Мій план на наступний рік:
1. Домогтися цілей 2025 року. 2. Які я мав виконати у 2024-му. 3. Бо обіцяв їх у 2023-му. 4. А запланував ще у 2022-му. |
Прийшла якось одна жіночка до психолога...
- Що вас турбує? - Я мама трьох дітей. Прийшла просто спокійно полежати. |
Жінка вона така... Вона завжди помітить чужу волосину на одязі чоловіка, а от стовп на парковці бляха - ні!
|
Ламаємо систему: Наїдаємось до Нового року і лягаємо спати...
|
Якщо хочете повипендрюватися за новорічним столом, то дротик, що утримує пробку шампанського, називається мюзле і його довжина 52 см...
|
- Як ви себе почуваєте?
- Чудово! Що ви мені дали? - Ми дали вам виспатися. - Вау! |
Лягаєш спати, щоб дивитись сни. Сни не приходять. Ти:
- Ну і де цей довбаний контент? |
Я: Обіцяю, коли отримаю зарплату, точно буду економити!
Я в день зарплати: Господи, навіщо мені змія? |
Велосипед: спалює жир, заощаджує гроші.
Автомобіль: спалює гроші, заощаджує жир. |
Навіть найкрасивіша жінка сумнівається в своїй красі, а лисий, маленький, пузатий, з кривими ногами чоловік - завжди неперевершений!
|
Блондинка тримаючи телефон чоловіка питає його:
- Хто така будильник, і чому вона дзвонить тобі щоранку?! |
Діти зараз: користуються інтернетом, чатом GPT, все знають...
Я в 9 років не розумію звідки баба знає, де чия корова!.. |
- А ви хто?
- Я жінка вашої мрії! - Так?! Але я не про таку мріяв! - А збулася така... |
Наші жінки настільки суперові, що мають бабине літо, бабину осінь і ще й бабину зиму!
|
- Ти повернувся з Лондону. У тебе були проблеми з англійською мовою?
- У мене ні! У англійців - були! |
4 варіанти кар’єри для галицької дитини:
Вчитель. Юрист. Лікар. Ганьба для родини |
Фармацевт з 20-річним стажем, під час екскурсії в музеї, випадково розшифрував клинопис 26 століття до н.е.
|
Один міський тип купив селище. Тепер це селищу міського типу.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:29. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010