![]() |
Почула таку фразу: «Гроші люблять тишу». Мовчу... Чекаю...
|
В одеській перукарні здивований клієнт із жахом вдивляється в Дзеркало:
- Ну і стрижка! Мене ж тепер ніхто не впізнає!!!? - Так і було задумано. Багатим будеш... |
На посту ДАІ зупиняють машину і оглядають багажник.
У багажнику - 10 величезних ножів. Даішник: - Навіщо вам стільки холодної зброї? Водій: - Я жонглер, працюю в цирку, жонглюю ножами. Даішник: - Не вірю, нумо покажіть. Водій стоїть на узбіччі дороги і жонглює ножами. У проїжджаючій повз машині водій говорить дружині: - Слава богу, я пити кинув. Дивись, які тести вигадали! |
- Давай пий.
- Так вирве же... - Та хто в тебе вирве? Кругом всі свої... |
Жіночка в кабінеті у лікаря:
- Лікарю, у мене дивна хвороба! Як сяду, так і сиджу, сиджу, сиджу... Ляжу - все лежу і лежу... - Шановна! Бачите двері? Так ви йдіть, йдіть, йдіть... |
Пливе жаба, бачить - карась хлюпається. То одним боком викрутиться, то іншим, вистрибне, бульбашки пустить, коротше, ковбасить його на повну.
Жаба: - Карась, ти що тут робиш? Карась: - Як що, рибалок чекаю! - Ти що, офонарів, жити набридло? - Та ні, просто ми з крокодилом на полюванні - я принада, а він в очереті заникався. |
Господиня запитує сусідку:
- Ви не бачили, хто це вбив мою білу курку? - І не чула, і не бачила, нехай не гребеться на моєму городі. |
Каже мені один сьогодні: «Жіночко, поправте на собі спідницю - і вам тепліше буде, і мене в жар кидати не буде!»
|
- Куме, що за фігня? Мені сказали, що ти вже три рази вмер?!
- А ти куме теж файний, ні разу на похорони не прийшов! |
- Куме, чого сумуємо?
- Після городу все болить! - Нуу, тут є два варіанти: або 03 викликаємо, або 05 відкриваємо... |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:11. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010