![]() |
Хто знає, чому зайчик більше не передає нічого? Колись передавав цукерочки, фрукти, горішки, ще всякі там смаколики. Скільки років живуть зайці?
|
😵*💫Вчителька учням:
- Дітки, хто такий дєд Мороз? Івасик: - Це брат Святого Миколая, що зрадив Бога і пішов в комуністи |
Єдина проблема атеїзму в тому, що є мільйони людей, які повинні горіти в пеклі, а пекла немає...
|
Всі книги про самовдосконалення сходяться до одного: людина з Беверлі-Хіллз радить людині з села вийти з зони комфорту.
|
Буває таке, прокидаєшся посеред ночі: «Хоча б не 07:00» - глянув на годинник: «Фух 03:30»
|
Перший день без алкоголю. Нормалізувалася ненависть до людей, стабілізувався цинізм, повернулося бажання ні з ким не розмовляти.
|
Отримавши кредит в банку, насамперед купіть собі красиві труси. Можливо, тільки в них ви і залишитися...
|
1 клас. Вчителька:
- Діти, відкладіть свої смартфони - телефони, досить переписуватися, сьогодні нам потрібно вивчити літеру «А» |
Теща довго раділа туристичній путівці в Китай. Таких раптових подарунків зять ще ніколи не робив...
|
- Як ви собі уявляєте корінь зла? - спитали математика.
- 25,807. - Що це за цифра? - Корінь з 666. |
Світ без жінок був би світом космонавтів і конструкторів, які будують кораблі для польотів в космос, щоб знайти жінок!
|
Реальна сильна людина - це та, яка здатна почистити галерею в своєму телефоні.
|
Будь-який мотоцикл прослужить вам до кінця вашого життя, якщо їздити на ньому досить швидко.
|
Корпоративна вечірка підходить до кінця.
- Галя, ви любите сухе вино? - Насипайте. |
Бажань в цьому році накопичилось стільки, що я вирішила написати не тільки Святому Миколаю, а ще Санта Клаусу, Йоулупукку, Баббо Наталу і Сінтерклаасу.
|
- А правду кажуть, що ви страшний бабій?
- Брешуть... Не страшний. |
Мінус на мінус дає плюс тільки в математиці. У всіх інших випадках виходить просто подійний пі-$ец.
|
І пам’ятай: ніякої агресії! Бий та посміхайся!
|
Сімейний стан: нікого не шукаю, сама в розшуку!
|
З головою не обов’язково дружити. Ось у мене з нею чисто ділові відносини: Я її годую, а вона думає.
|
Дітей потрібно заводити в 45 років. Уявіть, йому 15 і він кричить - ти мене не розумієш, а ти його вже й не чуєш!
|
- А в мене тут пташки співають...
- Що співають? - Судячи з погоди, Раммштайн. |
Сніг - це лінивий дощ... мало того, що лежить... так його ще потрібно з місця на місце перекладати...
|
Чоловіки, не втрачайте свій шанс! Зима - єдина можливість зліпити собі «бабу» за своїм смаком!
|
Зима - це коли перестаєш ходити як жінка. І починаєш ходити як пінгвін...
|
Сьогодні градусник постукав у вікно і попросив впустити його до хати...
|
31 грудня: Мені чотири віскаря по 0,7, ікри і яловичини для стейків 3 кілограма.
5 січня: Як це хліб по 30 грн. Був же по 29,50! |
- Добрий вечір! Потрібен перевірений електрик!
- Будь-який живий електрик вже вважається перевіреним! |
- Дивись, в мене є новорічний настрій!
- Це пляшка віскі... - Це новорічний настрій. |
Найкоротший день в році - 1 січня. Встала... Поснідала... Стемніло...
|
Вирішуєш сьогодні не спізнюватися на роботу:
1. Виходиш з дому на півгодини раніше. 2. Мерзнеш на зупинці на півгодини довше. 3. Запізнюєшся. |
Галя їсть котлети... Думаю нагадую їй:
- Ти ж казала, що після шостої не їси! - Якраз шосту доїдаю, після неї не буду. |
До 25-ти років формується скелет людини, а після 25-ти починають формуватися живіт і ср@ка...
|
Одного разу ти мене спитаєш, що більше я люблю: їсти, чи спати, але я не відповім, бо нажерся і заснув!
|
Я сильна - і це плюс.
Але вже втомилась - це мінус! |
😨
Виявляється, щоб розбагатіти, потрібно всього-на-всього поставити вподобайку під фото з грошима... А я як дурний, на роботу ходжу! |
- Яка ковбаса з тої яку ви їли, особливо вам запам’яталась?
- Прострочена. |
- Галя, а чим ви годуєте свого чоловіка?
- Та що самі їмо, то і йому даємо! |
Як тільки сідаєш на дієту, поруч відразу хтось сяде їсти!
|
- Галинко, ти вже знаєш абетку?
- Звісно, знаю. - Тоді скажи мені, будь ласка, яка буква йде після «А»? - Усі інші букви. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:12. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010