![]() |
http://durdom.in.ua/public/main/photos/photo_37720.jpg [B]Стабільність
|
Прем'єр-міністр Азаров каже, що на наші дороги неможе дивитися без сліз. Отак дивиться - і плаче !.
прем'єр вже за традицією у всьосу звинуватив саму сувору зиму 2012-2013, яка дісталась йому від папєрєдніков та часті перепади температур, а ще і автомобілі, які іздять по тих дорогах... Азаров також збирається подати в суд на погану погоду, і засудити сніг, дощ та сонце до довічного ув'язнення, за прічененний збиток Україні. Азаров вимагав від продавців супермаркіту зайняться виращуванням україньських мандаринів Ві не хочете працуваті! Добре політая і удобренная "Таврія" за трі місяцы превращается в "Мерседес". Акція від Генпрокуратури!!!Придумай три абсолютно нових кримінальних статті для Тимошенко і отримай 50% знижку строку за власними !!! |
Тягнибок виступає на мітингу:
- Для того, щоб навести в Україні лад, потрібно: 1.повісити Януковича! 2. заборонити ПР та КПУ! 3.перейти на лівостороній рух... Голос з натовпу: - А навіщо переходити на лівостороній рух? Тягнибок: - Я так і знав, що по першим двом тезам заперечень не буде! |
У темі 1 долучень
Barca TV PAL" 10.0°E
11207 H 5631 Eutelsat W1 (10.0°E) |
Іде доця з мамою по вулиці. Тут
бачать - дві собаки трахаються: - Мам, а що ці собачки роблять? - Нуу, розумієш, в тої, що зверху поламана лапка, а та що знизу - добра собачка - її несе. Доця, задумавшись, відповідає: - Мам, а чого добрих зажди єбуть? |
На суді:
- Потерпілий, розкажіть бутьте добрі, яким образом Вас побили? - Та яким в пез@у образом? Якоюсь ху@нею від воза! |
|
|
All Biss Active Keys.
У темі 1 долучень
All Biss Active Keys 08.02.2013
|
У темі 1 долучень
All Biss Active Keys 10.02.13
BISS (166E-30E) Global TV (113,0°E) |
Цитата:
|
- Можна у Вас диск купити?
- Який? - Зараз згадаю... Стій і рви. - Що? - Ні, якось... Лежи і рви... бля, як же він... Зараз синові подзвоню! Синку, як диск називається? - CD-RW. |
У темі 1 долучень
Цитата:
Ключ |
зупиняє мерседес священик і говорить до водія -"сину, підвези мене до церкви бо не встигаю на службу"....водій зголосився тац їдуть вони...тут попадають на яму мужик кричить
-"блять ті йобані ями заїбали вже!!!скільки можна?" Священик - "не треба так казати!просто скажи Боже допоможи!і все буде добре" Зновуїдуть і попали на яму Мужик - "бля заїбали ті ями! Скільки можна?" Священник знов до нього каже - "сину та скажи Боже допоможи і всьо пройде" Мужик - "добре" Тут вони знову їдуть попадають на ще більшу яму,колесо відривається,котися швидше від машини! Мужик кричить - "Боже допоможи!!!" тут колесо вертається прикріпляється назад, а священик - "о ніхуя собі!!!" |
|
-вчора дівці руку під спідницю
засунув і зрозумів, шо вона мене хоче! -і як же ти це зрозумів? -а ти коли-небудь коня з долоні годував? |
У темі 1 долучень
All Biss Active Keys 12.02.2013
|
Приходить 4-річний хлопчик із
садка і каже батькові: - Тату,хочеш,я розповім тобі віршик?Тільки треба,щоб ти плескав у долоні. - Добре, синку, я поплескаю. Батько починає плескати в долоні,а хлопчик залазить на стілець і починає читати: - Заєбали комарі, заєбали мошки, і якийсь тут підарас, хлопає в долошки. |
Пішли дві блондинки в ліс по ялинку. Годину йдуть, другу, третю... Одній набридло, вона і каже:
- Усе, Олено! Давай рубаємо першу ліпшу ялинку, навіть якщо вона не прикрашена! Теща копошиться у машини перед будинком. Зять з вікна: - Мамо, куди це ви зібралися? - На кладовище, синку. - А хто машину потім додому прижене? |
Колега по роботі вирішив
розповісти, як він минулого тижня з'їздив в село до родичів. Весь колектив валявся вже після першої фрази: - Несуть, значить, мене п'яного битися. |
Підручник 10 класу з
Української мови, вправа № 320: Поясніть значення прислів'я: "Уміла рука і в ночі не схибить" |
Вовочка запитує в батька - батя що більше пизда чи телевізор .Батя каже телевізор .Вовочка - чуму ж ти батя казав що наш телевізор пиздою накрився.
|
У темі 1 долучень
Astra 4A (4.8E)
ASTRA-TEST (НЛО ТБ) 12130 V 27500 |
ГУМОРИСТИЧНИЙ ЦИТАТНИК
* * * - Хто найвірніший чотириногий друг людини? - Ліжко. * * * - Як вихідні? - Темно, світло, темно, світло, понеділок. * * * Даремно сподівалися.... Сесія перемогла кінець світу. * * * Пяні студенти здають філософію краще, ніж тверезі. * * * Найшкідливіше для нервової системи - це повільний інтернет. * * * Не родись красивою, а родись одна на все село. * * * Потрібні самотні люди для краштесту "Лади-Пріора" ! * * * Вчені зясували, чого хоче жінка. Але вона вже передумала! * * * Де б знайти рідину для зняття стресу після зняття макіяжу? * * * -Мамо, ви в новій шубці така красива! Як наша собака! * * * Інтернет, інтернет відпусти в туалет, півгодини вже сиджу ноги хрестиком держу. |
|
діалог на стройці.
-нахуя дохуя хуйні нахуярили?розхуярюйте нахуй! -хулі?захуярено нехуйово нахуя розхуярювать? |
У темі 1 долучень
All Biss Active Keys 15.02.2013
|
- Як Україні вибратись з кризи і розбагатіти?
- Потрібно штрафувати всіх чиновників за незнання української мови. |
У зв`язку з фiнансовою кризою незабаром усi банки Украiни обєднаються в один банк, Об`єднаний банк (ОБ`ЄБАНК), або Нацiональний Единий банк (НАЕБАНК). Любi друзi! З вiдповiдальнiстю повiдомляю вам, що в Украiнi не буде голоду в зв`язку з кризою, буде невеличкий пiст! Я би навiть сказав пiстець!
З повагою, щиро ваш В. Янукович |
У темі 1 долучень
BBC Package
Intelsat 27,5°W 11495 V 44100 |
У загальну тюремну камеру приводять новачка.
Його запитують: - Який термін дали? - Вісім років. - За що? - За надання першої допомоги людині. - Як це так? - Так сиділи ми за столом, вечеряли, а у тещі кров з носу пішла. Щоб кровотечу зупинити, я їй на шию джгут наклав. |
- Бабцю, а у вас у селі є комуністи?
- Та є кому їсти, а ось робити нема кому! |
Здають аналіз крові дві жінки. В
однієї сифіліс в іншої цукровий діабет. Обох звати Світлана Соколова. За результатами приходить чоловік однієї з них. Доктор дивиться на аналізи і не знає, як відповісти. Довго думає і говорить: -Прийдете додому - напоїте дружину солодким чаєм, якщо через годину не здохне - ї * ати не раджу |
Бабка приходить в аптеку і
звертається до продавця: - Мені 200 презервативів, будь ласка. - Бабулю, куди тобі стільки, ти ж така стара! - Та в мене телевізор зламався, я майстра викликала, він подивився і каже: "Бабко, купуй запобіжники, тут єблі багато буде!" |
Оце зима.
|
НАКАЗ. ( номер дата.)
" З метою покращення дорожнього покриття автошляхів в державі, та ще більш ефективного використання грошових коштів виділених на ремонт доріг, а також в зв'язку з не досконалісттю ямкового ремонту, наказую : - "ямковий" ремонт дорожнього покриття перейменувати на "канавковий". " підписьздесь. міністр доріг. - Куме, що ти там бурмочеш? - Та молюся... - ??? - Щоб у Кличка нерви не витримали і морди понабивав депутатам!!! - ВиктооХвьодорович, я умію лічити гроші! - Яныч, а нахрена их лечить? - ВікторХвьодорович, ось написано: "Кращий подарунок дружині на 8 Березня - ніжний поцілунок!" - Как думаешь, Азарыч, "нижний поцелуй" - это куда? |
У темі 1 долучень
All Biss Active Keys 19.02.2013
|
Солдат спить - служба йде!
http://i.piccy.info/i7/43b90f0c19158...5Br_oQ_240.jpghttp://i.piccy.info/a3/2013-02-21-20...40x180-r/i.gif |
Захист від дощу,сніга.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:13. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010