![]() |
Думаєш, у всіх, хто посміхається тобі, добрі наміри? Яка наївність.
|
Якщо подивитись мультфільм «Попелюшка» задом наперед, то цей мультфільм про те, ким стає жінка після такого як вийде заміж.
|
Головне бути щасливим і не важливо, яке заключення напише психіатр!
|
Всьо, дожартувалася по самі вуха... Весілля 30 лютого. Запрошую всіх!
|
Ранок. Абрам, спостерігаючи картину, як Сара покриває зачіску лаком для волосся:
— Зря ти, Сарочка, димлофос переводитьш, твої таргани ж безсмертні! |
— Сарочка, я вирішив, що більше ніколи не буду з тобою картатися!
— Ні, ви подивіться на нього, він вирішив... А в мене ти?"! |
— Чому в Одесієва лікарня таійський цвинтар є, а диявольського пологового будинку немає?
— Тому що в Одесі диявольськи не народжуються —строєю стають. |
- Лікарю, це загальний наркоз?
- Це гелієвий газ. - А це допоможе. - Ні, але вам буде весело. |
Жінка чоловіку:
- Коханий, про що ти думав, коли перший раз мене побачив? - Якщо б я тоді думав... |
Маляр фарбує стіну в психічній лікарні. Підходить хворий:
- Ти міцно за кісточку тримаєшся? - Так - відповідай той. - Тоді я драбину забираю. |
Слухати військового який каже «Піду в СЗЧ», це як слухати цивільного: «Піду в ЗСУ». 99% п#зд@ть обидва!
|
Сьогодні рівно шістнадцять років і три місяці, як одна тварюка назвала мене злопам’ятним...
|
Чим старшим я стаю, тим більше розумію ту Бабу Ягу, яка жила одна у лісі з котом і кидала у піч всіх хто її бісив...
|
Порада на тиждень! Якщо тобі захотілось попрацювати, не поспішай! Присядь, попий кави, і це пройде! Бережи себе!
|
Мама в Європі: «Сьогодні йде сніг, в школу не підеш!»
Мама в Україні: «Вставай вже дорозвідка, скоро відбій, йди вмивайся поки є вода і світло!» |
Вирішив колобок одружитися. І тут він зрозумів, що рано він від бабки втік. Вона його не доліпила.
|
Я тут з кінологом познайомилася... Ну, такий чоловік уважний... Всю ніч мене за вухом чухав...
|
- Що ти, як ти?
- Та терплю з останніх сил. - То терпільська культура |
У дитинстві я не розуміла, чому бабуся на запитання «Як справи?» відповідала: «Як не срачка, то пердячка» ... А тепер я і сама бл@ха на таких вайбах рухаюсь...
|
Кохання після 30:
- Ну пішли в аптеку, купимо тобі твої ліки та вітаміни. - І тонометр? - І тонометр |
Вчора думала, що все добре, а сьогодні бац!..
Ще краще! |
Сьогодні стрибала на вазі до того часу, поки стрілка не втрамбувалася на 56 кг.
|
Я: залишаю пакет зі сміттям в коридорі і йду в душ.
Мій пес: Зараз буде розпаковка! |
У зв’язку з вимкненнями електроенергії в пральних і посудомийних машинах з’явилась нова функція «замочування на 6 годин»
|
Куплю квартиру в будь-якому районі. Головна умова, вид на заправку. Ціна значення не має!
|
Новий українській матюк: "Нептун тобі в рубку, корму, палубу, під кіль!" Може бути один із трьох варіантів !"
|
Як так.. - Чоловіки помирають раніше! А на пенсію виходять пізніше?
|
Найкращий холодильник - це чоловічі труси! Скільки років яйця з ковбасою лежать і не протухають!
|
Філолог знає 25 синонімів до слова «херня»... Сантехнік знає 475 деталей з такою назвою...
|
- Ось скажіть, якщо чоловік чистить нігті викруткою, його можна назвати дурнем?
- Тільки якщо викрутка хрестова... |
Різниця між жінкою у гніві і терористами, в тому, що з терористами ще можна вести переговори!
|
Дві коліжанки:
- Ну, ти уявляєш! Мій надивився п@рнушки і тепер вимагає від мене збочень! - Та ти що! І чого ж він хоче!? - Що-що... Каву в ліжко! І масаж! |
- Ніби весна. Все рівно сумно якось, сіро...
- Зміни шпалери. - На кухні? - В голові. |
Класно бути гусеницею. Спочатку жереш, жереш, жереш. Потім спиш, спиш, спиш. А потім БАЦ - і красуня!
|
Знаходиш божу корівку, милуєшся, завмираєш, коли вона лоскоче твою руку...
Знаходиш таргана - ШМЯК його тапком! І потім ви мені розповідаєте, що зовнішність не має значення?! |
Швидкість мого інтернету навчила мене терпінню і витримці.
|
- Як називається жінка у якої немає грошей?
- Безгрішна! |
Краса страшна сила... Особливо в поєднанні з хитрою мордою!
|
- Маленька моя! Чого ти переживаєш, що груди в тебе першого розміру!? Зато ноги... ось... сорок четвертого!
|
Коротко про сучасних чоловіків.
Жінка: Я взагалі-то сама себе можу забезпечити! Чоловік: А мене?.. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:22. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010