![]() |
Людям, які мене дратують, я розповідаю, що у мене жодного дня не вимикали світло.
|
Коротко про сімейне життя:
- Пам’ятаєш, ти ходив в магазин за картоплею? - Так. І що, вона вся зіпсувалась? - Ні, вона вся буряк. Сходи ще... |
- Повір, якби я твою адресу знав, такий букет відправив би, що два евакуатора не довезли б!
- Іванківська 24А. - Просто повір... |
А пам’ятаєте той параграф в історії, де була купа подій, і нічого неможливо було запам’ятати?
Отже, ми тут... |
Пішла до стоматолога запитати вартість моста.
Він каже: «300 тисяч». Я: «Та нє. Зубного. Не через Дніпро» |
Раніше в пачці презервативів було 12 штук, зараз - 10. Питання, що робити в грудні та січні?
|
Бісить фраза: «Гроші не куплять вам щастя...». Бідність вам накупить всього.
|
- І коли він обіцяв на тобі одружитися?
- У березні. - У березні вони всі обіцяють! |
Вже весна. Всі в очікуванні кохання. А когось чекають лопата, граблі і город!
|
Тепер це буде так: Чи готовий ти... бути зі мною в онлайні і в горі і в радості, поки збій в мережі не розлучити нас?
|
ночі поліція зупиняє п’яненьку дамочку:
– Куди поспішаємо? – На лекцію. – Хто ж в такий час лекції читає? – Чоловік! |
Стали на ваги разом із котиком. За зиму котик поправився на 15 кілограмів. Підкажіть дієту для котів.
|
До речі, коли ми мріяли жити як у кіно, ми зовсім не мали на увазі фільм-катастрофу...
|
- Печиво зі смаком оселедця, полуниця - з нотками часнику.
- Новий смак? - Ні. Просто ніж ще не мила. |
- Знаєш, таке приємне відчуття: купила щось зовсім непотрібне, але на душі так тепло від того, що воно в тебе є...
- Я так заміж вийшла! |
Я б із задоволенням бігав би вранці, але взимку - мороз, навесні - калюжі, влітку - пекло, восени - грязюка... Краще поїм...
|
- Що кожного дня надихає тебе вставати з ліжка?
- В основному мій сечовий міхур! |
Ти смієшся над мемами про Третю світову війну, і раптом сонце виходить о 3 ночі...
|
2022 - «НАТО закрийте небо над Україною»
2026 - «Україна закрий небо над НАТО». |
А ви знали, чому руки вбирають усі запахи, коли ви готуєте?
Часник, спеції, риба і ти ще півдня пахнеш кухнею. Все просто. Ми з м’яса. А м’ясо добре маринується. Молекули запаху люблять жир. А в шкірі його достатньо. Ти не забруднився - ти замаринувався. Живіть тепер з цим! |
Касир дає мені решту більше, ніж треба.
Сатана: Забери все собі. Я: Тут не вистачає 100 грн. Сатана: Повинен зізнатися, я твій великий фанат! |
Виявляється, крім складних і простих вуглеводів є ще хитрі вуглеводи, які проникають в організм разом з фразою: «Піду тільки чаю поп’ю і все».
|
Чому ми кажемо: «спати як немовля», якщо вони прокидаються кожні дві години і кричать від жаху, що потрапили у цей світ. Я хочу спати як дід після обіду: миттєво із відтінком вічності!
|
Коли чоловік відкриває вам двері, і подає вам руку, щоб ви вийшли з машини, потрібно сказати: «Дякую коханий». А не кричать: «О бл@ть, ні@уя собі сервіс!»
|
Головне - не гепнутися, вилізаючи на сьоме небо від щастя!
|
Якщо ви не можете вирішити де зробити татуювання, запитайте маму. В неї завжди два варіанти!
|
- Алло? Це служба захисту тварин?
- Так. - Терміново приїжджайте! У дворі на дереві сидить воєнком і нецензурно ображає мого пітбуля! |
На вулиці до чоловіка підходить гарненька дівчина: - Вибачте, але мені здається, що Ви батько одного з моїх дітей... Чоловік перелякано: - Я? - Та заспокойтеся, я вчителька!
|
Екскурсовод веде туристів по старовинному замку з безліччю тунелів і лабіринтів. У глибокому підземеллі він їм показує кілька скелетів.- Як вони тут опинилися? Це в'язні минулих часів?- Ні, вони хотіли заощадити на екскурсоводі.
|
Наявність почуття гумору допомагає легше пережити відсутність всього іншого...
|
Який сенс у тому, що всі шляхи відкриті, якщо немає грошей на дорогу?
|
Сьогодні спробував влізти в літні шорти, але дупця моя ще, поки що - зимова!
|
Ну і що, що 13-те... Головне, що сьогодні п’ятниця!
|
Довгі-довгі, дуже довгі роки скакав принц на білому коні в пошуках принцеси.
Довгі-довгі, дуже довгі роки чекала принцеса принца на білому коні. І нарешті вони зустрілися. І нарешті всі були щасливі. А особливо - кінь. |
Іронія долі – це коли купила своєму хлопцеві вітаміни для покращення роботи мозку, а через тиждень він тебе покинув...
|
Вісім років тому Ілон Маск відправив у космос Tesla Roadster з манекеном на борту. Зараз машина знаходиться на відстані 300 млн. км. від Землі.
- І хто її тепер з таким пробігом купить? |
Хлопець: Яка гарненька!
Чоловік: У будній день гуляє. Мабуть безробітна. Як забезпечувати мене буде? |
Мій кіт: Дивлюся, як шкіряна зжерла 1 кг ролів за один раз. А мені пакетик корму ділить навпіл!
|
Шановні гроші! Запрошую вас на тимчасове місце проживання в мій гаманець. Він дуже просторий і зручний вам неодмінно сподобається! Можете запросити своїх братів і сестер з Європи і Америки, місця вистачить усім!
|
«Піз@юліна» – це персональне зауваження фізичного або морального характеру, яке часто приводить людину у стан здорового глузду.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:11. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010