Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Загальний розділ! (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=47)
-   -   Цікаві випадки з клієнтами... (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=1994)

arki 03.11.2013 21:58

Цитата:

Допис від D-Misha (Допис 93302)
arki, Нині, за чаркою вина, посидів з одним дідом, який поділився зі мною своїми далекими спогадами(австійські і польські часи, каторга в німетчині).

то хіба це пянюга???:o
Не буду продовжувати...ми просто один-одного не вірно зрозуміли dresmille

hmura 03.11.2013 21:59

100%

D-Misha 03.11.2013 22:31

Цитата:

Допис від arki (Допис 93304)
то хіба це пянюга???:o
Не буду продовжувати...ми просто один-одного не вірно зрозуміли dresmille

arki, ви просто немаєте відчуття гумору.:confused: Ну, Сергій і ти теж,а знаєш мене дуже давноdresmille Я десь казав, що життя- це є театр, а ми в ньому клоуни ...Далі, давайте по темі,:) а то ще пару таких дописів і з мене знімуть старшого.:o

Korpahec 03.11.2013 22:38

Привіт! Умене прошивка 4100С 20 грн ,фергисон 30 грн, хадешні 50 грн. Установка дракона 150 грн ,на АБС-75 200, грн плюс виїзд 100 грн. Бувають всякі клієнти і скупі, і щедрі, перед тим, домовляюсь по телефоні з клієнтом. Я не підприємець нехочу з цим звязуватись , якщо бере умене обладнання ідe скидка. Усюди люди є скупі ,і не скупі, такий час, але що робити показав що умієш, спокою не дадуть ,всерівно мусимо іти до людей, я думаю що ми уже за кілька років втягнулись з клієнтами.:);)

D-Misha 03.11.2013 23:16

Цитата:

Допис від Korpahec (Допис 93308)
я думаю що ми уже за кілька років втягнулись з клієнтами.

Korpahec, ми тут виражаємо свої почуття і відношення до клієнтів з різними відхиленнями, а також приводимо цікаві випадки, які сталися з нами. Є,певна, різниця- між тими хто проживає в селі і між тими хто проживає у місті, що впливає на обслуговування і відношення клієнтів до вас. У свій час, я неправильно поставив себе по відношенню до клієнтів.. Шкодуючи людей, я збивав ціну, а деяким робив роботу безплатно, за що тепер відпокутую і замість подяки нажив собі ворогів. З моєї сторони, безкомпромісні ціни, навчили б людей платити і поважати мене, а так, приходиться пожинати плоди, які я сам виростив..

sat-prof 03.11.2013 23:32

Мав цікавий випадок, телевізор LG при переключенні каналів пультом Глобо 4100 вимикався телевізор.:D (прийшлось змінити рес:))

svidrak 03.11.2013 23:50

sat-prof, це ще фігня був випадок з 9500 на енігміколи на пульті від кондиціонера нажимав виключити ресивер наглухо вис

D-Misha 03.11.2013 23:59

Цитата:

Допис від sat-prof (Допис 93314)
Мав цікавий випадок, телевізор LG при переключенні каналів пультом Глобо 4100 вимикався телевізор.:D (прийшлось змінити рес:))

Ростислав, щось подібне хотів Петрович, треба віднайти той рес і відправити йому :o Жарт.
Мій останній випадок, коли прийшла жінка і попросила подивитися тюнер, який перестав працювати. Коли прийшов, то побачив що зображення на всіх каналах розсипається. Я підєднав свій Опенбокс- все ОК. Я кажу жінці, що причина в тюнері і треба дивитися, на що вона зразу дає мені 10гр, я їй кажу що незнаю скільки то буде коштувати, а вона- та ви не скажете. Забрав тюнер, відкрив, а там 5 конденсаторів здуті, ну я замінив їх, перепрошив тюнер і приніс до тої жіки, підключив- все в нормі і кажу, за ремонт і прошивку 50 гр. Господи, які то були крики і приниження в мій бік, бо привикла, що я до цього випадку прошивав їй безплатно. А все моя вина, якби тримав марку то такого б не сталося.

svidrak 04.11.2013 00:03

D-Misha,То все доброта і інколи вона боком вилазить, невміють ж іі наш люди цінити,я теж такої натури людина неможу тримати ціну но стараюся інакше зара непроживеш.

arki 04.11.2013 13:59

Цитата:

Допис від D-Misha (Допис 93321)
бо привикла, що я до цього випадку прошивав їй безплатно. А все моя вина,

Вірю, бо і сам такий...
Але часто згадую слова знайомого, "хто виконує роботу задарма-той не поважає себе і не цінить свою роботу"
Так чи ні вірішувати нам самим...

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:46.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010