![]() |
І скільки він пропрацює,два дня,теж деколи беру лінки з буржуйських форумів. Працює кулубніка недовго. То скоріше реклама типу шара на шару )))
|
Цитата:
|
arkiВи тоді поза конкуренцією-сміло треба шити по 50-lolназад не понесуть!!!
|
У темі 1 долучень
В смислі чи реально показує? Тільки-но включав - працює, аж гай шумить. Чи потрібно скрін того, що є в списку?
Скрін екрана з фоткою кадра відео не вдається зробити. Треба не ту програму, я роблю по-простому. Та мені не шкода, я і так викладу, скільки поробить, стільки буде :) Свято ж все-таки :) Деякі фільми чи канали не показують, більшість іде. Ну беріть чи не беріть - ваша справа. |
я також вважаю 50 це мало, але криза в свiтi.
|
А у нас купа прошивальщиків- всі шиють по 30 грн. куди там по 50 грн, ніхто не прийде...
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Треба плейлисти в смарт тв закидувати 300грн за роботу ,в магазині за таке беруть 800 ,а прошивка тюнерів то вже історія ...Імхо...
|
а в мене як на зло ноут старий(делл 610) дуже погано включатися став, якого я тримаю за для прошивок бо має ком-порт. Вчора принесли тюнери то без танців з бубеном не включився б.....:eek:
Що йому робити, може вінду поміняти? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
який би він не був гадаю то не фізичний ком-порт, і не рідко буває підводить |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
http://awesomescreenshot.com/0a35k1n4ec |
У мене ноут Пеньок другий Тошіба сателіте про, на ком-порт кабель "повний" екранований. шию що можна під віндовс 98--там прямий апаратний ком порт без всяких заморочок. Так от за 10 років прошивань, ще не було жодного випадку!!!, щоб шось не прошилося чи заглючило( це звичайно при справному ком-порті в тюнеру). також маю декілька перехідників ком - юсб, думав використовувати під новий ноут. Так от скажу вам--то не те, одне шиє, інше ні, там робить, там думає. Висновок--ніякий перехідник не зрівняється з залізним, апаратним ком-портом.Та ще й так добротно зробленим, як в старих ноутбуках .
|
в мене DELL D520 повністю підходить як для програмного ремонту так і для перегляду даташитів.В ньому залізнйи компорт.Та ще через порт-реплікатор можна підєднати LPT
|
Цитата:
теж переконався в цьому |
У темі 1 долучень
Користуюсь перехідником на FTDI чипі та не маю ніяких проблем, але не путайте оригінальні чіпи та китайські творіння.
|
Цитата:
|
В мене ціна на прошивку тюнера:
- людям, яким я ставив антену - 30 грвн. - всім остальним "чужим" - 50 грвн енігма 2 тільки своїм - 80 грвн |
Підкажіть ціну на прошивку тюнерів з відкритим Linuksom.
|
вище вашого посту всьо розписано........
|
Підскажіть ціну за прошивку Gi s8120 з настройкою шари!
|
Десь від 100 грн.
|
Від 30 до 50
|
Хмельницька обл Смт Ярмолинці
Глобо подібні 40грн Інші 60грн |
Київська облсь. 40 грн. за всі моделі без шари.
|
Globo4100c 70grn
все другие 100grn |
Ціни не реальні,як можливо б\в приймач купити,у Полтаві-для свого 30-іншому 50,і кліентів море!!
|
За останні пів року жодних прошивок немає. У всіх так?
|
Тюнери випущені до Глобиків 4100 -100 грн.
Новіші -50грн. Якщо виїзд до клієнта то від 100 мінімум |
Цитата:
|
Цитата:
|
100 грн i не меньше
cinimo swiy trud z lichniho opitu... viklikayut maystra ya parabolu nalazhival......pane maystre,scho z holodilnikom? vidpovid...mayzhe motor ...dali scho mi dovzhni...tak daste na cigareti ta pivo ...45+30=70 bez pitany ... a ya uzhe po temi... ponesli na remont Sat integral ...klient...resiver zrobili? tak,ale majster prosit 300grn ...vidpovid...dobre,golovne,so pracyue ...treba ciniti sviy trud nu a yakzo pro cini... service centre...T2 Strong8500 berut na 3 nedily,kostuye 300grn |
Від 40 до 80 грн.Раритетні-Хумакс,.А-Стар,,,,,,,-100грн.
|
Всім привіт!
внас в селі шиють 4100С по 20 грн лемберги по 30 грн хд по 40 грн ая шию 4100С 25 грн опени лемберги 40 грн а хд від навороту 50 100 грн якщо виїзд 120 гр більше нехочуть клієнти платити через всяких таких що по 20 грн беруть. Якщо приносять після майстра який злукавив беру просто 100 грн чице глобік чи лемберг чи хд треба клієнтів вчити щоб нехитрували. Хто і заяку ціну звас ставить комплект на оди телевізор і на чотири просто давно вже немав установок.Дякую!!! |
Я прошив 4100, сказав 20гр,а клієнт дав 30гр і сказав без здачі!
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:02. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010