![]() |
|
Як перекласти на українську мову фразу "Извините, пожалуйста, повторите еще раз, а то я не расслышал"?
Відповідь: "Га?" ------------------------------------------------ Вранці я вся така... прям іноземка: очі китайські, зачіска африканська і загальмованість естонська... ------------------------------------------------- Стоять два друга, розмовляють, у одного велика собака. На вулиці мінус 20. Цей, з собакою, запитує іншого: - Замерз? - Ага… - Хочеш зігрітися? - Хочу… - ФАС!!! ------------------------------------------------- На уроці - Петрику, коли у тебе день народження? - 5 червня. - Якого року? - Не повірите, Марія Іванівно, кожного! -------------------------------------------------- Дитина повинна бути гордістю! Дружина гідністю! Чоловік опорою! Друзі вірними! Гроші зайвими! Здоров'я міцним! А життя - прекрасним. ----------------------------------------------------- Це велика удача в житті, знайти людину, на яку приємно дивитися, цікаво слухати, щиро сміятися і з нетерпінням чекати зустрічі. -------------------------------------------------- Перед виходом із дому: смартфон зарядив, планшет зарядив, годинника зарядив, окуляри зарядив, чохол зарядив, зарядку зарядив. ----------------------------------------------------- Сімейний стан: все можна. ---------------------------------------------------- Анестезіолог летить у відпуску. Чує стюардеса оголошує: — Чи є серед пасажирів анестезіолог? Терміново підійдіть до 12 місця. Він підходить до зазначеного місця, а там якийсь чоловік горілку в чарки наливає. — Ви хто? — запитує анестезіолог. — Хірург. Не звик я, знаєш, пити без анестезіолога! -------------------------------------------------- http://i.piccy.info/i9/851ed36e6c895...2/m7175661.jpghttp://i.piccy.info/a3/2017-02-15-11...50x233-r/i.gif |
Хлопчик маленький по лісу блукав,
хоботом шишки з дерев позбивав. Раптом в калюжу копитцем заліз - Тихо шумів Чорнобильський ліс. --------------------------------------------------- - Коханий, купи мені килим. - Завелика розкіш, на мітлі літай ----------------------------------------------- - Галю, принеси мені пива. Воно там в холодильнику на верхній полиці. - Я тобі що рабиня пиво носити? - О, ні, зайчик. Сонечко, як ти могла таке подумати! Просто якщо ти не найулюбленіша на Світі людина так хто ж ще? - Ну добре, кошеня! (йде за пивом, повертається) Ось візьми! Я тебе люблю. - І я тебе люблю! Дружина йде. Мужик, нахабно відпиваючи пиво: - Ох вже ці раби! -------------------------------------------------- - Твою логіку потрібно відправляти на фронт. - Чому? - Вона вбиває. --------------------------------------------------- Сліпому не покажеш, глухому не розкажеш, дебілові не докажеш! --------------------------------------------------- Чого не варто робити на першому побаченні? - Дітей! ------------------------------------------------- - Вам який наркоз - дорогий чи дешевий? - Найдешевший! - Баю, баюшки - баю... ------------------------------------------------- Є одна така хороша приказка - "довіряй, але перевіряй". Шкода, що часом результати перевірки такі, що відразу згадуєш ще одну - "менше знаєш - краще спиш" --------------------------------------------------- Першим ДАІшником на Русі був Соловей Розбійник. Він теж, сука, стояв на дорозі, ніхуя не робив, свистів і тупо всіх грабував. -------------------------------------------------- http://i.piccy.info/i9/3fe9fb8edf81b...2/m7183799.jpghttp://i.piccy.info/a3/2017-02-17-08...50x470-r/i.gif |
- Ти так схудла! Це нова дієта?
- Так, морква, буряк і картопля. - А що робила, варила чи смажила? - Копала! ------------------------------------------ Мені плювати, що комусь не подобається моя поведінка, мій спосіб життя, звички і т.д.. Я живу для себе, а не для когось .. І підлаштовуватися під вас- не в моїх правилах .. ------------------------------------------- На превеликий жаль, життєвий досвід, інтуїція та внутрішній голос це мої лебідь, рак та щука… ------------------------------------------ Падав сніг на поріг Було дуже слизько Утікайте москалі Бо Бандери близько! --------------------------------------------- У літаку блює пасажир. Всі сміються. Стюардеса бачить, що скоро потече через край пакета і біжить за другим. Коли повернулася, виявляє, що всі блюють а один сміється. Вона запитує: - У чому справа? - Вони думали що у мене через край поллється, а я взяв і сьорбнув. ------------------------------------------ Тіло: "Хочу текіли!" Серце: "Протестую, хочу любові!" Мозок: "Протест відхилено, я теж хочу текіли!" -------------------------------------------- Друзі - це ті люди, які знають яка ти насправді сволота, але все одно дружать з тобою... ------------------------------------------ Вночі чоловік прийшов додому пяний та вранці говорить дружині — Аня, у нас, по ходу, барабашка є.. — Як ти дізнався? — Відкриваю вночі двері до туалету і світло саме включилося, а коли закрив саме і виключилося — Ах ти алкаш, недоумок, так ось хто насрав у холодильник! ------------------------------------------- http://i.piccy.info/i9/204411a82e66e...2/m7413732.jpghttp://i.piccy.info/a3/2017-02-19-08...50x320-r/i.gif |
|
Зустрічаються два мужики на тому світі:
- Ти як помер? - Замерз. А ти як? - Від сміху помер. - Це як? - Був я у коханки, дзвінок у двері, я в паніку. Чоловік. Вона йому відро для сміття у двері подала, поки він ходив, я одягнувся і пішов. Приходжу додому, дзвоню, а дружина мені відро простягає. Я все зрозумів увірвався в квартиру, все перерив, а нікого не знайшов. Сів на диван, сміявся, сміявся, від сміху і помер. - Дурень! Заглянув би в холодильник - обоє б живі залишилися. -------------------------------------------- За здоров'я не п'ють — за нього моляться. За щастя не п'ють — за нього борються. За кохання не п'ють — ним займаються... А п'ють за МРІЇ, які збуваються!!! ------------------------------------------- Тато доньці: - Відгадай загадку: Дзинь-Дзинь, няв-няв? - Це трамвай кішку переїхав! - Правильно! А цю: Дзинь-Дзинь, гав-гав? - Це трамвай собачку переїхав! - Ні, це мама з роботи повернулася! ---------------------------------------- Діти кричали:" Шарік лопне, шарік лопне", але продовжували годувати пса пітардами. ------------------------------------------- Син стирчить в інтернеті. Мати: - Синку, йди їсти! Син (не відриваючись): - Зараз, мам, зараз. Мати: - Іди швидко! Охолоне! Син встає з-за компа, мати, сідаючи на його місце: - Повівся, лошара. -------------------------------------------- В магазині. - Доброго дня, мені, будь-ласка, 3 ящики горілки, 50 літрів пива, 4 ящики мартіні і 30 пачок презервативів. - Ось, будь-ласка. - Дякую. - Хлопче, зачекайте! - Що? - Візьміть мене з собою! -------------------------------------------- Їдуть по пустелі на верблюді монах з черницею. Верблюд візьми і здохнув. Сіли, думають що робити. Робити нічого, ні їжі, ні води. Черниця: - Ну що-ж, брат, все одно помирати. Давай хоч тоді уявімо що ми в раю, роздягнемося, не будемо знати сорому! Монах: - Ну давай! Роздяглися. Черниця тицяє пальцем ченцеві в пах: - Брат, хе-хе. А чого це у тебе там таке бовтається? - О-о-о, сестра! Це корінь життя! Якщо я вставлю його в тебе – народиться життя! - Так якого-ж фіга ми тут сидимо??? Вставляй верблюду, і поїхали -------------------------------------------- - Чому ви своєму песику дали таке дивне ім'я? - Козел? А мені подобається кликати його на вулиці і спостерігати, як всі мужики обертаються! ------------------------------------------- Навіщо любити, навіщо страждати, піду поїм і ляжу спати ... ---------------------------------------------- http://i.piccy.info/i9/f128fd8c4b34e...2/m7197054.jpghttp://i.piccy.info/a3/2017-02-21-08...50x286-r/i.gif |
|
|
Петрик на уроцi зоологii:
-Я вчора знайшов чотирьох здохлих мух.Двох самцiв i двох самок. Вчителька дивиться скептично на учня: -А як ти змiг визначити iхню стать? -Дуже просто!Двi приклеiлися до пива,а двi сидiли на дзеркалi ------------------------------------- — Тату, коли ти мені купиш обіцяний велосипед? — Тоді, коли за допомогою виваженої монетарної політики уряду, прозорої і чесної приватизації, збільшення інвестування у вітчизняну економіку іноземного капіталу, державної підтримки малого та середнього бізнесу, виведення обігових коштів із тіні стабілізується наш сімейний бюджет, синку. — Я й не здогадувався, тату, що слово «ніколи» можна передати такою довжелезною фразою! ---------------------------------- Янукович послав Азарова в Росію за газ домовлятися. Через годину він повертається. Янукович: Чому так швидко повернувся? Азаров: Я приехал в аэропорт, а там написано “нех*й шастать”. Янукович: Микола Янович, коли ви нарешті вивчите українську мову, не “нех*й шастать”, а “нехай щастить” ----------------------------------- - Синку, не можна дівчину в інтернеті шукати! - А ти маму як знайшов? - Як-як... в карти виграв! ------------------------------------ Мужик заходить в аптеку. - Мені потрібен один га*дон. Продавець в підсобку. - Вася, це тебе ------------------------------------- Три алкоголіка в барі бухають і тут оди з них падає в обморок. -Знаєш за що я поважаю Сергія? -За що? -Він вміє вчасно зупинитись. ------------------------------------ - Цілий тиждень заставляла чоловіка почати ремонт в туалеті! - І що, почав? - В суботу повісив на ньому оголошення "Туалет зачинено на ремонт" і пішов на пиво... :D --------------------------------------- Потрапив українець в автокатастрофу. Доправили його в лікарню, у реанімацію. Тут до нього кум проривається. Йому пояснюють, що не можна, постраждалий у комі, нікого не чує, не впізнає… А той з торбами, клуночками впрошує. Ну, пропустили його в палату… — Ой, куме, біда ж яка… А я тобі сальця приніс, огірочків, кварту горілки… А ти в ком… — Кома – це ще не крапка. Наливай!.. ---------------------------------- Останній день року. В маршрутці їде з роботи додому змучений чоловік і думає: - Ну і що чекати в новому році ? Жінка - стерва, діти - спиногризи, теща - змія, друзі - зрадники, шеф - ідіот, зарплата - лайно. Позаду стоїть ангел, записує то все в записничок і думає: - Дивні у нього бажання, і кожен рік однакові. Та що поробиш - треба виконувати. Мораль: думайте лише про хороше :) ------------------------------------ Два мужики зустрічаються на дорозі. Один у дим готовий запитує: - Мужик ти п’єш? - Ні. - Нарешті! Потримай пляшку поки я шнурок зав’яжу. ------------------------------------- На рибалці: - Вась, та не плюй ти так сильно на черв'яка! Від його п'яних балачок потім вся риба розбігається! ------------------------------------------ http://i.piccy.info/i9/77771ae06eb32...bPEoKg_500.jpghttp://i.piccy.info/a3/2017-02-23-22...47x373-r/i.gif |
- Куме, а чого ваша свиня на трьох ногах бігає?
- А що я дурний через одну тарілку холодцю всю свиню різати? ------------------------------------------ Де я тільки не був! Греція, Іспанія, Куба, Франція, Марокко. І на Мальдівах я теж не був. ------------------------------------------- : Маршрутка на великій швидкості в'їжджає у крутий поворот. З неї випадає людина, яка одразу встає та намагається наздогнати транспорт. Пасажири кричать: - Не намагайтеся, не наздоженете! - Мушу! Я ж водій маршрутки!!! ------------------------------------------ П'яний Микола який задував свічки на свій день народження так і не зрозумів, за що його вигнали з церкви. ------------------------------------------ Ви ще не скористалися нашою новою послугою, а ми вже зняли з вас гроші. МТС: на крок попереду! -------------------------------------------- - "Коханий, мені здається, в карбюратор вода потрапила ..." - «Ой, які ми розумні стали ... в машинах розбираємося. Ти хоч знаєш, де карбюратор знаходиться? "-" В машині ... "-" А машина де? "-" В озері ... " -------------------------------------------- По вулицях вештається грип та робить привабливу пропозицію: - Слухай, два тижні в ліжку, тільки ти і я. ----------------------------------------------- - Люба, що у нас сьогодні на вечерю? - Дуже ліниві голубці! - Це як? - Капуста на балконі, фарш в морозилці! ------------------------------------------ Їде блондинка на джипі, даїшник зупиняє: - Чому спереду і ззаду різні номери? - Попереду – мобільний, а ззаду – домашній. ----------------------------------------------- - Скільки коштує стрибок з парашутом? - 1000 гривень. - Страшнувато, раптом парашут не розкриється. - Ми повернемо вам гроші. ------------------------------------------- Вночі міліція зупиняє п'яненьку дамочку: - Куди поспішаємо? - На лекцію. - Хто ж в такий час лекції читає? - Чоловік! ------------------------------------------- 3 годині ночі... дзвонить телефон. Я зла, беру трубку, а там шепіт сина: "Мааам, принеси води, будь ласка, а то у мене кіт в ногах спить - будити шкода!" ------------------------------------------- http://i.piccy.info/i9/28a3692dfece0...2/m7317877.jpghttp://i.piccy.info/a3/2017-02-25-18...50x339-r/i.gif |
- Ти впав?
- Ні, блін, коліно засвербіло, вирішив об асфальт почухати. Мужик заходить в аптеку: - Дівчино, дайте медичного спирту літр. - А рецепт у вас є? - Ех, був би рецепт, я б його сам зробив… Після першої склянки горілки, все незрозуміле стає зрозумілим. Після другої – все таємниче перестає бути загадковим. Після третьої – все буденне стає чудесним. І шлях до ліжка виявляється захоплюючою подорожжю по казковій країні, де на підлозі лютує цунамі, дверні отвори стискаються до вузьких щілин, а стільці, як собаки, кидаються під ноги. Я і Сара - п'яна пара, роза і тюльпан, Я із Сарою по канавам, ліземо у бар; Я і Сара - п'яна пара, роза і тюльпан, Я і Сара - кльова пара, алкашка й наркоман... Посперечалися українці, англійці та французи, хто довше в холодильнику просидить. Англійці взяли з собою карти і віскі – витримали тільки один день. Французи взяли з собою вино і жінок – просиділи два дня. Українці взяли самогон і сало. Тиждень вже сидять, два. Всі вирішили, що вони там замерзли. Хтось вирішив подивитись як вони там, відкриває двері, а йому подача в морду, двері знову закриваються. Чується діалог із холодильника: - Вась, за що ти його так?? - Тут і так холодно, а він ще двері відкриває! Їде негр в одному купе з українцем. Наш витягує курячі лапки і пропонує негру. Той: - А що то таке? - Це в нас птиця така. - Ну хіба це птиця? Ось птиця. І витягує з рюкзака лапку страуса. Далі українець витягує горіхи та пропонує негру. Він знову запитує: - А це що таке? - Це горіхи. - Ну хіба це горіхи. Ось горіхи. І витягує кокосові горіхи. Українець вже знервується. Далі наш витягує кавуна і пропонує негру, той запитує: - Ну а це що таке? - А це…а це…а це український аґрус.:) |
- Дідусю, а чого сусідські чоловіки завжди дивляться на тебе із захватом?
- Розумієш, онучко, це сталось випадково. Кілька десятків років тому, коли дерева були нижчі, а зими - довші, нашій сім’ї доводилось не солодко. Крім основної роботи я мусив знаходити додаткові способи заробітку. Одним із них було пошиття чоловічих трусів. Знайшов кілька жінок, які кроїли та шили, а сам діставав тканину і домовлявся з магазинами. Так я познайомився із тіткою Поліною, яка тримала невелику крамничку. Вона була найбільшою окрасою району. Але й найменш приступною. Всіх чоловіків вона відганяла. Але не мене, оскільки у нас були ділові відносини. Одного дня вона вибігла зі свого магазину, гукаючи мене. Щоправда, я це почув не одразу. Лиш по здивованих лицях перехожих я запідозрив щось неладне. Озирнувся. Тітка Поліна майже наздоганяла мене: "Сергій, я без трусів! Чуєш? Я вже без трусів!". Так я став першим чоловіком на районі, кому Поліна привселюдно призналась в коханні. |
Поручик Ржевський займається з Наташею сексом. Наташа запитує в екстазі:
- О, поручик, ви наділи презерватив з шипами? - Ні-с, просто мозолі-с |
Малий Петрик прибігає до сусідки та з порога питає:
-Тето, а Ви маєте чи ні? Жінка запитливо подивилася на малого, стиснула плечима й нічого конкретного не відповіла. Петрик збирається додому та й каже: -Добре, тето, я зранку прибіжу. Увечері каже жінка до чоловіка: -Штефку, мене така напасть натрафила... -Що сталося? -Та прибігав сусідський Петрик і питав чи я маю... -І що ти відповіла? -Та нічого... Але казав, що зранку прийде... -Як прийде та буде питатися, то скажеш, що маєш. А я сховаюся за дверима. Ранком прибігає Петрик і з порога: -Та Ви маєте чи ні? -Та маю, Петрику... -Тоді скажете вуйкові Штефкові щоб до мами не бігав! ... ca., |
Йде міліціонер по вулиці. Бачить в пісочниці грає маленький хлопчик.
За звичкою підходить і грубо питає: - Що робиш? Хлопчик повертається і відповідає: - Гів%о з піском перемішую. - А навіщо? - Міліціонера ліпити буду. Той хватає пацана за вухо і з матюками тягне до батька. На наступний день міліціонер знову йде і бачить в пісочниці того ж пацана. Тут вже з усвідомленням боргу гаркає: - Що робиш? - Гів%о з піском перемішую. - НАВІЩО - Пожежника ліпити буду. Міліціонер (м'якше з посмішкою) - А ти гів%а побільше поклади. - Не можна !!! - Чому? - МІЛІЦІОНЕР ВИЙДЕ !!!!! http://i.piccy.info/i9/a4f0f0e53af45...830219_500.jpghttp://i.piccy.info/a3/2017-03-12-20...72x354-r/i.gif |
Хлопець з не дуже красивою дівчиною застряг у ліфті.
Вона: - Молодий чоловіче! Якщо ви спробуєте мене поцілувати, я закричу! Він: - Я теж! ------------------------------------------- Розповідаючи про свої успіхи людям, пам'ятайте, що щиро радіти за вас буде тільки одна людина - ваша мама. --------------------------------------------- - Ну ось, через декілька хвилин поїзд рушить… І я поїду служити… - Я буду чекати тебе, коханий!!! - Не треба, іди додому, мене довго не буде… -------------------------------------------- - Ось, візьми цей еліксир, він заліковує душевні рани і дарує тобі божественне розуміння всього сущого! - Це ж горілка! - Но-но, бл@дь! Це чарівна горілка! ---------------------------------------- У мене були проблеми і я взяв кредит. Виявляється, раніше у мене не було проблем.. --------------------------------------- Працюй - наче тобі не треба грошей. Люби - наче тобі ніхто ніколи не заподіював біль. Танцюй - ніби ніхто не дивиться. Співай - ніби ніхто не чує. Живи - наче на землі рай. -------------------------------------------- Фраза “Приходь до мене – подивимося фільм”, – заставляє дівчат брити ноги. ---------------------------------------- - Привіт кицька! - Фу! Терпіти не можу кішок! У мене на них алергія. - А собак любиш? - Люблю. - Привіт, сучка! .. ------------------------------------------ - Привіт! 2 роки не спілкувалися! Як справи? Що нового? - Та ось, сік купив. --------------------------------------------- http://i.piccy.info/i9/cb6006f088fe4...315691_500.jpghttp://i.piccy.info/a3/2017-03-27-04...52x369-r/i.gif |
|
Десь в Карпатах. Ранок. На полонині стоїть намет.
З намету виходить турист в трусах і починає робити віджимання. Поряд проходить гуцул, зупиняється, знімає кептар, хреститься та й каже: – Ну всьо м видів, корови крали, коні крали, в мене вторік ровірок вкрали, але жеби отако з самого раннє кобіту з-під хлопа вкрали то ше такого м не видів. |
Судять тракториста за наїзд на селянина! Суддя запитує:
- Як ви наїхали на нього? Тракторист: - Ну... Їду я з кумом на тракторі, аж ось зненацька вибігає на дорогу селянин, я вправо і він, я вліво і він теж. Питаю в кума "що робити", той каже "та дави". Так я його ледве догнав в кукурудзі! -------------------------------------------------- - Яка різниця між туалетним папером і шторкою у ванні? - Не знаю... - Ага, значить, це ти, скотино!!! ---------------------------------------- Ніколи не бійся робити те, чого не вмієш. Пам'ятай, ковчег був побудований любителем. Професіонали побудували"Титанік"! ---------------------------------------- - Куме,а від чого у вас так волосся блищить? - А я їх яйцями натираю. - Оце ви,куме,акробат! ------------------------------------------- Придурків треба БИТИ, не ЛЯКАТИ. Вино потрібно ПИТИ, не БУХАТИ. І друзів лиш ЛЮБИТИ, а не МАТИ. Дитину лиш РОДИТЬ, а не ЗАЧАТИ. За рідних краще ВМЕРТИ ніж БОЛІТИ, Коханих лиш КОХАТЬ, а не ТЕРПІТИ, І ніч потрібно ПРОВЕСТИ, а не ПРОСПАТИ. Ну а життя ПРОЖИТИ- не ПРОСРАТИ.. ------------------------------------------ У повному автобусі їде обкурений наркоман і кричить: - Хто загубив 10 гривень? Тиша. Він знову: - Хто загубив 10 гривень? Стара бабуся: - Це я, напевно, синку. - Ну, а що сидиш, шукай давай! ------------------------------------------- - Алло МНС? - Так. - Допоможіть мені звідси вилізти. - А ви де? - Вконтакті. ------------------------------------------- http://i.piccy.info/i9/5e28f71a68a6d...473603_240.jpghttp://i.piccy.info/a3/2017-04-08-19...40x189-r/i.gif |
- Як визначити, що Ви тримаєте в руках: кота чи кішку?
- А Ви киньте на землю! Якщо побіг - то кіт, а якщо побігла - то кішка. ----------------------------------------- У дівчат ліфчик - це єдина річ у гардеробі, яка приносить радість тоді, коли стає замала :) ------------------------------------------- Пояснювальна: Ми, студенти 4-го курсу, прогуляли лекцію з релігії. Причина: Біс поплутав. ------------------------------------------ - Ой, сіль розсипалася - будемо сваритися. - А може, обійдеться? - Ні, любий. Я вже настроїлася. ----------------------------------------- У дитинстві, граючись у дворі у війнушку не важко було вбити суперника, важко було переконати його, що ти його вбив. -------------------------------------------- - Хммм ... Взагалі то у дівчат вік не питають! - На жаль в нашій країні, джентльменів які не питають - потім саджають. ------------------------------------------- - Чого не спиш? - В неті сиджу. - Круто, а я в гостях. - В кого? - В тебе! - Блін, вибач, забув. ------------------------------------------ http://i.piccy.info/i9/697e7a22cfeef...9/m7486111.jpghttp://i.piccy.info/a3/2017-04-12-06...50x428-r/i.gif |
|
Підходить син до мами і каже:
- Мамо, ми сьогодні в школі з хлопцями пісюнами мірялись. - І що? - Уявляєш у мене самий більший!!! - Ну правильно ти ж вчитель. ----------------------------------------------- Дратують тупі підлітки, які кажуть що ненавидять своїх батьків, сидячи п'яними на лавках, одягнені, взуті і всмоктуючи пиво за батьківські гроші. Батьки - головне в нашому житті. Любіть і бережіть їх. ----------------------------------------------- Коли свиня побачила в дворi мангал,вона цiлий день гавкала i ловила мишей... ---------------------------------------------------- Два малюка розмовляють в дитячому саду. - Вов, ти знаєш, у нас нова нянечка. Молоденька, ніжки стрункі, губки пухкі, талія вузька, а груди ... - Досить, Міш, і так вже пісюн в горщик не влазить. ----------------------------------------------- У блондинки народилася двійня. Вона сидить на ліжку і ридає. Заходить медсестра: - Чому ви плачете? - А що я скажу чоловікові? Від кого друга дитина? ------------------------------------------------- Розмова двох дітей: - У мене тато – бізнесмен. А в тебе? - Не знаю. Чи то слюсар, чи то бухгалтер. - Як це: - Він увечері ніж гострить, а вранці гроші рахує… -------------------------------------------------- - Заєць, що ти тут сидиш і пишеш? - Диплом - А на яку тему? - Як зайці їдять вовків. - Ти що? Припух, косий! А ну підемо он у ті кущики, розберемося, хто кого! - Добре, але давай-но краще в ті. Заходять, а там ведмідь - бере вовка, скручує у вузол і подає усміхненому зайцю. - Запам'ятай, сірий, не важливо, яка тема, головне, хто науковий керівник! ---------------------------------------------------- Ті, хто говорять, що їсти вночі не можна, хай спробують пояснити, для чого придумане світло в холодильнику. ------------------------------------------------ http://i.piccy.info/i9/bfeaf121d32a8...9/m7134954.jpghttp://i.piccy.info/a3/2017-04-13-21...50x350-r/i.gif |
Купюра номіналом 500 грн в Україні до 10:00 ранку не дійсна, бо немає здачі.
------------------------------------------------ - Хочу на море. - Чому? - Я відчуваю, як воно хвилюється без мене. ---------------------------------------------------- - Любий, я скинула 2 кілограми. - Змити не забудь. ------------------------------------------------ Прийшов додому о 4 ранку. Відкрив двері тато, і відразу питання: - Чого прийшов? Я розгубився і відповів: - Поснідати. ------------------------------------------------ Американські гірки? - фігня... Українські маршрутки - О, тєма! ---------------------------------------------- - Дівчино, це вам від чоловіка за он тим столиком. - А що це? - Його рахунок. ------------------------------------------------- - Кохана, з'їж шматочок тортика! - Спасибі, зай, не хочу. - Ну дивися, який він апетитний! Ну з'їж хоч би шматочок. - Спасибі, я не голодна. - Ну зовсім трішки. - Та відвали! Я після шести не їм! - Жери торт, дура, там обручка! Одружитися з тобою хочу! ------------------------------------------------ Молодий пілот заходить на посадку і вирішив пожартувати. Звязується з диспетчером: - Вгадай, хто? Диспетчер вимикає всі лампи на посадковій смузі і відповідає: - Вгадай, куди? ------------------------------------------------- Студент вирішив блиснути знаннями з англійської. Заходить в їдальню: - Каву and булочку. Нічого, що я англійською? ------------------------------------------------ http://i.piccy.info/i9/c8157d4460865...339546_500.jpghttp://i.piccy.info/a3/2017-04-15-06...70x355-r/i.gif |
- Вчора жінку в зоопарк водив.
- І як? - Не взяли! -------------------------------------------------- - У мене Mеrсеdеs - один комфорт. - У мене ВМW - один відпочинок. - А в мене маршрутка - один, передайте. ----------------------------------------------- - Я чула ти розійшлась зі своїм хлопцем.Чому? - А ти б змогла зустрічатися з людиною, яка курить, п'є, матюкається і до того ж б'ється? - Ні, звичайно! - Ну от і він не зміг. -------------------------------------------------- Вовочка пpовинився в школі. Директор його до себе викликав, дав відро фарби і говорить: - Ось, Вовочка, за це ти мусиш пофарбувати усі вікна на тpетьому поверсі. Вовочка пішов. Повертається чеpез годину. - Іване Петpовичу, а pами фарбувати? ----------------------------------------------- Сидять чотири трунаря, перший каже: - А давайте мертвих ховати без трун, менше матерiалу буде йти. Другий пропонує: - А давайте ховати не горизонтально, а вертикально, менше місця займатиме. Третій: А давайте трупи ховати по пояс, пам'ятники ставити не треба. Четрертая: - А якщо вони ще за руки візьмуться, класна огорожа вийде!! ---------------------------------------------- Чим відрізняється фальшива любов від справжньої? Фальшива: - Мені подобаються сніжинки на твоєму волоссі! Справжня: - Дура, де шапка?! ---------------------------------------------- Стоїть жінка біля дзеркала, їй не подобається своє відображення. Жінка: - Мені здається, я страшна. Скажи мені якийсь комплімент. Чоловік: - У тебе прекрасній зір. --------------------------------------------------- Що там зелений чай, або зелена кава для схуднення. Ви з'їжте зелену ковбасу, і - за день, мінус кілограмів 10! ----------------------------------------------- : Студент готується до побачення: - Мам, дай грошей! - Ні, не дам. - Ти внуків захотіла, чи що? - Ой, зараз, синку, ось гроші. ----------------------------------------------- http://i.piccy.info/i9/42b334b1e27cf...9/m7004595.jpghttp://i.piccy.info/a3/2017-04-16-06...50x218-r/i.gif |
- Куме, а Ви можете випити відро води?
- Я що – корова? - А відро горілки? - А я що, не козак? ----------------------------------------------- Мені сказали: "Пити треба в міру .." Я заглянувши у словник: МІРА (старорус.) - одиниця об'єму рівна 26,24 літра .. вмерти не встати! -------------------------------------------- Що за мужики пішли, пошлеш - йдуть, скажеш не дзвонити - не зателефонують. Вже й повийобуватись не можна. -------------------------------------------- : – Твоя дружина помітно схудла після відпустки. Як їй це вдалося? – Вона сиділа на китайській дієті. – Напевно, це нелегко? – Ще б, цілий місяць їсти бульйон дерев'яними паличками! ----------------------------------------- - Так синку, помаленько...Крок, ще один крок, молодець! Люда швидше неси відеокамеру, син з випускного вернувся! ------------------------------------------ Прапорщик солдатам: - Хто поїде копати картоплю? - Вийшло 2 солдати. - Молодці, бійці, інші йдуть пішки! ------------------------------------------ Вже два тижні маленький хлопчик носить на дах варення і торти хитрому бомжу з вентилятором. ---------------------------------------- http://i.piccy.info/i9/7d3f66c0bef9e...2/m7116799.jpghttp://i.piccy.info/a3/2017-04-23-09...50x300-r/i.gif |
Одружився їжачок на змії і народилася у них дитинка! Їжак бігає репетує на змію: "У всіх діти як діти, а у нас три метри колючого дроту!"
------------------------------------------ - Британські вчені встановили, що шоколад піднімає настрій... - Це, напевно, вони ще горілку не куштували. --------------------------------------------- - Петрику, ти уроки зробив? - Ні. - А чому тоді вже ліг спати? - Менше знаєш - краще спиш! ------------------------------------------- - Як кота назвав? - Кастрюлька. - Чому? - Ну так кастрували ж. ----------------------------------------- Сперечатися з дівчиною це як гасити вогонь бензином. ------------------------------------------ Дочка дзвонить матері і скаржиться: - Мама, цей невдячний чоловік знову не хоче їсти гречку! - Донечко, а ти розкажи йому, як ти старалася, коли її варила! - Опаньки, так її варити треба??! ------------------------------------------ Вчителька біології доводить учням шкоду алкоголю. Бере черв'яка, кидає в стакан зі спиртом - Той здох. Кидає черв'яка в склянку з водою - той живе. - Діти, який висновок з цього можна зробити? Вовочка: - Якщо пити спирт, то глистів не буде! ------------------------------------------- Сварка в родині. Дружина б'є чоловіка. Нещасний забився під ліжко. Дружина намагається дістати його шваброю: - Вилазь! - Не вилізу. - Вилазь! - Не вилізу. - Вилазь! - Хто в домі господар?! Сказав не вилізу - значить не вилізу! --------------------------------------------- http://i.piccy.info/i9/0949526ac5d34...2/m7116878.jpghttp://i.piccy.info/a3/2017-04-24-00...50x214-r/i.gif |
- Мужик, а що це в тебе обидва вуха перев'язані?
- Та, я білизну прасував, і тут телефон задзвонив. - І? - Ну що і? Замість трубки в праску алло сказав... - Аа.. зрозуміло.. а з другим вухом що? - Так, це... швидку викликав... ------------------------------------------ - Знаєш, що робити, коли ти йтимеш з дівчиною вночі з дискотеки, і до неї почнуть чіплятись? - Що? - Тікай! І пам'ятай: гарних дівчат багато, а ти у мами один! ------------------------------------------ Мужик перший раз стрибає з парашутом. На стрибок дивляться його дружина і син. Мужик приземляється і лежить, не встає. Дружина: - Синку, сходи подивися - чи дихає тато? Син, повертаючись: - Тато дихає, але біля нього дихати неможливо ... ------------------------------------------- http://i.piccy.info/i9/035ea7b8d468f...2/m7266328.jpghttp://i.piccy.info/a3/2017-04-25-10...50x280-r/i.gif |
hunter Сказав (а) Флуд Промахнулся,как исправить?
|
ukrprof
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Цитата:
|
Українець і американець стоять в туалеті біля пісуарів. Українець, зробив свою справу і попрямував до виходу. Американець йому вслід:
- А у нас в Америці після туалету руки миють. - А у нас в Україні на руки не пісяють. ------------------------------------------- Справжній чоловік як вовк: або один, або з одного вовчицею назавжди ... А бігати за вівцями - це доля баранів. ------------------------------------------- - Куме, а ви хотіли б попробувати секс втрьох? - Ну та, хотів би... - То біжіть додому, може, ше встигнете. ------------------------------------------ - Не плач, ти не жирна. Просто батьки відкормили тебе, щоб захистити від стриптизу і проституції. ---------------------------------------------- Раніше при зустрічі піднімали капелюх. Зараз дістають з вуха навушник. На знак особливої поваги дістають два. -------------------------------------------- http://i.piccy.info/i9/fa1501d47d91d...2/m7029533.jpghttp://i.piccy.info/a3/2017-04-27-17...50x264-r/i.gif |
Професор психології пояснює:
- Кращий спосіб позбавити дівчину від депресії - секс. Один студент перепитує: - Професоре, а як довести дівчину до депресії? ------------------------------------------- Дівчина прийшла до гінеколога, роздяглася, сіла у крісло і розсунула ноги. Лікар: - Вище! Дівчина підняла ноги вище. Лікар: - Вище!! Дівчина підняла ще вище. Лікар: - Вище! - Куди вже вище, лікарю, я вже не можу вище. - Кабінет гінеколога поверхом вище, а тут, перукарня! ------------------------------------------ Перед зльотом стюардеса йде з підносом льодяників і пропонує кожному зі словами: - Будь ласка, по одній. Хлопець бере дві цукерки. Вона йому: - Я ж кажу, по одній. - Я одну для Вас! - Я на роботі не смокчу! - почервоніла і втекла. Хлопець услід: - А коли можна підійти? ------------------------------------------ При розмові деякими людьми я ловлю себе на думці, що п'ятнадцять років за вбивство - це не так вже й багато. ------------------------------------------- Людям все одно, що в тебе в душі. А от яка в тебе зарплата, скільки ти важиш і з ким ти спиш... Це тааак... Це інформація... ----------------------------------------- Урок біології. Тема - морські риби. - Діти, хто знає, чому камбала така плоска? Вовочка: - Тому що її кит гвалтував! - Геть з класу!!!.. Діти, а чому у морського окуня такі великі очі? Вовочка (у дверях): - А він усе це бачив! -------------------------------------------- http://i.piccy.info/i9/61c6c2d93f762...Cm8_gA_500.jpghttp://i.piccy.info/a3/2017-05-04-19...72x354-r/i.gif |
Завжди усміхайся!
Собі життя продовжиш, Друзів порадуєш, Ворогів побісиш. --------------------------------------- Тато доньці: - Відгадай загадку: Дзинь-Дзинь, няв-няв? - Це трамвай кішку переїхав! - Правильно! А цю: Дзинь-Дзинь, гав-гав? - Це трамвай собачку переїхав! - Ні, це мама з роботи повернулася! ---------------------------------------- В будинку, де є діти, тиша - привід для паніки. --------------------------------------- Коли я був малий і на небі гриміло, бабуся мені завжди казала: "не бійся - це янголята слухають дабстеп". --------------------------------------- Їде якось мажор по шосе на своєму авто, кілометрів 250 на годину. Ну їде собі нікого не чіпає ... Тут його обганяє як стоячого ЗАПОР... Ну він природно офігіває потихеньку і давай його наздоганяти .. Педаль до відмови на вищій передачі, навіть супер-турбо режим врубав і наздогнав таки запор. Порівнявся з ним, а в Запорі відкривається віконце і звідти маленький бородатий дідусь як закричить: - А ТЕПЕР ДРУГАААА! --------------------------------------- Їде мужик на верблюді, весь мокрий. Назустріч йому приятель. Він здивовано питає: - Що це з тобою? З тебе аж тече. - Так ось верблюд дуже вже забобонний попався. Кішка дорогу перебігла - так він, гад, тричі сплюнув через ліве плече. -------------------------------------- Їжачок по травичці біжить і регоче, їжачку травичка піпіську лоскоче. Скінчилася травичка - гравій пішов. їжачок додому без піпіськи пішов. ---------------------------------------- Ось раніше час був: ішов у магазин з 10 гривнями і повертався з 5 пакетами картоплі, 2 хлібинами хліба, 3 пляшками молока, шматком сиру, пачкою чаю і 6 яйцями. А зараз що?... Понаставляли камер відеоспостереження... -------------------------------------- Карпати, ранок. Посеред полонини стоїть намет. З намету виходить турист в трусах і починає робити віджимання. Мимо проходить гуцул, зупиняється, знімає кептар і каже: - Ну всьо м видів, корови крали, коні крали, в мене вторік ровірок вкрали, але жеби отако з самого раннє кобіту з-під хлопа вкрали то ше такого м не видів. ----------------------------------------- http://i.piccy.info/i9/3557449019b72...e_sIIp_500.jpghttp://i.piccy.info/a3/2017-05-06-05...00x281-r/i.gif |
Дивно ...
Горілка - м'яка, сигарети - легкі, сік - добрий ... А що ж вранці то так хреново ... =================== Сидять в хаті невістка з свекром та свекрухою. Свекруха каже: - Все у нас до ладу. І живемо добре, і не лаємось, от тільки хата небілена. Невістка: - Які проблеми, мамо! Білила є? - Є, а тільки щітки нема. Невістка підбігла до свекра обстригла йому бороду, зробила щітку і побілила хату. Свекруха знову: - От і хата в нас побілена, а вікна непокрашені. Невістка: - Які проблеми, мамо! Краска є? - Та є, от тільки кісточки нема. Невістка підбігла до батька, обрізала вуса, зробила кісточку та покрасила вікна. Вечір. Вертається додому чоловік з роботи. Дивиться на груші батько сидить. - Тату! А чого ви там сидете? - Там, синку, у хаті дві курви зібралися пироги пекти. Так я оце не знаю чи є в них яйця чи нема! =================== Вчора ліг спати в 22:00, від щастя не міг заснути ще 4 години =================== Приходить свекруха до невістки. Провела пальцем по телевізорі, шафі, тумбочці і, показуючи пил на пальці, каже: - Яка прислів'я є на цей випадок? (натякаючи на те, що "чистота-запорука здоров'я") Невістка, недовго думаючи: - Свиня скрізь бруд знайде! =================== Перехожий, побачивши траурний процес, прилаштовується до чоловіка, який несе труну, знімає капелюха і запитує: - Кого ховаємо? - Тещу. - А чому труну боком несете? - А коли на спину перевертаємо - хропіти починає.... =================== Дорослі кажуть: "Не матюкайся, тут діти". А діти кажуть: "Не матюкайся, тут дорослі". =================== Стримати можна все... Сльози... Злість... Біль... Любов... Але, сука, сміх стримати неможливо! ==================== http://i.piccy.info/i9/5f2cab4349a85...2/m7167730.jpghttp://i.piccy.info/a3/2017-05-13-04...50x427-r/i.gif |
Дама заходить в дуже дорогий бутік.
Продавець: - Доброго дня, дозвольте представити Вам нову колекцію. Це ексклюзив! А, вибачте, гроші у Вас є?.. - Ні... - Ну і що ти приперлась, дура, йшла б на ринок! - У мене картка. - І знову доброго дня! ----------------------------------------- Древня китайська мудрість говорить: “Викинь свою мудрість Кху Ям, якщо вона не вирішує твої проблеми”. ------------------------------------------- - За якими параметрами жінки вибирають шампунь? - Марка, ефективність, запах, склад, колір, якість, дизайн упаковки, рекомендації, відгуки, реклама, популярність. - А за якими параметрами чоловіки вибирають шампунь? - На етикетці має бути написано «шампунь». ----------------------------------------------- Написано на дошці: 12 √ 6 * 7: 7 (6 + 2 √ 4) * 2 + ab – з * 145 √ 6: 1 + -5 х Те, що бачить викладач: 2 +2 = 4 Те, що бачать студенти: 零 组 件 等 于 数 ---------------------------------------------- http://i.piccy.info/i9/a781790e3f287...arge_53927.gifhttp://i.piccy.info/a3/2017-06-04-18...30x200-r/i.gif |
Зупиняє таксі оголена жінка. Таксист усю дорогу з неї очей не зводить. Вона обурюється:
- Ти що, голих жінок не бачив? - Та мені байдуже, чи ви в одязі, чи без! Я оце думаю, звідки ви гроші діставатимете? - Ти де була? - На зустрічі однокласників! - Три дні? - Ми згадували! - Що згадували? Хіти брехні: 1. Нічого не сталося, я в порядку. 2. Рада тебе бачити. 3. У мене немає жуйки. 4. Я тобі подзвоню. 5. У мене немає грошей на телефоні. http://i.piccy.info/i9/be62f7f5b59a1...434017_240.jpghttp://i.piccy.info/a3/2017-06-09-08...40x208-r/i.gif |
Алло, Галю, а ти де хочеш побути: на морі чи в лісі?
- Ой, ну звичайно на море, Іване! ! А ти що, путівки береш? - Та ні, вибираю освіжувач повітря для туалету... ================================================ Урок біології. Тема – морські риби. - Діти, хто знає, чому камбала така плоска? Вовочка: - Тому що її кит гвалтував! - Геть з класу!.. Діти, а чому у морського окуня такі великі очі? Вовочка (у дверях): - А він усе це бачив! ============================================ Скажемо «НІ» зарплаті в конвертах! Скажемо «ТАК» зарплаті в пакетах, бандеролях, а краще в мішках. ========================================== http://i.piccy.info/i9/78ac8c268d164...8/m7093277.jpghttp://i.piccy.info/a3/2017-06-11-14...50x247-r/i.gif |
|
Мам, мамо зроби мені кампотику!
Якого тобі синку з вишеньками, з яблучками? Мам, мені похуй аби солодкий. Дідусю , скільки Вам років?? - 80 - А я б Вам і не дала... - А мені вже й не треба... --Тату а звідки я взявся? --Тебе,синку,лелека приніс! --Тату,ти такий дурний!? А мама така гарна, а ти з лелеками СПИШ!!! |
Жили два брати.
Один у війну був поліцаєм, інший знаменитим партизаном, героєм сов.союзу. Після війни, той, що був поліцаєм, відсидів, повернувся, почав працювати і у нього почався стрімкий ріст кар'єри. А той, що був партизаном, як був трактористом, так і залишився. І ось, тракторист запитує у брата-кар'єриста: - Слухай, як же так? Ти в тюрмі сидів, а так ростеш! А я? Відомий партизан, а справи все гірше і гірше. - Так у мене в анкеті написано: "Брат - відомий партизан, герой сов союзу." А у тебе? |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:21. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010