Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Не знаєш, де написати? Пишем тут. (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=81)
-   -   Не знаєш, де написати? Пишем тут. (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=1713)

kreshnot 17.04.2013 11:12

xoxol4uk, на HDD нічого не пиши,бо з тієї проги толку небуде

ivantsiura 17.04.2013 11:18

Цитата:

Допис від kreshnot (Допис 83968)
xoxol4uk, на HDD нічого не пиши,бо з тієї проги толку небуде

Я нею відновив пару вінчестерів і не погоджуюсь з вами.

Dhsus 17.04.2013 11:20

Цитата:

Допис від xoxol4uk (Допис 83963)
Добридень. Я вчора переходив з Windows на Ubuntu і при її встановлекні воно ж мої логічні диски (С та Д) обєднало. І все, що на них було пропало, так це воно при інсталяції провело повне форматування чи просто видалило папки? Це для мене дуже важливо, бо всі документи, а головне фото життя останніх років то зникли, які були на диску Д. Чи є шанси їх поновити утилітами. Бо якщо повне форматування, то ясний пень шо ні(((

Попробуйте назад поставити Windows.... В деяких випадках воно просто робить прихованими всі файли. Зайдіть в Акронікс подивіться об'єм диску.

Dhsus 17.04.2013 11:21

Цитата:

Допис від ivantsiura (Допис 83969)

Ця програма помагає, но не у всіх випадках...

xoxol4uk 17.04.2013 11:24

Цитата:

Допис від ivantsiura (Допис 83969)

То kreshnot має на увазі, що нових файлів не писати на жосткий диск, тому що поім старі не поновити, коли ці зверху ляжуть. Це я розумію, ну все одно боюсь що трохи підпорчу, я ще поки взагалі навчусь на цій Кубунті для початку просто ставити програми, і файловий менеджер поставлю, може що таки покаже... Аби хоч щось поновити.

Цитата:

Допис від Dhsus (Допис 83970)
Попробуйте назад поставити Windows....

Та я думав над цим, та коли ставити віндовс то знову розбивати на логічні диски ж буду... а воно тоді мабуть ще менше шансів поновити, та і Кубунту дуже сподобалась, хоча і користувався з півгодини, бо ночі вчора мучився з установкою (з 3-го разу стало)

Dhsus 17.04.2013 11:24

Попробуйте ще recuva Теж виручала не раз..

ivantsiura 17.04.2013 11:26

Цитата:

Допис від xoxol4uk (Допис 83972)
То kreshnot має на увазі, що нових файлів не писати на жосткий диск, тому що поім старі не поновити, коли ці зверху ляжуть. Це я розумію, ну все одно боюсь що трохи підпорчу, я ще поки взагалі навчусь на цій Кубунті для початку просто ставити програми... Аби
хоч щось поновити.

Вибачаюсь! Так, справді, але якщо надумаєте записувати файли то віддільть розділ на вінті який не був зайнятий інформацією.

ivantsiura 17.04.2013 11:29

Можна ще взяти скачати Boot USB Sergei Strelec там є ціла збірка по відновленню інформації з харда

xoxol4uk 17.04.2013 11:32

Цитата:

Допис від Dhsus (Допис 83974)
recuva

Та для віндовса і я знаю програми, які виручали. А таку щоб на лінуксі (Кубунті) працювала ефективно((( Ця лише для віндоввса. Ну я знайшов статтю, де є кілька програм для мене. Всим дякую вечером з роботи прийду і буду пробувати...

Цитата:

Допис від ivantsiura (Допис 83976)
Boot USB Sergei Strelec

те ж саме(( я ж то зараз на Лінуксі. R-Studio то є длдя лінукса, але не знаю чи портативна зламана існує((

ivantsiura 17.04.2013 11:35

Цитата:

Допис від xoxol4uk (Допис 83977)
Та для віндовса і я знаю програми, які виручали. А таку щоб на лінуксі (Кубунті) працювала ефективно((( Ця лише для віндоввса. Ну я знайшов статтю, де є кілька програм для мене. Всим дякую вечером з роботи прийду і буду пробувати...

Тобі не обов'язково відновлюавти з кубунти, краще відновлювати з Boot чи LiveCD

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 17:09.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010