![]() |
Ціни на продукти такі! Що гречана крупа стала гречаною ікрою, а звичайні курячі яйця – яйцями Фаберже!
|
Немає нічого більш ситного, ніж вівсянка. На моїй пам'яті ще ніхто не просив добавки, наїдалися з однієї порції.
|
Сьогодні я знайшов в зимовій куртці тисячу гривень! Що не кажи, а добре працювати в гардеробі!
|
Та сама ситуація, де чоловікові потрібно проявити кмітливість, логіку, неабиякий розум і винахідливість – це фраза дружини: «А ти нічого не помічаєш?»
|
В Україні дуже люблять синоніми, так, наприклад, замість «О Боже, знову ці морди», люди кажуть «Доброго ранку колеги»
|
Синоптики передали, що в травні буде тепло... біля мангалу.
|
Та сама ситуація, де чоловікові потрібно проявити кмітливість, логіку, неабиякий розум і винахідливість – це фраза дружини: «А ти нічого не помічаєш?»
|
В Україні дуже люблять синоніми, так, наприклад, замість «О Боже, знову ці морди», люди кажуть «Доброго ранку колеги»
|
Дуже крутий чоловік: Готує, прибирає, працює, слідкує за собою, є емоційний інтелект.
Звичайна жінка: Готує, прибирає, працює, слідкує за собою, є емоційний інтелект. |
Для чого шукати підхід до людей, якщо можна знайти обхід!?
|
Не розумію, навіщо мені так багато років.
22 – було цілком достатньо. |
Я ніколи не сперечаюсь.
Я просто пояснюю, чому я права! |
Алкоголь повністю виводиться з організму через 21 день, тобто – ніколи!
|
Ось так: Думаєш, що пишеш роман, а виявляється – диктант!
|
- Привіт, хлопець є?
- Є. - Другий не потрібен? - Дякую, другий теж є! |
Якщо тобі раніше говорили, що ти Надзвичайна... Потім Ненормальна... А згодом стала Довбонута...
Не переживай! Все ок! Просто в тебе кар’єрний ріст! |
Я вже в тому віці, коли мій настрій залежить від грошей на рахунку, атмосферного тиску, погоди... і навіть від акцій в АТБ!
|
Психотерапевт: Ну, які проблеми?
Я: Я дуже боюся сов. Психотерапевт: Угу... Я: Ааааааа |
Не люблю хвалитися, але в дитинстві в мене було все від ZARA...
Zara – на город підем Zara – получиш Zara – договоришся |
Коли мене питають, скільки мені років, відповідаю: достатньо, щоб пам’ятати смак брикетів, кави, киселю й заварного крему
|
Хтось знає, години, проведені в секонді, йдуть у трудовий стаж чи ні?
У мене тут вже половина життя пройшла! |
Приїхав до дівчини на побачення, за 300 км отримав смс від дружини:
«Їдь назад лошора, то я тобі написала!» |
Не знаю, як люди імітують гарний настрій...
В мене коли немає настрою, моє незадоволене @бало видно з космосу |
Коли тебе зробили відповідальним за проєкт, і ти розумієш що вся команда – це ти: Нам кінець...
|
Всі знають приказку: «Краса потребує жертв»?
Я тут подумав, воно так і виходить: жінка красива, а чоловіки є її жертвою... |
Мама до хлопчика:
- Чому ти весь мокрий? - Ми з Вовочкою в собачку грали. - Ну і що? - Я був деревом. |
Чоловіки вміють чекати тільки рибу!
Запізнилася на 5 хвилин... то вже бурчить. А рибу 5 годин... сидить чекає, щасливий! Не клює!.. то не біда, завтра знову піде чекати! |
Рибацюги підкажіть чому ми кидаємо під інший берег, а звідти кидають під наш?
|
1. Народжуєшся
2. Не знаєш, що робити 3. Народжуєш нових людей, які не знають, що робити 4. Вчиш їх, як треба жити |
Ніколи не влаштовуйте істерики, лежачи на спині.
Сльози затікають в вуха і стає лоскотно і смішно. |
Усі скаржаться, що у вихідні треба прати, прасувати, прибирати...
Мені пощастило – на моїй роботі нема вихідних. |
Сьогодні на вулиці такий сильний вітер, що бачив як якийсь мужчина 5 разів намагався виплюнути недопалок.
|
Єдиний нормальний холодний літній суп – це шампанське
|
Міленіали – легендарне покоління.
«Це люди 30–45 років, які виглядають на 25, але почуваються на 65😀 Живуть на кофеїні, магнії та легкій ностальгії. Багато працюють, постійно прибухивають Чекають на кінець світу та вторгнення інопланетян. Але все ще досі тримаються! |
А ви замітили, як всі різко почали вимахуватися?
Флетвайт, рафф, фраппе, капуоранж. Забули як пили маккофе і каву галка? |
Якби я бачив яка у мене жирненька дупця, то я б перестав їсти булочки. Але на щастя дупця ззаду і я її не бачу.
|
Спочатку Бог створив Землю. Відпочив.
Потім Бог створив Чоловіка. Відпочив Потім Бог створив Жінку. Більше ні Бог, ні Чоловік не відпочивали. |
За вікном легенький квітневий вітерець колише арматуру, повз пролітають пакети АТБ, листя, шифер, птахи, діти до 8 років.
|
Так чоловіки, якщо у вашої жінки, не з того не з сього покращився настрій, то є велика вірогідність того, що варто шукати нове місце для заначки...
|
Моя дівчина – вегетаріанка.
Але заради мене іноді порушує дієту – п’є мою кров, їсть мозок |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 16:42. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010