![]() |
У темі 1 долучень
Atlantic Bird 2 @ 8°W
"Al Raie" (aka "test") 11083/H/2856 |
http://i.piccy.info/i5/96/21/1022196/s09541481.jpg
Цікаве з історії України.... Початок землеробства на території України припадає на 2-у половину VI-V тис. до н.е., тобто на ранні етапи неоліту. Під час розкопок поселень племен буго-дністровської неолітичної культури виявлено керамічні вироби з відбитками зерен і полови злаків. За визначенням ботаніків, вони належать трьом видам: пшениці, ячменю та просу. |
У темі 1 долучень
feed sport Agila2 ABS 5 at 146.0°E
Agila2 feed sport all time 3821 V 6500 |
Дорослість - це коли йдеш в холодну погоду без шапки і почуваєшся не крутим, а дибілом!
|
|
Створив Бог Землю та людей, і став кожному народу ділянку наділяти для прожиття. Ділив, ділив, нарешті розділив.Вирішив сісти перепочити. Раптом ще табунець народу підходить. Бог до їх;
- Хто Ви такі? Чого прийшли? - Та ми українці. Теж прийшлі по землю. - А де ж Ви були, - питає Бог, - як я на всіх ділив? - Та де? Прийшли, черга здорова, чекати довго, то ми сіли в холодочку, випили самогоночки, закусили салом, та трошки задрімали, а проснулись, то все скінчилось. - Що ж з Вами робити? - каже Бог. Є в мене земля, де і лани широкі, і ріки глибокі, і ліси дрімучі, і поля родючі. Хотів Райський сад посадити, та так тому вже й бути, віддам Вам, живіть. І віддав Бог цю землю де тепер Україна. Пройшло сто, чи тисяча років. Збираються ходаки від усіх народів до Бога за справедливістю. Приходять: - Боже, де справедливість? Наші предки не їли, не спали, в черзі стояли, а ти наділив, кому гори, кому болота, кому пустелі, кому каміння, а цим українцям, що пили та спали, дав і лани широкі, і ріки глибокі, і ліси дрімучі, і поля родючі. Подумав Бог, та й каже: - Не переживайте люди добрі, все одно вони добре жить не будуть. Я їм дам ХРЕНОВОГО царя. |
- Дядьку, я вашу Галю того…
- Ну, то й женись. - Та нi, я її трактором переїхав |
У темі 1 долучень
Для Globo HD x403p
ПО для ресиверів Globo HD x403p. Ver. 1.3.15 - Шара без глюків, скоре переключення. +++ ідуть значно стабільніше , ніж на 1.3.11 Логотип, вид - WIN7. Menu - HD. |
У Росії дві біди. Про те, як перемогти другу, — інтерв'ю з представником першої.
************************************** Розповідь російського автолюбителя: «Прокидаюся зі страшного бодуна в гаражі. Голова тріщить, сушняк страшенний... Беру якусь банку, п'ю. Відчуваю, що п'ю бензин. Але холо-о-одненький!!!» ************************************ Здавна на російських бенкетах суп або щі подавали з самого початку — щоб гості не обпекли обличчя. |
Дві блондинки на Хрещатику. Раптом одна бачить на вулиці косметичка Avon валяється. Підбирає її, відкриває і дивиться в дзеркало.
Перша блондинка: Знайоме обличчя. Друга блондинка: Дай мені подивитися! Забирає косметичку і як закричить - Та це ж Я! |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:47. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010