![]() |
Прогулянка для здоров’я по-дорослому – це коли замовляєш ліки в різних аптеках району, бо так виходить на 200 грн дешевше, і потім робиш кардіо, збираючи їх.
|
Топ-3 причини, чому я досі не вийшла заміж:
1. Сиділа на куту стола. 2. Пила чай з ложкою. 3. Була обметена віником. |
- Може, на чай запросиш?
- Дома пий. У мене лічильники на воду |
Тільки зараз эрозумів, що покарання в дитинстві:
залишитися вдома, спати в обід, їсти суп, лягти раніше — це тепер мої цілі в дорослому житті |
Водії недолюблюють пішоходів.
Пішоходи недолюблюють водіїв. І тільки самокатчиків не любить ніхто |
За версією мого кота це він підібрав нас на вулиці!
|
Скоро літо, і я зможу займатись улюбленим хобі: купувати кабачки, чекати коли вони зіпсуються, і викидати
|
Коли чоловік намагається зі мною посваритися, я йому кажу так:
«Для людини, яка засинає раніше ніж я і їсть те, що я готую, ти щось дуже сміливий!» |
Кіт – це єдина істота в хаті, яка офіційно не працює, не платить за комуналку, але дивиться на мене так, ніби це я в нього в боргах
|
Якщо ти кожен день п’єш і переживаєш, що ти залежний – не переживай, українці незалежні!
|
Я дивлюсь, як гроші, які я відклав на подорож, почали подорожувати раніше за мене...
|
Тільки справжні гурмани знають, що ковбаса відкриває свій найкращий смак вночі!
|
Чому руді коти такі нахабні?
Бо вони думають, що вони – це маленьке сонце, яке просто спустилося на землю поїсти паштету. І спробуй їм доведи зворотне! |
Вже скоро.
Мухи: Денна зміна – 06:00 – 18:00 Комари: Нічна зміна – 18:00 – 06:00 |
Чоловіків часто мучать два питання:
1. Як цю жінку спокусити? 2. І, як її позбутися? У жінок також є два питання: 1. Де знайти чоловіка своєї мрії? 2. І, що тепер з цією скотиною робити? |
Жінку прикрашають не новий айфон чи ідеальні губи, а щасливий пухнастий котик.
|
Нема тварини, великодушнішої, ніж кіт. Адже саме кіт дозволяє вам спати на його ліжку. Зкраєчку, звісно, але ж все одно
|
Купую квиток на 5 серпня 00:20
Щоб не спізнитись – я вже чекаю на вокзалі 5 серпня в 23:50 |
- Допомогла тобі та вища математика в житті?!
- А якже! Впали мені ключі в унітаз – так я зробила з дроту інтеграл, і витягнула. |
Постав по келиху вина в кожній кімнаті і вуаля, у тебе вдома винний тур
|
- Діду, чому ви бабу вигнали, а з молодою одружилися..?
- Та ну її ту бабу... Зовсім спати не давала, то кашляє, то стогне, то хропе... А молода звечора як піде, то аж ранком прийде... Цілу ніч сплю спокійно |
Як же я обожнюю оце чоловіче: «Я ТАК СКАЗАВ».
Виконувати, звісно, ніхто не буде, але як звучить |
Всю ніч не давала спати одна думка...
Чому кипляча вода робить макарони м’якими. А яйця твердими... Хто знає? |
Коли вони сміються і називають тебе божевільним – пам’ятай, що божевільні збудували ковчег, a експерти збудували «титанік»...
|
Різниця між котами і собаками полягає в тому, що собаки ховаються, коли щось зроблять не так.
А кіт цим пишається. |
Помічали таку проблему з фруктами: береш яблуко і не знаєш, солодке воно чи кисле, банан теж сюрпризи влаштовує.
А от з пивом таких проблем не було ніколи |
- Давай зустрічатися.
- Я ненормальна. - Це означає ні? - Це означає так, але потім не плач |
Тільки коли з’являються діти, ти починаєш любити капусту з голубців, тісто з пельменів, білок без жовтка.
|
За сніданком новини по телевізору – чоловік дивиться мало не вдавився.
У випуску показують, що він помер. Швидко хапає слухавку й дзвонить другові: - Ти бачив по новинах, що мене вже поховали? - Бачив, – відповідає друг без емоцій. - Між іншим, звідки ти телефонуєш? |
Їде чоловік у маршрутці, водій різко гальмує. Чоловік падає прямо на бабцю.
Бабця: -Синку, ти що, не бачиш я стара! Чоловік: - Та бачу, але не думав що настільки м’яка посадка буде. |
- Тату, а коли ти робив мамі пропозицію, вона тобі сказала: «Я подумаю»?
- Спочатку так. - А потім? - А потім, коли про тебе дізналися, вже жартував я... |
Якщо я починаю почуватися тупенькою, то згадую, як моя колега вперше поїхала сама на заправку і на питання касира: «На скільки заправляти?» – відповіла:
«Ну я не знаю, давайте на тиждень». І одразу якось легше стає. |
Коли готуєш м’ясо у вині, головне після третього бокалу не забути, нащо ти прийшла на кухню!
|
А можна, як в дитинстві, приліпити подорожник і все пройде?
Куди його зараз ліпити, хто знає? |
- Ну що, як сходив?
- Психіатр сказав, що в мене добре розвинені злобні частки мозку. - Може, лобні? - Ні... |
Якщо я починаю почуватися тупенькою, то згадую, як моя колега вперше поїхала сама на заправку і на питання касира: «На скільки заправляти?» – відповіла:
«Ну я не знаю, давайте на тиждень». І одразу якось легше стає. |
- Ваші сильні сторони?
- Я у всьому шукаю позитив. - А слабкі? - Не знаходжу |
Якщо ви думаєте, що ви фінансово неграмотний, то згадайте, що орєшнік за 40 млн$ спалив три гаража в Білій Церкві
|
Гуцул із гуцулкою:
- Скільки тобі років? - Не скажу. - Ну хоч першу літеру. - Ш. - Шістнадцять? - Ні, штирнадцять |
Вона йому підморгнула, усміхнулася і сказала:
- Приходь увечері, вдома нікого не буде! Він купив квіти, вино, прийшов... постукав... і справді вдома нікого не було! |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:49. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010