![]() |
Чоловік від жінки відрізняється тим, що у чоловіка на шиї тільки краватка, а в жінки: намисто, будинок, діти, робота, собака і чоловік бл@@ в краватці!
|
Коли я пропускаю тренування на біговій доріжці, то я додаю 40 хвилин до наступного тренування. Завтра я уже буду бігати до 2027 року.
|
А Ви помітили, що всі екстрасенси пишуть: «Поверну чоловіка» і жоден не пише - «Поверну дружину». Якщо пішла жінка - екстрасенси безсилі.
|
Кажуть, що для душевної гармонії треба дома завести ту тваринку, в рік якої народився. І де мені взяти дракона?!
|
Пам’ятка для чоловіків: Жінки, які не їдять після шостої вечора, п’яніють в два рази швидше...
|
Один мій знайомий сказав, що я чудова жінка. Може в гості запросити? Хоча... ніі!.. Не потрібно! Нехай і далі так думає...)
|
Збирається чоловік на полювання. Жінка допомагає з вдягачкою. Чоловік не втерпів і питає:
- Для чого ти мене одягнула як капусту?! - Як для чого? Щоб качан не відморозив... |
Оголошення: Шукаю моцного електрика, щоб зняти напругу.
|
Показники зрілої людини:
1. Пакет з пакетами 2. Сковорідка в духовці 3. Ліки в холодильнику |
- Раніше жіночими трусами можна було машину помити. А зараз навіть окуляри не протреш...
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:38. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010