![]() |
- Ти така cтpyнкa. На дiєтi?
- На зарплaті |
- Хоч би комплімент мені сказав!
- Твої очі... Вони, як вихідні... - Тобто?!? - Їх два |
- А чого це «піца на замовлення» надсилає тобі у вайбер фотографії цицьок і пише, що скучила?
- А я звідки знаю? Чого вчепилася? Може в них акція якась |
Василь в уролога. Питання:
- Коли у вас був останній секс? Той дзвонить до жінки: - Коли в нас був останній інтим?.. Що означає твоє «Хто телефонує?» |
Докторе, я зламав ногу в двох місцях!
— Ви запам’ятали ці місця? — Так. — Тоді більше туди не ходіть. |
На м’ясокомбінаті одна корова запитує іншу:
– Ти тут вперше? – Ні, блін, удруге! |
Чоловік з дружиною вночі у ліжку:
– Коханий, візьми мене. – Спи, я нікуди не їду. |
Чоловік на роботі, дружина вдома. Вирішила вона влаштувати чоловікові сюрприз — купила через інтернет шафу, вирішила сама її зібрати. Зібрала, все за інструкцією, все, де треба, пригвинтила-прикрутила, милується своєю роботою. Тут за вікном прогримів трамвай — шафа склалася як картковий будиночок. Дружина знову зібрала за інструкцією, знову трамвай — шафа склалася. Вирішила сусіда попросити допомогти. Сусід як був у сімейних трусах, так і пішов. Загалом, зібрали вони вже разом шафу, за інструкцією, як треба, знову трамвай, шафа склалася, сусід каже:
– Давай знову зберемо, я залізу всередину, подивлюся, що там не так… Зібрали, сусід заліз у шафу, а тут повернувся чоловік. Дружина йому: – А в мене тобі сюрприз! Він у кімнаті! Чоловік іде до кімнати, бачить — нову шафу, відчиняє — а там сусід! Чоловік, офігів, питає: – Петро?! А ти чого тут робиш? – Юро! Не повіриш! трамвая чекаю! |
Йде чоловік по лісі, раптом бачить – хатинка нa курячих ножкaх, a нa даху вивіскa: “Хатинка-гaдaльня”. Hу чоловік думaє тaй, зaйду, погaдaю. Зaходить, a в хатинці темно, хоч око виколи, раптом з темряви голос:
– Чого прийшов? – Тa от, це. . погaдaти хочу! – Hу візьми зпрaвa від тебе ковш, зaчерпни з бочки попереду і випий. Чоловік сьорбнув і кричить: – Так це ж гі*но! Голос: – Вгaдaв, дaльше гaдaти будемо? |
Приходить до мудреця чоловік і каже:
– Чому всі хочуть одружитись на незайманій дівчині? Мудрець протягує йому дві цукерки: одна у фантику інша розгорнута і пропонує вибрати. Чоловік вибирає розгорноту! Мудрець в шоці! .. -Чому? – А хто його знає що під тим фантиком. Може какашка якась? І сказав йому мудрець: “Йди до біса звідси, таку притчу спортив”. |
Турист підходить до фермера :
– Вибачте, чи не дозволите мені пройти через ваше поле. Інакше я не встигну на останній потяг. – Йди звичайно. А якщо мій бик тебе побачить, то встигнеш і на попередній. |
Д– онечко, цей хлопець сирота, до того ж він кульгавий. Не виходь за нього заміж.
– А мені не потрібен красень. – Я не про те. Пожалій хлопця, йому і так дісталося від життя. |
Що Вам заважає схуднути?
– Відчуття голоду! |
Я кщо Ви говорити жінці, що вона виглядає на всі сто, то уточнюйте:
– на сто відсотків – сто років – сто кілограм – сто гривень. |
Ясьогодні не виспався…
– А прична? – Причина, теж не виспалась… |
Ваші документи?
– Мої документи. – Пред’явіть документи! – А нащо вам? – Хочу подивитись. – Купіть собі і дивіться. – Ви що хворий? – А ви що лікар? – Я інспектор ДАІ. – А я електрик. – Ви що пили? – Пив і їв, а що не можна було? – Ви що клоун? – А ви хочете в цирк? – Хочу ваші документи перевірити! – А я хочу на море. – У вас всі вдома? – А ви хочете в гості?.. – Я вам зараз штраф випишу! – А газету теж можете виписати? – Та ви псих! Їдьте звідси щоб я вас не бачив! |
Йде чоловік по лісі, раптом бачить – хатинка нa курячих ножкaх, a нa даху вивіскa: “Хатинка-гaдaльня”. Hу чоловік думaє тaй, зaйду, погaдaю. Зaходить, a в хатинці темно, хоч око виколи, раптом з темряви голос:
– Чого прийшов? – Тa от, це. . погaдaти хочу! – Hу візьми зпрaвa від тебе ковш, зaчерпни з бочки попереду і випий. Чоловік сьорбнув і кричить: – Так це ж гі*но! Голос: – Вгaдaв, дaльше гaдaти будемо? |
Бабуся в супермаркеті взяла 5 банок з котячою їжею.
Касирка: – Ми не продаєм котячу їжу в такій кількості без доказів наявності у покупця кішки… Старенька побурчавши, сходила додому, принесла кота і забрала покупку. На наступний день бабуся підійшла до каси з трьома великими пакетами з собачим кормом. Та ж історія. Довелося бідної бабусі знову сходити додому і повернутися до супермаркету вже з собакою. На третій день бабуся, увійшовши в супермаркет, відразу попрямувала до каси, тримаючи в руках картонну коробку з отвором вгорі. – Засуньте туди руку, будь ласка, – попросила старенька касирку. Після декількох секунд вагань, касирка все-таки засунула руку в коробку: – У мене підозра, що в коробці какашки… – Ви абсолютно праві, люба! Я зайшла до вас за трьома рулонами туалетного паперу! |
Дружина каже чоловікові вранці:
– Уявляєш дорогий мені сьогодні наснилося, що ти подарував мені шикарне діамантове кольє! Що б це значило? Чоловік, цілуючи її, відповідає: – Дізнаєшся ввечері. Увечері дружина прийшла додому, накрила стіл, посмажила м’яса, відкоркувала пляшечку вина, запалила свічки. Приходить чоловік, дарує їй коробку. Дружина відкриває, а там … книга “Тлумачення сновидінь”… |
Питає учителька Василька чого не був у школі.
– Був єм на похороні. – Хто умер? – Баба вмерла. – Та як? – Влізла на комин, пак ся сховзла а як падала зірвала усій шіфер. Пак ся ймила за водосточну трубу і ту урвала. Як падала та розбила вікно, вітак ся зачепила за балкон і тот ся зірвав. – Ноооо, а далі? – А далі якби ї дідо не встрілив та завалила бі цілу хату. |
К ума!!!
– Шо? – Ти вляглась мордою в холодец. – І шо? – Переляж в олів’є, бо простудишся! |
Бадьора 70-річна старенька викликає майстра, щоб він полагодив непрацюючий котел. Приходить майстер, за 5 хвилин все лагодить і каже:
– З вас 500 гривень. – А чому так дорого? Ви ж витратили на це всього 5 хвилин! – Ми беремо мінімум як за годину роботи, а година якраз і коштує 500 гривень. – Добре, тоді ось вам граблі, поможіть мені зібрати листя у дворі за 55 хвилин, які залишилися! |
Чоловік на роботі, дружина вдома. Вирішила вона влаштувати чоловікові сюрприз — купила через інтернет шафу, вирішила сама її зібрати. Зібрала, все за інструкцією, все, де треба, пригвинтила-прикрутила, милується своєю роботою. Тут за вікном прогримів трамвай — шафа склалася як картковий будиночок. Дружина знову зібрала за інструкцією, знову трамвай — шафа склалася. Вирішила сусіда попросити допомогти. Сусід як був у сімейних трусах, так і пішов. Загалом, зібрали вони вже разом шафу, за інструкцією, як треба, знову трамвай, шафа склалася, сусід каже:
– Давай знову зберемо, я залізу всередину, подивлюся, що там не так… Зібрали, сусід заліз у шафу, а тут повернувся чоловік. Дружина йому: – А в мене тобі сюрприз! Він у кімнаті! Чоловік іде до кімнати, бачить — нову шафу, відчиняє — а там сусід! Чоловік, офігів, питає: – Петро?! А ти чого тут робиш? – Юро! Не повіриш! трамвая чекаю! |
Усільській хаті вночі лунає стук у вікно:
– Дрова потрібні? – Ні. Вранці прокидаються дров немає. |
Куме бачиш зорі?
– Бачу! – То вставай, палатку вкрали |
УВас є рекомендації з колишнього місця роботи?
– Так, мені там порекомендували знайти іншу роботу. |
Яке Ваше улюблене друковане видання?
– Гроші! |
Гламурна чікса приїхала в село до бабусі:
– Куди у Вас тут вночі сходити можна? – У відро. |
Приходить до мудреця чоловік і каже:
– Чому всі хочуть одружитись на незайманій дівчині? Мудрець протягує йому дві цукерки: одна у фантику інша розгорнута і пропонує вибрати. Чоловік вибирає розгорноту! Мудрець в шоці! .. -Чому? – А хто його знає що під тим фантиком. Може какашка якась? І сказав йому мудрець: “Йди до біса звідси, таку притчу спортив”. |
Тату у нас сьогодні в школі скорочені батьківські збори.
– Що значить скорочені? – Ти, я і директор. |
Куме!! Ви ід*от??!!
Цитрамон-Дарниця – це не поїзд!! |
Всі неприємності, коли-небудь закінчаться, повірте мені.
– А Ви оптиміст! – Ні, я сторож на цвинтарі. |
Не дарма обручку одягають на той палець, з якого все життя беруть кров…
|
Знаєш, Сара, якби ти мене дійсно кохала, ти б вийшла заміж за кого-небудь іншого.
|
Доброго дня, я податковий інспектор, хотів би поговорити з господарем.
– Його таки немає. – Як немає? Я його хвилину назад у вікно бачив! – Він вас теж … |
За кордон – О, Боже, тут яма є…
– В Україні – О, Боже, тут дорога є… |
П ривіт, говорити можеш?
– Так, з трьох років. |
У магазині: - Пробачте, але ви мені не дали здачу. - Пробачаю.
|
- Їж суп! - Мамо, але у мене сьогодні день народження! - Подивись, там свічки плавають.
|
- А давай що-небудь до чаю купимо? - А ти чого б хотів? - Ну, не знаю ... Може, пива візьмемо? - Точно, і скумбрії копченої
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:02. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010