![]() |
Мужик встиг покататись на Бентлі коли переходив дорогу на червоне світло.
|
Наші люди настільки чуйні, що на запитання водія:"Кому здачу з 500 гривень?" - відгукнулось півмаршрутки.
|
Ти правша чи лівша? - Рукожоп я!....
|
Мені от цікаво стало: більшість лікарів у світі вважають алкоголізм за хворобу, але при тому жодна сука не випише лікарняний.
|
- А навіщо навчаються на юриста, - запитує школяр батька, - Щоб знати всі закони? - Ні, синку, щоб грамотно всі ці закони обходити!
|
Зустрічаються 2 мисливці. Перший: - Ну, як полювання? - Та так, іду вчора по лісі і захотілося посрати. Захожу в кущі, сру і чую хтось дихає, обертаюся там ведмідь їсть моє гівно! - Ну і шо, ти його вбив чи зарізав? - Та ні, срав поки не наїсться!
|
- Рабинович, ти чого такий сумний?
- Розумієш, Моня. В СРСР я був євреєм і недурною людиною. А тепер в Ізраїлі я росіянин і тупий. |
- А ти бігаєш вранці?
- Так… по квартирі, з криками: Бл**ь, я проспав! |
- Можна я у вас до туалет сходжу?
- Розумієте, в нас лічильники на воду ... - Та я не буду змивати !!! |
Якщо в російській школі вчитель праці та фізрук перестають бухати, то така школа автоматично стає гімназією!
|
У папуасів ритуальне спалювання тварин, овочів і фруктів є жертвою, покликаною умилостивити богів. Вважається, що це призведе до достатку і імпортозаміщення.
|
У Росії - "Казка про Золотого півника" Пушкіна О.С. внесена у перелік екcтрeмістcької літератури, так як містить опис успішного замаху на життя глави держави за допомогою безпілотника.
|
Йде браконьєр по березі озера, а на плечах дві величезні щуки несе.
Тут його рибнагляд зупиняє, мовляв, потрапив ти дядько, а браконьєр і каже: — Мужики, не повірите, я цих щук з дитинства знаю! — ??? — Ну відкриваю я якось банку з ікрою, а там два малька, ну я їх в цій баночці годував-годував, потім вони почали рости, місця, природно, мало стало, я пересадив їх в трилітровий слоїк, там годував, і там місця стала мало для них, пересадив їх у ванну, і там годував... і от нарешті і ванна для них мала стала, я прийшов на берег озера і відпустив їх... Тепер приходжу, свисну, вони припливають, я їх погодую і вони спливають. . Не вірите? Хочете, покажу? Рибнагляд в подиві: — Ну покажи? Мужик підходить до озера, випускає щук і стоїть курить... — Ну свисти! — Нах%я? — Ну, щук годувати! — Яких щук? |
Поїзд. В одному купе їдуть молоді хлопець і дівчина. Він сидить понурившись в цікаву книгу. Вона бачучи перспективу на ніч із хлопцем, каже:
- Давайте познайомимось. Я - Аня Він на секунду відриває очі від книги: - Дуже приємно - Андрій. І далі в книгу. Вона відкриває декольте, і виставляє груди вперед, і каже: - Андрію, а давайте познайомимося поближче. Він посміхнувся і далі продовжив читати книгу. Вона оголила ноги, почала звабливо рухатись. Але він ніяк не реагує. - Ну чому ви на мене не реагуєте? - знервовано говорить дівчина. -Я що вам не подобаюсь? Андрій на це відповідає: - Я завжди користуюсь одним правилом: краще годинку почекати,чим потім всю ніч "уламувати"! |
Дістали дві миші пляшку горілки, а закуски не знайшли.
Прибігли до ворони, а та на дереві з шматком сиру сидить. - Гей, ворона, випити хочеш? - Так! Сир впав, миші зкусили сиром. На наступний день миші знову: - Ворона, випити хочеш? Ворона мовчить. Одна миша наливає горілку в склянку і запитує: - Тобі повну? - Так! Сир впав і миші знову з сиром. На наступний день миші знову вдаються і запитують: - Ворона, пити будеш? Ворона мовчить. Миша наливає у склянку горілки і питає: - Тобі повну? Ворона мовчить. - Ворона, ти що, думаєш ми тебе знову обдурити хочемо? - Так-ааааа... |
- Давай поговорим про придурків...
- Давай. - Розказуй, як ти там? |
Дзвінок домофона...
- Хто там? - Установка вікон! - так Ви тільки, що зайшли? - Я тільки, що випав... |
По галявині на узліссі бігає скуйовджений мужик з кошиком в руці і, розмазуючи сльози, репетує:
- Ау! Ау! Ау..! Проходить повз нього грибник і цікавиться: - Ти чого так кричиш? Заблукав, чи що?! - Ау…! Ау…! Ауді вкралииии… |
На 84-і сторінці інструкції з експлуатації автомобілів Таврія, є розклад автобусів.
|
Купили дід з бабою радіо, увіткнули в розетку... 220V. Чекають... пішов димок...
Дід: "щось мовчить?"... Баба: "Зараз покурят, може, щось і скажуть... |
Україна вирішила приєднатись до Євросоюзу.
Дізнавшись про це, Великобританія вирішила, що час звідти тікати. |
У маршрутцi хтось так пукнув, що аж водiй невтримався i каже:
- Ну i хто так дав. Голос iз салону: - Так це я дав, за двох! |
Приходить до геймера Сатана і каже:
- Я виконаю три твоїх бажання, але після цього підеш зі мною в пекло. Ну геймер погодився. Сатана питає перше бажання. - Хочу 200% життів. Диявол клацає пальцями. - Вуаля. Давай друге бажання. - Хочу повний арсенал зброї! - Тримай. Ну Давайте не тягни, загадуй третє! - В пекло мене швидше, в пекло !!! |
Вийшов український аналог ляльки Барбі – «Маруся».
У комплект входять: її друг Йван, хата, літня кухня, 2 гектари поля, труйка від жуків і Чупакабра… |
Мужик на "Запорі" в'їжджає ззаду в "Мерс".
"А-а, помирати так з музикою", - думає, вискакує з машини, хапає лом і давай мочити "Мерс" як попало. Двоє братків вистрибують з "Мерса" і тікають. Один іншому каже: - А прикинь, що було б, якби ми в нього в'їхали! |
Розмова друзів по телефону:
- Привіт! Семен, ти коли мені гроші повернеш? - Ну давай, я через Жору передам, так швидше буде. - Ні, через Жору не треба, я йому сам винен! |
- Мужик приходить в аптеку:
- Дайте мені якийсь спосіб, щоб, ну ви розумієте, коротше, щоб стояв бетонно. До мене сьогодні такі дві дівчини прийдуть... - Ось у нас є імпортне, новий засіб "затрахон", тільки що отримали. Бачите, ось написано - надзвичайно сильно стимулює лібідо і небувало підвищуєпотенцію. - От-от, то що треба. Беру. На наступний день приходить ледве живий: - Дайте якусь мазь від потертостей ... - А-а, це для ваших дівчат ... - Та ні, це для рук, дівчата не прийшли. |
- Офіціант, що б ви мені порадили до вишуканого вина Шато Ла Фіт?
- Поменше вийобуйтесь. Я бачив, як ви приїхали на мопеді. |
- Ви хто?
- Добра фея! - А чому з сокирою?! - Настрій щось не дуже .. |
- А я боюся літати на літаках ...
- А я на поїздах боюся. - На поїздах-то чого? - Ну прикинь, що летить поїзд ... це ж обісратися можна! |
Дурненька!
Ну що ти переживаєш, що груди у тебе першого розміру !? Зате ноги ... он ... Сорок четвертого! |
- Я коли був у столиці, то кинув у фонтан монетку.
- Навіщо? - Щоб потім повернутися. - І що повернувся? - Довелося. Грошей на зворотню дорогу не вистачило. |
Турист запитує у місцевого жителя:
- Ви мені не підкажете, як потрапити на цю гору? Місцевий задумливо дивиться на туриста, потім на гору і говорить: - Хочете, я собаку відв'яжу? |
Мужик приходить в бар і бачить, що на стійці стоїть величезний пивний кухоль майже повний сто доларовими купюрами.
- А це навіщо? - Запитує він у бармена. - Це у нас тут прикол такий. Кидаєш в кухоль стольник, я даю тобі три завдання, впораєшся, келих твій - А шо за завдання? - Кидай сотню, скажу. Цікавість серйозна річ, дістав мужик стольник і кинув у кухоль. - Значить так, треба випити пляшку текілли з горла і не зморщитися, у мене за стійкою бару сидить пітбуль, у нього зуб хитається, треба вирвати голими руками, нагорі в квартирі живе бабка, їй вісімдесят, мріє ще разок потр%%атися. Ось тобі три завдання! - Ну ні, з цим ніхто не впорається! Сидить мужик, пиво п'є, а самого жаба за стольник тисне. Та хрін з ним, спробую ... Бере пляшку текілли і, на подив усім, вливає її в горло не скривившись. Потім зникає за стійкою бару. Звідти довго чується метушня, ричання пса, вереск, мати. Відвідувачі ляскають, свистять ... Тут все затихло, з'являється закривавлений мужик в лахмітті і з величезною рішучістю в очах запитує: - Ну де ця бабця з хворим зубом? |
Врізається маршрутка набита людьми в стовп.
Водій: - Блять, копійки розсипались. |
Сваряться двоє.
Вона: - Краще б я тебе ніколи не бачила! Він: - Краще б тебе твій тато об штори витер! |
Батюшка сідає в таксі. Їдуть, налітають на яму. Таксист:
- От бл@! Батюшка сидить мовчить. Знову налітають на яму. Таксист: - Та йоб@ний насос! Батюшка сидить терпить. Їдуть далі, знову потрапляють в яму. Таксист: - Та ну нах*й! Батюшка не витримує: - Навіщо так виражаєшся сину мій? Скажи просто, Хвала Господу! І все буде добре. Таксист заспокоївся, їдуть далі, і тут раз, колесом потрапляють у відкритий люк. Колесо відривається. Таксист: - А-а-а, Хвала Господу! І тут колесо раз, і назад прикручується. Батюшка ... - Та нуу нах*й! |
- Тату, а як ти з мамою познайомився?
- Вона просто послала мене на ху* в контакті, і тут понеслося... sad |
Клієнт - адміністраторові:
- Можна зробити так, що б у мене з 00:00 до 9:00 не було інтернету? - Що, спати хочеться? - Ага... |
2 вересня.
Вчитель: - Діти, у вас є питання? Учні: - А коли канікули? |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:51. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010