![]() |
Було діло в далеких девяностих в одному з гуртожитків львівського політеху.
В одного хлопчини після дня студента, святкування якого затягнулося до 3 ночі, в кишені не залишилося грошей на таксі додому. от він і вирішив завалити в перші ліпші двері і тупо заснути в чужому ліжку. але серед ночі в чужій кімнаті йому страшно захотілося до кльозету "по великому" оскільки дорога туди була довга, через весь коридок, він знайшов в кімнаті 3-літрову банку і тихенько зробив свою справу. накрив це все шматкоюі спокійно ліг спати. зранку прокидається він від копняків і страшної лайки, мол ти сволота, п***рас і так далі. відкриває він очі, перед ним стоїть дівчина, а руках у неї банка, а хомячок..... |
У львівських маршрутках лотерея:зітри захисне покриття на бокових вікнах і взнай де ти є!
|
Кажу до одного діда:
— Перепрошую, але у Вас розстебнута ширінка! Дід: — Та то хєрня, синку! Якщо в хаті покійник, то двері не зачиняють |
Свобода слова» на ICTV:
Питання до Януковича: Ви готові поступитися своїми амбіціями? Відповідь: Так. Я завжди готовий поступитися своїми амбіціями. А амбіція в мене одна: добробут і щастя українського народу. |
Шойно їду в маршрутці з концерту, хтось починає співати «Там під львівським замком», потім крик: «хто не співає-той москаль», вся маршрутка починає співати… доходить до куплету «тече річка Тиса, в ній москальська кров»… і тут знову хтось кричить: «Валодя! Виходім!»…
|
Їде молоде московське подружжя у потязі, і вони проїжджають річку:
Жінка - Дарагой сматрі какоє озєро бальшоє. Чоловік - Да, нєт ето такоє вадахраніліщє. Жінка - Та нєт ето озєро. Чоловік - Та нєт, дарагая, ето вадахраніліще... Поряд їхав наш студент, не витримав, підійшов до них і просвятив:"Та йоб вашу мать - Д Н І П Р О ЦЕ!!!!" Я ридав -)))))))))) |
Чудік крутить на пальцю CD-R-ку, «темна» дівчина питає:
т.д.: шо це в тебе? ч.: болванка. т.д.: сам такий придурок!!! |
Янукович на мітингу в Сумах не знаючи, що мікрофон був включений, запитав «Чого так мало бидла зібралося?» Через 3 хв площа спорожніла
|
http://i.piccy.info/i5/96/21/1022196/s09541481.jpg
Цікаве з історії України.... Перші кам'яні споруди на Русі відомі ще за язичницьких часів. Однією з таких будівель, згадуваних літописом, був князівський палац — терем Святослава Ігоревича у Києві. Найдавнішими свідченнями про існування колісного транспорту є залишки возів, виявлені в Сторожевій Могилі поблизу Дніпропетровська, на Мелітопольщині та в інших місцях. Як тяглову силу для них використовували волів. Належать ці знахідки до племен ямської культури Подніпров'я, які жили наприкінці III — на початку II тис. до н.е. |
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:38. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010