![]() |
- Ти знаєш, що Василь став власником нерухомості?
- Знаю, він мені теж поскаржився, що вночі зняли колеса з машини. |
Принц:
- Ось! Як і обіцяв! Голова дракона! Король: - Ось, як і обіцяв, рука принцеси! |
- А ось, пам'ятаю, у нас в дитячому садочку теж хлопець один був. Всіх бив. Крім мене. Я міцний був, завжди здачі давав. За це мене і вигнали з садка.
- Як це? - Ну, сказали, що сторож не повинен з дітьми битися... |
- Ви такий галантний кавалер! Хто вас цьому навчив?
- Батя! Завжди казав, хоч впердолити бабі - будь ввічливий |
Діти розмовляють в дитячому саду:
- Нас у мами двоє і в кожного є своя кімната! - А нас у мами троє і у кожного є свій велосипед! - А нас, а нас, а нас у мами семеро і у кожного є свій тато! |
Іноземець говорить:
- Якась дивна в українців анатомія. - Чому? - Ось іду по вулиці, чую: "Петро, одягни нахуй шапку, а то вуха замерзнуть!" |
- Уляна, ти цибулю їси?
- Їм. - Сало їси? - Їм. - Ти ж моя ласунка! |
- Боже, ти чуєш мене?
- Чую. - Боже, ну що для тебе 100 мільйонів років? - Секунда. - Боже, ну що для тебе 100 мільйонів доларів? - Копійка. - Боже, дай мені копієчку! - Секундочку... |
Йде коза з дому і каже козенятам:
- Двері нікому не відкривайте, пароль буде: “Я коза соси сосок”. І пішла. А вовк все це підслухав,підходить до дверей,стукає і говорить: - Я коза соси сосок. А козенята йому у відповідь: - Соси хуй, у нас глазок! |
Баба-Яга зловила молодого і гарного хлопця:
- Якщо вгадаєш мою загадку, я тобі віддамся, а не вгадаєш - я тебе з'їм! - Ну, загадуй. - Зелененька, по болоту стрибає, на ЖА починається, на БА закінчується. - Коник! - А-а-а, Шалунішка, вгадав! |
Дід на 412-му москвичі в'їхав у BMW X5.
Виходять братки: - Ну, дід ти попав... - Хлопці, у мене син директор птахофабрики, дайте мобільний я йому подзвоню, він приїде і все владнає... Ті обмізкуваии, типу з директора птахофабрики бабок витягнемо і дали дідові мобільний, він подзвонив, змалював ситуацію. Чекають... Через 10 хвилин підлітають 2 тонованих Крузака, з них вибігають 10 хлопців в масках, довбають братків мордою об асфальт, добивають прикладами, з одного з автомобілів виходить хлопець і говорить дідові: - Тату, скільки разів тобі говорити: я не директор птахофабрики, а начальник "Беркуту"... |
Пиво приходить в шлунок, а там горілка:
- Ану посунься! - Не посунуся! - Ану пішли вийдемо! |
Матч, коментатор:
- Небезпечний момент, нападник виходить один на один з воротарем!Удар!Удар! ! Ще удар! Да-а ... - Таких піздюлей воротар не отримував уже давно. |
Бабця купує живу рибу:
- Внучку, у тебе риба свіжа? - Ну, бабцю, як же не свіжа? Вона ж жива! - Я також жива! |
Жінка підходить до маленького хлопчика, який сидить у пісочниці й палить:
— Хлопчику, а твої батьки знають, що ти палиш? Він, не виймаючи цигарки з рота, відповідає: — А ваш чоловік знає, що ви чіпляєтесь до незнайомих чоловіків на вулиці? |
- Вчора,уявляєш, стою в церкві, йде служба, раптом поряд дівчина, ти не повіриш, дістає сигарету,прикурює і починає курити!!!
В мене чуть пиво з рук не випало! |
Зібрав Бог Адама і Єву і каже:
- Адам, в мене є для тебе подарунок, ти можеш пісяти стоячи. Адам: - Що чесно? А можна я спробою? - Так, звичайно. Адам попісяв під дерево, потім побіг в кущі, потім на полі, потім в озеро, Бог на це все дивиться і каже: - Єво, в мене теж був для тебе подарунок – мозок, але я віддам його Адаму, інакше він тут все обісцить. |
Хлопець і дівчина знайомляться на дискотеці. Він: - Ходімо на вулицю щось покажу! Виходять, хлопець оглядається по сторонам знімає свої штани і діставши з них член вкладає його дівчині в руку зі словами:
-Ну Як, великий? Вона в жаху кидається від нього в кущі з диким криком. Біжить, гілки б'ють по обличчю, плаття рве об кущі, в голові думки: Говорила мама що довкола одні маніяки! Хоч би не торкнув! Швидше до дому!!! і кричить як скажена. Підбігає до будинку, судорожно тиче ключ в двері і тут їй на плече лягає рука. Вона в жаху повертається і бачить два величезних ока і чує: - Пісю відпустити... |
Греція нагадала просту істину: якщо ти винен три штуки євро...
- це твоя проблема! А якщо винен триста мільярдів євро... - то це проблема кредитора! |
Сліпий каже:
- Я бачу як сонце встає, Глухий каже: - Я чую як вітер дує, Лисий каже: Йой, від вашої брехні мені аж волосся дибом стало!. |
— Яка Ваша найгірша риса?
— Чесність. — Не думаю, що чесність це погано. — Та мені срати, що ти думаєш. |
Жидівський погром в Одесі.
До погромників звертається старий жид: — Беґите все, что хотите, только не тґогайте мою дочь Саґочку! Сара: — Hу, папа! Погґом єсть погґом!.. |
Маршрутка. Працює радіо, йде дитяча вікторина з географічним ухилом. Диктор ставить питання: "Назва якого міста України складається з двох частин: перша - те, без чого людина не може жити, друга - що приносить людям спокій." Відповідь:
- "Жито-мир". Тітка в салоні: - А чому не Хер-сон?! |
- Беррімор, чуєте, собака знову виє на болоті?
- Це Лайфньюз, сер. |
- Отче, вчора моя дружина приходила до вас сповідатися... Скажіть, вона мені не зраджує?
- Це таємниця сповіді, олень ти наш, так що заспокойся і йди з миром! |
Директор - секретарці:
- Терміново збери всіх на нараду! - Через селектор? - Ні через "Однокласники" - так швидше буде... |
Хлопець – дівчині:
- В тебе автомобіль є? - Є. - Дасиш мені ввечері? - Дам. А про машину навіщо запитував? |
- Доброго дня! У вас є книжки для мазохістів?
- Доброго, є! - Киньте мені однією в рило! |
Після сексу українець говорить росіянці:
- і Путіну передай, що так буде з кожним. |
- Можна у Вас диск купити?
- Який? - Зараз згадаю... Стій і рви. - Що? - Ні, якось... Лежи і рви... бля, як же він... Зараз синові подзвоню! Синку, як диск називається? - CD-RW. |
На уроці:
- Діти, що таке річ? Петя: - Ну, це, наприклад, книга, портфель, кашкет. Вовочка: - Банка пива з похмелюги - ось це річ. |
85-річний Рабинович розповідає своєму сусіду по камері:
- Я вже цілий рік у в'язниці. За зґвалтування. - Ти? У твоєму віці? - Звинувачення так лестило мені, що я сам визнав себе винним. |
Чоловік питає у Бога:
— Чому в жінки таке красиве обличчя? — Щоб ти любив, — відказує Бог. — А чому в неї такі красиві руки? — Щоб ти любив. — А чому в жінки такі красиві ноги? — Щоб ти любив. — Але чому ж, Господи, вона така дурна? — Щоб вийти за тебе заміж. |
Мама запитує сина, який повернувся з новорічного ранку:
– Синочку, чому ти весь подряпаний? – Ми водили хоровод навколо ялинки, а дітей було мало. |
- Алло, це у вас можна замовити додому Діда Мороза і Снігуроньку?
- Так. - Тоді надішліть нам будь ласка 5 Снігурок і ящик горілки. |
А я не злий...
Я навіть бажаю своїм ворогам щоб у них по три машини біля воріт було: швидка, міліція і пожежна... |
В "Епіцентрі", мала років 4-х, підходить до консультанта:
- Вибачте, ви можете підійти до моєї мами? - Так, звісно. Мала йдучи: - А то задовбала вона вже своїм оце вибрати, чи це... |
На уроці:
- Так, діти, пишіть: людина з дитинства повинна бути добре вихована, чуйна та вічлива. - Як, як? - Для дебілів повторюю: вихована, чуйна та вічлива! |
- Я хочу почути три
найголовніші слова... - Диваааан... - О, так... - Ноутбууук... - Так! Так! Продовжуй!... - Їжааа... - О Боже! Як добре... Ти завжди знаєш, чого я хочу... |
Шерлок Холмс і доктор Ватсон йдуть по вулиці.
Холмс говорить: - Слухайте, Ватсон! За цим рогом вас зараз битимуть! - Ну, Холмс! Я завжди приголомшувався вашій логіці, але цього разу... Як ви можете знати, не бачивши що там за рогом... Зайшли за кут. Там стоять амбали з кастетами. Кидаються на Ватсона, починають його бити. Дивом вирвавшись, Ватсон втікає. Скоро його наздогнав Холмс. - Слухайте, Холмс! Як же ви все-таки здогадалися? - Елементарно, Ватсон! Я тут вчора у вашому костюмі вимахувався. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 10:20. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010