![]() |
Теревеньки про футбол (обговорення матчів)
Як вам матч молодіжки України і Чехії???
|
Цитата:
|
Цитата:
Попереду як на мене то сильніші суперники ніж Чехія, з ними потрібно грати набагато краще. |
може на інші матчі все таки вони краще налаштуються...та я чомусь останнім часом мало вірю в наших футболістів...хотілобся помилятися
|
Клуб,та і тенісисти ніякі також стали !Сестри Бондаренки спустились , Долгополов продався Росії!
|
..згоден Ростиславе...весь спорт у нас такий занедбаний...і виходу поки нема
...хіба молодь грошима так не розбещувати...може й допоможе |
Спортшколи позакривали а Суркіси з Ахметовим *розвивають* не футбол
а тільки отримання ПДВ від своїх купчих на своїх і легіонерах.То звідки візьмеця футбол і взагалі спорт в цій БЛАГОДАТНІЙ УКРАЇНІ ? |
Да. Цілком згідний!!!
|
Цитата:
|
Цитата:
|
а коли наступний матч нашої молодіжки?
|
По перше вдячний адміну за нову(якщо я не помиляюсь)тему про футбол,який у нас нестабільний,а нестабільний через те,що ви всі знаєте,хто ним керує(Суркіси,Ахметови,і т.п.)Де футбольні школи,де розвиток футболу України,де підбір нових українських гравців?Нема!!! Все-Бразилія і др.країни в яких все це налагоджено.А у нас все спущено.Це моя особиста думка про наш футбол.О,іще одне;до нас вже не хочуть їхати даже нові футболісти,говорячи,що краще ми поїдем в Турцію,чим в Україну!!!Ось так!!!
|
Ігорь...от програмка
14.06. 20:00 Швейцарія U21 - Ісландія U21 14.06. 22:45 Данія U21 - Білорусь U21 15.06. 20:00 Чехія U21 - Іспанія U21 15.06. 22:45 Україна U21 - Англія U21 18.06. 22:45 Ісландія U21 - Данія U21 18.06. 22:45 Швейцарія U21 - Білорусь U21 19.06. 22:45 Англія U21 - Чехія U21 19.06. 22:45 Україна U21 - Іспанія U21 ...час правда московський |
Наша молодіжка непогано укомплектована,але укомплектована вона заразними зірковою хворобою гравцями,так що успіху напевне не бачити!!!
|
boris, ну чому ж Борисе-Ахметов вкладає кошти в футбол,в тому числі, і в нашу молодь...Суркіс--не буду казать нічого-раз доброго не знаю,що сказать...
lavnext, кого можете назвати хорошими гравцями зараз? |
Цитата:
|
так а говорите збірна добре вкомплектована???:eek:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
та Бог йому суддя..тоді)))http://s19.rimg.info/26c4484f5c43272...ac5248be04.gif...
а за зіркову хворобу----100% згоден!!! |
Цитата:
|
Немає поки, що практично нічого щоб дало їм можливість "вилізти" з групи... ні швидкості в діях... як чемпіонат України! Має бути як 97/98 рр Динамо(К) з двома білорусами всі решта наші ...було, що подивитися! Ганяли як пси, була іскра в очах, бажання, віддача і.т.д Мова не йде про техніку як в іспанців, дивимося реально на речі, але віддача проти рівноцінної по техніці Чехії, як мінімум:confused:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
та ну Діма...ще спробуємо прорватись...хоча суперники залишились сильніші за чехів...
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
З приводу Долгоролова, з одної сторони його можна зрозуміти, там теніс більш розвинений, в нього вкладають більше грошей, а в Україні що... Чесно сказати в Україні немає жодних умов для розвитку тенісу. Тому жаль з приводу Долгополова, досить перспективного тенісиста ми втрачаємо.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
як вам гра Україна-Англія. Чи є ще шанси на вихід з групи, чи це повне фіаско???
|
Цитата:
|
Ну Динамо молодці просто порвали свого суперника і знову дубль Ідейе, красава, хотілосяб такого рахунку не лише у УПЛ,а і у єврокубках.
|
Оболось Шахтару програла 4:0 і тепер ще й Динамо!!!! Шо з командою)))
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:22. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010