![]() |
Обговорення українських DTH провайдерів (Віасат Україна, Екстра, Либідь ТБ)
Ваше ставлення до нього?:D
|
Поставив батькам пакет "Сімейний", користуються вже півтора року, пакет не дуже цікавий але я їм доставив ще антену 1,40 на 40Е MPEG4 і стало веселіше. ;)
|
Вчора ставив Viasat twin з конверторами Eurosky Model:EHKF-5110A.
Що хочу сказати, що конвертора з декодером SRT7700 працювати відмовляються. При підключенні двох декодерів ,один з них перестає бачити сигнал. Що характерно з Globo 5000 працюють добре! Все вирішилось заміною конверторів Twin Model:EHKF-3110A. Інформація для фахівців ! |
Viasat ставлю бажаючим і нікому не заперечую дивитись.
Хоча сам і не дивлюсь Viasat.На цих встановленнях є непогані заробітки,чомуб і не поставити людям які бажають платити і дивитись Viasat.Я за (100%). В кого інша думка! Можете поділитись . |
Сашко привіт;) Хоча сьогодні і був у тебе, но ще раз привітаюсь.:o
Я все ж напевно приїду на ту зустріч, бо автолюкс того дня привозить мені товар. Кон"як візьму з собою, адже Петька сидить за кермом. По темі. Всі пищать, корчаться від слова Віасат, но ні разу не бачив на конференціях форумчан, які власне з "файного міста". А було б непогано???:cool: І Віасат багато про себе почув думок зі сторони, а не лишень одних думок прибічників(дилерів) які і так тягнуть в сторону тієї контори.:o |
Якщо Віасат не проте то можу прийти. :o
Але зустріч партнерів, а не прибічників чи навпаки Віасату!!! |
Я нажаль не зміг приїхати, а може і не сильно хотів:o
Хлопаки, хто був на тому тренінгу, про що розказували?:cool: |
чи можна на свойому тюнері(наприклад ОРТОН 9600 ХД)купити їхню карточку(офіційно)дивитись пакет ВІАСАТ .і ще одне чи можна паралельно дивитись канали ,що закодовані в БІСС.та інші види кодувань?
|
жоден з Ваших варіантів неможливий!
Карточка Віасат Україна привязана до ресивера з яким продається, на цьму приймачі неможливо дивитися канали кодовані іншими системами кодуванння. |
Цитата:
|
З 12 липня 2010 року стартує нова акція у Віасат-Україна. Повним ходом йде ребрендінг (заміна логотипа).
|
Млять, ржу аж до срачки:o Вони що з розумом не дружать???
1.Віасат створювався для середнього класу(основна маса) українців. -з самого початку на конференціях керівництво обіцяло, що будуть нові канали і т.д., но потрібно набрати базу в 100 000 абонентів. -тепер за два роки досягнень на ринку України у віазад-уа аж 35-40тис і керівництво говорить, що їх програмна послуга розрахована на заможніх Українців. 2.Брендування тарілок. Цей пункт теж мене смішить:o На харківських тарілках нанесли "лєвий" логотип, який нічого спільного немає з віасатом і хочуть за це на пів доляра дорожче віддавати установникам. Лохів знов шукають чи знову начальство шведське "розводять" на бабки? Та при замовлені в пару тисяч одиниць на харківському Варіанті на тарілці ЗАДАРМА напишуть, що захочеш-Вася, Микола чи сергій.:o 3.Ребрендінг (заміна логотипа) віазад-уа. Що, такі погані справи панове у нащого провайдера, більше негативу ніж позитиву, всі "шарахаються" лишень від слова Віасат, ніхто не бере, лохи закінчились?:p Чи знову "натягують" шведів на "бабло"??? ЗІ. Одним словом, що за час співпраці з даним провайдером прийшов до одного висновку - Лохотрон. Раджу нікому з ними не зв"язуватись, щоб не попектись, як це зробила велика кількість "знаних" і "профі" установників і реалізаторів сат обладнання.:confused: Пунктів я написав лишень три, но можна цей список продовжити і поверх 100...:o |
а тим часом
Добрий день! Запрошую Вас на зустріч всіх наших партнерів, яка відбудеться 8.07.10 (четвер) в 15.00 в м.Тернопiль в готелі «Галичина» в конференц-залі на 8 поверсі. Мета зустрічі: підсумки 2 кварталу 2010р., презентація плану на 3 квартал 2010р, та презентація нової акції. лист він регіонального керівника Віжн ТБ. |
для тих хто не був на данному міроприємстві - відгуки дніпропетровських колег мовою оригіналу:
Поскольку раньше бывал регулярно-затрудняюсь сказать-ЧТО там может быть полезного кроме фуршета. Могу даже расписать примерно - как оно выглядит-выглядело. Часть 1. дежурный манагер виасата рассказывает как у них все классно. Для чего демонстрируются слайды с какими-нибудь графиками. Например можно показать рост этого июня относительно июня прошлого года. (оно ж понятно - перед чм кто-нить подключался - не так ли?) Это все преподносится как грандиозный успех ныне действуюшего менеджмента. И плавный переход к части 2. Часть 2. Рассказ о новой акции. Как с помощью нее народ табунами побежит, расталкивая локтями друг друга, заключать договора. Часть 3. Рассказ о новом креатиФФе манагеров. Например - срочно всем договориться с водителями маршруток - пусть раздают листовки. А в пробках по громкой связи в микрофон рассказывают - какой это клевый оператор. Каждому водителю подключившему 5 и более абонентов снимается два штрафа в ГАИ. С ГАИ уже договорились. Ну или что-то в таком духе. Грандиозное. Ибо столбы обвешивать табличками уже было. В мобильных салонах продавали. Остались еще аптеки... Ну еще с главврачами можно договорится - лечение только через подключение к виасат. Короче поле деятельности еще немалое. Часть 4. Рассказ о кол-ве выделенного бабла. И акцентирование внимания, что бабло на маршрутчиков выделяется только эксклюзивным дилерам. Часть 5. Фуршет. Поскольку неудобные вопросы задавать теперь никто не будет - не вижу ни малейших причин отступления от плана. Какая из этих частей может интересовать широкие массы - решать каждому самостоятельно. автор max_dnepr |
Як стало відомо, Disney Channel буде мати україномовну звукову доріжку...
Відповідно, старт каналу відтерміновується взв"язку з перекладом контенту на українську мову, тобто адаптація каналу для України. |
Viasat це дуже добре, але там нема за що платити.
На мій погляд варіант: 4W,1W,5E,13E,75E є достойною (без абонентплати) альтернативою віасату. |
Виасат это только для лохов
|
І знову зустріч дилерів і інсталяторів компанії Viasat.
В четвер 7.10.2010р. на 14.00 год. в приміщенні конференц залу,8 поверх готелю Галичина,відбудеться конференція.Нова акція на четвертий квартал. Підсумки третього кварталу і обговорення зустрічей в розважальному комплексі Княжий Двір. Акцію "Тест-Драйв" продовжили до 15.10.2010р.адміністрація Viasat. |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
11
Если есть еще умные люди - никогда и ни при каких обстоятельствах не подключайтесь к Виасат украина - куча хлама, копеечных никому не нужных безрейтинговых бесплатных каналов почему то за деньги, 10 старых страшных фильмов ("Рембо4", 88 минут и еще - за 4 месяца были показаны по 23 раза!!! - сам считал) и сериалов, которые крутят уже пол года в разной последовательности, канал Настоящее страшное телевидение, которое полностью оправдывает свое название (какие то чернобелые фильмы и сериалы 40-х годов), футбольные матчи какой то Бразилии и пляжного футбола, отключены классные детские и взрослые каналы как будто по приказу Национального совета по вопросам телевидения и радиовещания а на самом деле по просьбе Нацсовета руководством Виасат, отключают Никелодеон, как будто бы из за безрейтинговости, хотя меня например никто не спрашивал, канал который получил звание детского канала №1 в России (премия "Большая цифра"), каналы Дискавери, Джиографик с кучей длинной рекламы через каждые 5 минут и еще много чего абсурдного!!! поверьте хоть кто нибудь, а если не поверите, то столкнетесь с этим, и для отключения заплатите как минимум 500 гривен (500* 2,5=1250 русских рублей) и кучу головной боли, а если нет - то столкнетесь с разглашением ваших персональных данных в коллекторские фирмы (узаконеный рекет) постоянные их звонки, суд, прокуратура, милиция...
Меня, дурака, не было кому предупредить, но я предупреждаю, не повторяйте чужих ошибок берегите нервы, деньги, время... Потратьте лучше все это на Интернет!!! Если есть единомышленники-пишите grafenuk@gmail.com Я буду знать что кому то помог а значит жизнь прожил не даром Все эти каналы должны быть в абсолютно бесплатном доступе они не стоят ни копейки |
Для покращення розуміння на україномовному форумі -
Якщо є ще розумні люди - ніколи і ні за яких обставин не підключайтеся до Віасат України - купа мотлоху, копійчаних нікому не потрібних безрейтінгових безкоштовних каналів чому-сь за гроші, 10 старих страшних фільмів ("Рембо4", 88 хвилин і ще - за 4 місяці були показані по 23 рази! - сам рахував) і серіалів, які крутять вже пів року в різній послідовності, канал "Настоящее Страшное Телевидение", яке повністю виправдовує свою назву (які-сь чорно-білі фільми і серіали 40-х років), футбольні матчі якої-сь Бразилії та пляжного футболу, відключені класні дитячі та дорослі канали начебто за наказом Національної ради з питань телебачення і радіомовлення а насправді на прохання Нацради керівництвом Віасат, відключають Никелодеон, як ніби-то через безрейтінговості, хоча мене наприклад ніхто не питав, канал який отримав звання дитячого каналу № 1 у Росії (премія "Велика цифра"), канали Діскавері, Джіографік з купою довгої реклами через кожні 5 хвилин і ще багато чого абсурдного! повірте хоч хто небудь, а якщо не повірите, то зіткнетеся з цим, і для відключення заплатите як мінімум 500 гривень (500 * 2,5 = 1250 російських рублів) і купу головного болю, а якщо ні - то зіткнетеся з розголошенням ваших персональних даних в колекторні фірми (узаконений рекет) постійні їхні дзвінки, суд, прокуратура, міліція ... Мене, дурня, не було кому попередити, але я попереджаю, не повторюйте чужих помилок бережіть нерви, гроші, час ... Витратьте краще все це на Інтернет! Якщо є однодумці-пишіть grafenuk@gmail.com Я буду знати що комусь допоміг а отже життя прожив не дарма Всі ці канали повинні бути в абсолютно безкоштовному доступі вони не коштують ані копійки |
Апсолютно підтримую попереднього дописувача. Особисто я ще 3 роки тому казав що Віасат УА (Віжин ТВ) в тому вигляді який він зараз є то велика "кака-бека". А те що лохи підключаються - що ж туди їм і дорога - кожен робить що хоче і кожного своя є голова на плечах :)
|
Підтримую віасат фуфло!
Люди беруть його в основному заради каналів спорту хоча там їх не густо! |
Цитата:
|
Цитата:
Мда, вже настала весна, а маразм в Віазад УА тільки кріпчає. Найбільше прикололо наступне Цитата:
|
Погоджуюсь із slavon ми тут лохи чи що.
А що шару хтось відмінив? |
zhyryk.roman Тут справа не в "цьоці Шурі" - багатьом людям вона нафіг не треба, але вони змушені нею користуватися. Тут справа в дуже хитрожопому менеджменті Віазад УА (Віжин ТВ) ... :)
|
Цікаво, чи хто-сь тут помітив, що вже минув третій рік проекту Віасат-Україна. Що-сь не чути ні вітань, ні поздоровлень.
Можливо знову немає чим хвастатись... Наведу цитату представника шведського інвестора : Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
діти полюбляють цей канал. Яка альтернативна заміна? |
Цитата:
|
щира правда!
|
Згодна на всі сто з тим , що віасат повинен бути безкоштовним, за гроші дивитись немає чого.
|
я думаю що на віасаті треба хочаб ціну знизити за абон плату тому що нема чого дивитися за такі гроші
|
Та там платних каналів можна на пальцях порахувати. І за що тільки платити?
|
А я хотів підключитися. Тільки в мене вже є антена і ресивер.
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Приколи "нашего городка", або ще раз про кваліфікацію техпідтримки Віазаду
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:34. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010