![]() |
Прошивка Arion/Ferguson 3100CK
У темі 1 долучень
Прошивка Arion/Ferguson 3100CK
http://laki.dvhk.pl/faq/3000ck/feguson_3100.jpg http://laki.dvhk.pl/faq/3000ck/board.jpg |
Нові ключі в темі http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=363
|
Поділіться будьте добрі свіжим списком каналів до даного ресивера.Дякую
|
Додай в архів або якісь обмінник!Наперед дякуємо
|
я бачу що нема на цім форумі смільчаків які би підказали конкретно як зберегти готові ключі з тюнера
|
Цитата:
|
я вибачаюсь, панове-підкажіть будь-ласка може комусь приходилось зберігати готові ключі з фергісона af3100ck,як це з правильно зробити?:eek:
|
У темі 1 долучень
Витягую з реса та зберігаю,або заливаю в тюнер- ось цією прогою
|
а ви не зпутали тюнер з 3318 ? af3100ck не реагує на цей загрузчик або я щось не правильно роблю...
|
D-Misha, а як ви зливаєте ключі з даного тюнера в комп?
|
Цитата:
|
Здоров усім!Акщо хтось може скинте загрурузщик і дамп на ARION AF 2000 CR.
І чи є у нього якісь клони? Буду дуже вдячний. |
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Список каналів та ключів на Фердик 3100CK
18.11.2010 (Перевірив на собі все відкриває) |
Чем снять дамп, каналы и ключи? Заранее благодарен.
|
Прошивка тюнера Ferguson AF3100CK
Всім доброго дня. Дайте, будь-ласка, прошивку на тюнер Ferguson AF3100CK, список каналів і файл ключів. Або хоча б список каналів і файл ключів. А то мав справу з таким тюнером, він щось глючить, при скануванні на сіріусі на транспондерах 11766 і 12073 не знахобить каналів. Можна писати на електронну пошту bychkiv@mail.ru
|
Шукайте на форумі все є!
Я думаю що проблема не софтова! |
Цитата:
|
Я цілий розділ присвятив sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=119
|
У темі 1 долучень
misua, прогою EditTransponder
Список каналів від bodyan Sirius /Amos/Hotbirt суто наші канали без хламу! 10.12.2012 |
3100ск
принесли цей рес но ні як не можу знайти загрузчик для софту .підскажчть де його взяти
|
KOT1971, в першому пості теми (в архіві) нема?*
Якщо нема то виложу! |
да вроді нема.якщо е то непогано б і прошивку з каналами і ключами.
|
Скачати: Upgrader_1.0.4_0823 (1,62 МБ)
Не маю такого тюнера на руках....(свіжими не поможу) |
FERGUSON AF-3100CK
Доброї ночі! Шановні друзі принесли мені такого старого ресівера FERGUSON AF-3100CK чиє до нього якісь свіжі список каналів і ключів софт. Чи варто мені з ним тратити час наразі подякував.:)
|
У темі 1 долучень
Korpahec, Можна звичайно попробувати шити... Ось півтора року назад мені також пробували принести :D
Цитата:
Ось викладаю дещо з сусіднього форуму , більше там же. |
Всім добрий день. Знову мені попався цей глючний FERGUSON AF-3100CK. То ключі позлітають, то канали, то єрогліфи. Заводські настройки помагають не надовго і не завжди. Може хтось поділиться програмою для загрузки софта і останнім неглючним софтом, редактором каналів для вигрузки і загрузки каналів. Редактор ключів теж би не помішав. Загрузчик який виложений постом вище не запускається. Ось який софт там зараз є (системна інфа):
SW/HW S1.30/H1.0 |
Іван86,Судячи з усього у цього екземпляру FERGUSON AF-3100CK бита флеш !!! Як на мене то його простіше викинути під поїзд (трактор, трамвай), ніж з ним бавитися !!!
|
Цитата:
|
Іван86,Ось тут на сусідньому форумі, є трохи інфи і програм по цій лінійці ресіверів (в посиланні символ "_" поміняти на "-") ...
|
я все таки прошив його новушою прошивкою. там буде видно чи поможе (якщо скажуть). а прикол був в тому, що в мене на нетбуці (переважно за ним сижу) загрузчик не запускався, я попробував на ноуті, захотіло пару ддл-ок, підсунув йому - пішло. скільки вже тюнерів перешив, перший раз на нетбуці не запустилось (може тому що 7 стартер). хотів злити з тюнера і виложити сюди канали які сварганив - не йде, зависає кожен раз на різних процентах
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
хотів спитати: що потрібно для самостійної прошивки у домашніх умовах?
|
Дайте ніструкцію прошивки для чайника
|
jurapetjk! Добрий вечір! Не засмічуй форум двома постами! Люди тебе почують! Цей ресівер помоєму клон лемберг. Читай уважно наш форум. Openbox,Arion.Ferguson
Все для цієї лінійки тюнерів!:cool: |
У темі 1 долучень
Цитата:
|
Цитата:
|
Підкажіть будьласка распиновку підключення до ferguson af 3100
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:17. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010