![]() |
Обговорення та запитання по ORTON(Оpticum) Х405/406 HD
У темі 3 долучень
Огляд, обговорення та запитання по ORTON(Оpticum) Х405/406 HD Opticum HD X405p X406p Супутниковий ресивер Opticum HD X405p Характеристики: -Новий чіпсет ALI M3606 -Слот для смарт-карт Conax -Підтримка SD / HD (MPEG2 / MPEG4 H.264), DVB-S, DVB-S2 -Висока продуктивність дозвіл відео - HDMI, YPbPr -Стандартна чіткість відео вихід - SCART, RCA -Підтримувані дозволу відео - 576p, 720p, 1080i, 1080p Full HD -Дисплей на передній панелі - LED 4-значний -Цифровий аудіовихід S / PDIF - коаксіальний -Аналоговий аудіовихід - RCA стерео -Оновлення програмного забезпечення по USB, RS-232C -0/12V Вихід для підключення зовнішніх пристроїв LAN-роз'єм (Ethernet) -USB-роз'єм сумісний з USB 2.0 стандартом -Низьке споживання енергії в черговому режимі (менше 1 Вт) -Автоматичний перехід в режим очікування після 3-х годин роботи приймача для економії енергії -Підтримка DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2 і USALS -Електронний програмний гід - EPG -Багатомовний меню -Time Shift (відео пауза, перемотування) -PVR Ready - можливість запису на зовнішній накопичувач USB -Функція «сліпого пошуку» -Батьківський контроль для каналів і меню -Швидке перемикання каналів -Можливість створення власних списків каналів -Можливість створення списку обраних (кращі групи) -Функції редагування каналів - видалення, блокування, пропуск, перемістити, перейменувати -Підтримка субтитрів -Підтримка телетексту -Вбудований декодер Dolby Digital (мікшування в стерео) -Підтримка USB HDD Колір - чорний Розмір - 280 мм х 55 мм х 235 мм Вага (нетто) - менше 2 кг |
NEW Opticum HD X405p/X406p
Станом на 02/01/2012 2 є новий приймач від компанії Opticum> Opticum р X405 1080p Full HD супутниковий ресивер 89.00 EUR · Цифрового супутникового телебачення, включаючи HDTV Full HD 1080p Чіпсет · Новий · Conax читання карт пам'яті З X Opticum HD 405P високої чіткості телеглядачів до досвіду і безліч мультимедійних в той же час. У поєднанні з зовнішніх накопичувачів USB пристрою до приймача перетворилася в мульти-вражаючу друк центр, фільми і музику з декількох форматів магію на будь-якому телевізорі. Особистими улюблені програми можна отримати в чудову якість зображення. Ethernet і Wi-Fi функція дозволяє завантажувати файли з зовнішніх мереж зберігання даних, а також поточний прогноз погоди для Вашого місця розташування. Висока роздільна здатність, повністю цифровий, кристально чисте · HDTV DVB-S2 тюнера для чітких зображень Вихід HDMI для повноцінної передачі цифрового ТВ передачі · Обробка сигналів декількох позицій супутник (1.0 DiSEqC, 1.1, 1.2 і USALS) Запис зробити легко · USB порт для жорсткого диска / пам'яті · через USB-Wi-Fi модуль може бути підключений · Електронний програмний гід для більшої ясності Необмежений прийом · Conax слот для прямого платного ТБ прийом · 4-розрядний світлодіодний дисплей · Надійна безпека від дитини Відкрийте для себе способи мультимедіа · Відтворення мультимедійних файлів (фотографій, музики) безпосередньо до телевізора · Відео ігри для рекламних пауз Підключення до будь-якого рішення домашнього кінотеатру HDMI 2x SCART USB S / PDIF COMPONENT RS232 Ethernet Високо енергоефективних (<1 Вт в режимі очікування) Багатомовне меню: англійська, французька, німецька, грецька, італійська, португальська, іспанська, російська, арабська, турецька, і багато іншого. (Ш х В х Г: 280 мм х 70 мм х 235 мм, вага: 2.5 кг) Opticum р X406 1080p Full HD супутниковий ресивер 99.00 EUR · Цифрового супутникового телебачення, включаючи HDTV Full HD 1080p Чіпсет · Новий · Conax читання карт пам'яті - CI слот модуля З X Opticum HD 406P високої чіткості телеглядачів до досвіду і безліч мультимедійних в той же час. У поєднанні з зовнішніх накопичувачів USB пристрою до приймача перетворилася в мульти-вражаючу друк центр, фільми і музику з декількох форматів магію на будь-якому телевізорі. Особистими улюблені програми можна отримати в чудову якість зображення. Ethernet і Wi-Fi функція дозволяє завантажувати файли з зовнішніх мереж зберігання даних, а також поточний прогноз погоди для Вашого місця розташування. Висока роздільна здатність, повністю цифровий, кристально чисте · HDTV DVB-S2 тюнера для чітких зображень Вихід HDMI для повноцінної передачі цифрового ТВ передачі · Обробка сигналів декількох позиціях супутників (1,0 DiSEqC, 1.1, 1.2 і USALS) Запис зробити легко · USB порт для жорсткого диска / пам'яті · через USB-Wi-Fi модуль може бути підключений · Електронний програмний гід для більшої ясності Необмежений прийом · Conax слот для прямого платного ТБ прийом · 4-розрядний світлодіодний дисплей · Надійна безпека від дитини - CI слот модуля Відкрийте для себе способи мультимедіа · Відтворення мультимедійних файлів (фотографій, музики) безпосередньо до телевізора · Відео ігри для рекламних пауз Підключення до будь-якого рішення домашнього кінотеатру HDMI 2x SCART USB S / PDIF COMPONENT RS232 Ethernet Висока енергозаощадність (<1 Вт в режимі очікування) Багатомовне меню: англійська, французька, німецька, грецька, італійська, португальська, іспанська, російська, арабська, турецька, і багато іншого. (Ш х В х Г: 280 мм х 70 мм х 235 мм, вага: 2.5 кг) |
Підкажіть як заново відсканувати вже існуючий транспонтер.
Я вибрав супутник, транспонтер. Тип Поиска вибираю транспондер, нажимаю OK питає "Удалить текущую позицию"? Якщо підтверджуєш то канали які були на даному транспонтреі видаляються і скануються заново - і будуть вже в кінці списку :confused: |
Христос воскрес!
Як ввести BISS ключ знаю. Як його запам"ятати - не знаю. Якщо і виходить, то випадково і з 100-го разу. Яка послідовність дій повинна бути? |
Цитата:
|
Цитата:
Заходиш (в патч меню) -заходиш в biss -(додать)вискочить строчка з нуліками-пишеш -(циферки циферками)-буковки зліва в таблиці штрибаєш курсором і там є під буквами червонаOK-то і є память-натискаєш.Далі F1-та прописуєш частоту+швидкість потока+сід і ОК. Ось така арифметика прошу Пана!!! |
Христос Воскрес!!! Підскажіть чайнику пліз orton hd x405p (версія NW gs36_06_ca_lan /SW 1.07.4130) не вдаеться налаштувати інтернет (роутер Dir-615E4 прошивка DD-WRT v24-sp2 (03/19/12) stb) підключено кабелем RG-45 Кабель провіряв, пробував автоматом налаштувати не йде, Ip роутера 192.168.1.2 І як налаштувати шару,супутники Sirius,Amos,Hotbird. Дякую за розуміння я в тій справі новачок. P.S І взагалі чи вдалу модель я придбав ціна 75$
|
Потрібно прописати вручну праметри мережі у ресівері
наприклад на роутері ІР: 192.168.1.2 (у lan налаштуваннях роутеру) маска підмережі - 255.255.255.0 Параметри шлюз по замовчуванню і DNS можна не заповнювати На ресівері: ІР: 192.168.1.30 маска підмережі - 255.255.255.0 шлюз по замовчуванню (Gatway) - 192.168.1.2 DNS #1 - 192.168.1.2 (якщо на роутері у Вас піднято кешуючий DNS, якщо ні то прописуємо будь-який фрішний DNS з нету наприклад 8.8.4.4 DNS #2 - 8.8.8.8 (Налаштування DNS потрібні для того випустити ресівер через роутер в нет) Потім попробувати пінганути (команда ping 192.168.1.30) з ПК |
красно дякую зара попробую,доречі на вашому сайті SW старішоі версіі,у мене стоіть 1.07.4130 так купив, якщо треба, поясніть я злию з ресівера і залию на форум
Налаштування на ресівері Адрес 192.168.1.30 Мас 00-13-18-84-аb-cf Маска сети 255.255.255.0 Маршрутизатор 192.168.1.2 DNS 1 8.8.4.4 DNS 2 8.8.8.8 internal port 2459 http://s019.radikal.ru/i610/1204/f6/7402d2696ab6.jpg http://s019.radikal.ru/i639/1204/92/93911cdb5cc6.jpg Підскажіть що не так ??? Дякую На компі пінг е Хтось підтримае мене в моій ситуаціі?ukrprof |
beduk007, На ПК нет є ???
Я б взагалі я б вирубав на роутері DHCP та перейшов би на статичну ІР адресацію, наприклад на ПК: ІР: 192.168.1.1 маска підмережі - 255.255.255.0 шлюз по замовчуванню (Gatway) - 192.168.1.2 DNS #1 - 192.168.1.2 (якщо на роутері у Вас піднято кешуючий DNS, якщо ні то прописуємо будь-який фрішний DNS з нету наприклад 8.8.4.4 DNS #2 - 8.8.8.8 (Налаштування DNS потрібні для того випустити ресівер через роутер в нет) Потім прописав би у ресівері замість сереру шури наприклад www.ukr.net і пробував би його з ресіверу пінгувати. Таке перевірка дала б впевненість що ресівер справно бігає в нет... Більше особисто не маю Вам чим допомогти, бо надаю перевагу ресіверам на базі OS Linux з Е2, а останній ресівер класу orton hd x405p в мене був пів року назад, тай то orton hd x403 |
І на тому дякую ,на компі нет е 30mb ,зара попробую змінити. Дякую
P.S на мережу це не вплине? бо е ще пару машин, |
Вплине доведеться перевести всі ПК, ресівери та інші пристрої на статичну адресацію або DHCP на роутері не вирубуйти...
У Вашій ЛОМ не повинно бути двох пристроїв з однаковим ІP |
х405 списки HB13t+Sir4w+Astra4.8e+W36?
Привіт.
Чи може хтось пригостити списками каналів для Orton X405 під 4 супутники: - Sirius (Astra) 4.8e - Amos 4w - HotBird 13e - Ewtelsat 36e (+++) бажано з фаворитами. Буду вдячний ukrprof |
Цитата:
|
Добрий день!
Підкажіть будь-ласка , чи працює ортон405 з напряму з модемом ??? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
- Opticum W4 ---> WEP128Bit,WPA(TKIP) - Opticum W5 ---> WEP128Bit,WPA(TKIP) працює точно !!! ----------------------------------------------------------------------------------------- http://www.satmaster.kiev.ua/product...ticum_w4_2.jpg ----------------------------------------------------------------------------------------- USB-WiFi адаптер OPTICUM W5 150Mbps (безпроводний) WIRELESS USB-WiFi мініатюрний адаптер OPTICUM 150Mbps має маленькі розміри і дозволяє з'єднувати пристрої по мережі WI-FI на відстані до 50 метрів. Якщо підключити супутниковий ресивер до Wi-Fi роутера або модему, ви зможете переглядати Інтернет сторінки без комп'ютера на великому екрані телевізора. А USB Wi-Fi адаптер OPTICUM допоможе обійтися без проводів, працює з такими ресиверами, як: ORTON 405, OpenBox S4, OpenBox S6, Optibox Anaconda HD Також, вже працює з GI-8120, AMIKO 8900, GM SparkReloaded! Технічні характеристики WIRELESS USB ADAPTER OPTICUM: Сумісність з IEEE802.11 b / g / n Підключення через USB2.0 Швидкість передачі даних до 150 Мбіт / с Шифрування - 64/128-bit WEP, WPA, WPA2 2 режими роботи: режим інфраструктури та Ad-Hoc Максимальна дальність дії: 50 м Вбудована Wi-Fi антена 2dBi |
Кардшарінг без комп'ютера на роутері D-Link DIR-320
Для того, щоб дивитися платні пакети супутникового телебачення без комп'ютера, використовується роутер D-Link DIR-320, перепрошитий прошивкою з програмою mpcs для шарінга. Дозволяє підключити дротовий Інтернет або бездротової у вигляді мобільного телефону або usb модему. Є досвід підключення до роутера різних USB модемів від операторів "Київстар", "МТС", "PeopleNet", "Мегафон" і т.д. На відміну від комп'ютера роутер не шумить, споживає дуже мало електроенергії і набагато стабільніше працює. Крім цього роздає Інтернет з мережевого кабелю і Wi-Fi. Підключивши USB модем до прошиті роутеру, в якому прописані конфіги MPCS під оператора платного супутникового телебачення "Триколор" ми отримали стабільний і якісний перегляд. http://www.sputnik-home.ru/assets/im...k-320-gprs.jpg 1. Роутер з вмонтованим COM портом для підключення до супутникового ресівера через com порт нульмодемним кабелем і з підключеним USB модемом HUAWEI E1550 або ZTE MF170 під будь-якого мобільного оператора стільникового зв'язку в тому числі і 3G. У комплекті 1,5 метра нульмодемним кабелю і 1 метр мережевого кабелю. http://www.sputnik-home.ru/assets/im...k-320-gprs.jpg Або те ж саме, але з модемом CDMA "Peoplenet" або "Інтертелеком" SIERRA 595U або Pantech UM 150. На фото роутер з CDMA модемом SIERRA 595U підключений до супутникового ресівера Orton (Globo) 4100. http://www.sputnik-home.ru/assets/im...k-320-cdma.jpg 2. Роутер з вмонтованим COM портом, прошитий спеціальної прошивкою для кардшарінга, для підключення до супутникового ресівера нульмодемним кабелем без USB модему. Мається на увазі, що у вас є дротовий Інтернет. У комплекті 1,5 метра нульмодемним кабелю і 1 метр мережевого кабелю. http://www.sputnik-home.ru/assets/im...nk-320-com.jpg 3. Роутер без com порту, прошитий спеціальної прошивкою для кардшарінга, для підключення до супутникового ресівера через LAN (мережевий кабель) з підключеним USB модемом HUAWEI E1550 або ZTE MF100, ZTE MF170 під будь-якого мобільного оператора стільникового зв'язку в тому числі і 3G. У ресівері має бути LAN роз'єм. У комплекті 1 метр мережевого кабелю. На фотографії роутер D-LINK DIR-320 підключений до HD тюнера Orton 403p за допомогою мережевого кабелю. У роутері піднятий Інтернет за допомогою USB модему Huawei E1550. Показує HDTV канал "Спорт HD" з пакету "НТВ +". http://www.sputnik-home.ru/assets/im...-gprs-edge.jpg Швидкість Інтернету не так важлива як стабільність. Якщо Інтернет буде перериватися, відповідно буде перериватися і зображення на екрані телевізора. Роутер з підключеним до нього USB модемом, можна використовувати для прийому Інтернету по WI-FI на ноутбук, щоб обходитися без проводів і в будь-якому місці вашого будинку завантажувати ігри, програми з сайтів. До роутеру також можна підключити мобільний телефон і теж отримати бездротовий Інтернет. |
Як подивитись який на каналі потік, кодування, Ident?
|
Цитата:
|
F1+222
|
Доброго вечора всім . У мене здох OrtonHDX405p ,блок живлення там у первічних цепях стоїть така маленька мікросхемка блоха не можу прочитати її може хтось стикався з такою поломкою?
|
Добрий вечір хлопці може хтось підскаже є антена на амос сіріус з другого боку будинку антена на 75 як що взяти звітам перемичку до себе до дісека 15 метрів кабелю чи буде показувати Дякую
|
Цитата:
|
grendolis, можна фото бж?
|
LEXSUS, Запросили на ремонт антени на якій були 3 октоконвертори
6 ресів працювало а 2 ні,заміна DisegC нічого не дала. Кабель -довжина 47м. на лінії стояли проміжні підсилювачі,замінив зєднанням(бочка) різниця в сигналі не відчутна. Так що 15м не довж. |
Дякую SAT-PROF що відізвались фотку виложу пізніше. зблока живлення виходить тільки одна напруга 12-14 вольт провірити не мжливо бо блок не процює стоїть на вихідну напругу конденсатор 1500мкф. 16вольт я подав напругу здругого блока живлення все працює .
Доброго вечора SAT-PROF Мікросхему я все таки прочитав брав аж дві лупи AAJFH що за назва не розумію з неї йде на оптопару на вторічні цепі. Ще забув написати ця мікруха AAJFH коротить SAT-PROF ви з таким блоком живлення не стикались? |
Ви помилились останім символом там AAJFF я думаю що це клон SG6848. http:// www.alldatasheet.com/datasheet-
pdf/pdf/90301/ETC/SG6848.html Її випаяйте та замалюйте підключення, живлення де корпус ітд... Ще фото якісне бажано! Тюнер напевне грозовий! |
Хто вкурсі на яких софтах працює "цьоця Шура" +++ХД з новим ідентом 0500 050В00 ???
|
Доброго вечора SAT-PROF переробив я блок живлення для ORTONA HDX405P я писав на форумі що здохла мікруха AAJF (SG6848) не знайшов такої і переробив блок живлення на 5L0380 схему обвязки взяв з сайту www.mi............com може комусь знадобиться.
|
Цитата:
|
Доброго вечора!
Чи можливо дивитися "шару " через RS232 на Х405 ? Пробував через ЛАН - процює , а от через ком порт - ну ніяк... Вкрай потрібно. |
GREK71,
Цитата:
Цитата:
|
Обговорення та запитання по ORTON(Оpticum) Х405/406 HD
Підкажіть будь ласка як просканувати цей тюнер (Opticum x405p)
Цитата:
|
Сьогодні придбав Orton HD X405p. Пробую освоїти. Заходжу на USB-флеш: папки бачить, відеофайли ні... В чому річ?
Версія H/W GS3606_CA_LAN Версія S/W 1.07.3848 |
romak81 Які тип (розширення) цих файлів ??? Як правило ресівери даного класу підтримують avi відеофайли кодовані стандартним DivX, рідше Xvid + стандартний mpeg кодер звуку в цих файлах, всі решта варіанти кодерів контейнеру avi не підтримуються. Також без питань, по ідеї, мають підтримуватися стандартні mpeg2 кодовані відеофайли (vob, mpg, mpeg, bin файли з ДВД, Відео-СД дисків). Простіше кажучи медіа-плеєр з них ніякий...
А взагалі Orton HD X405p це зовсім не той ХД ресівер який варта було брати. Більше з цього питання у нас тут, раджу почитати хоча б декілька сторінок цієї теми. |
Цитата:
Створив тюнер на флешці test_write1.dvr і test_write2.dvr і папку Alidvrs2. Що? Навіщо? Напевне бракований... Цитата:
Хороша мисля приходить опісля... Хоч, на превеликий жаль, цей форум знайшов аж після покупки... Цитата:
|
У мене ортон 405,мені подобається,поки все нормально
|
Vova88 Воно подобається та виглядаю ніби все правельно, але тільки до тих пір поки один з улюблених провайдерів що не будь не "вчудить" . Більше з того питання я висловився тут
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:45. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010