![]() |
Ціни на прошивку тюнерів?
Які ціни на прошивку тюнерів у Вас?
http://laki.dvhk.pl/faq/tomy/5000/globo_5000.jpg |
Прошивка в мене на даний час 30гр, а на неходовi апарати якi потрiбно в ручну робити список 50гр, прошивка з замiною конденсаторiв (Globo) 50-60 гр.
|
У нас Глобо,Опени Ф100 - 20грн!
Таке щось як Алстар 40грн! |
від 20грн до 10$- це за встановлення Енігми на лінуксові HD-ресивери з налаштуванням шарингу.
|
У нас, у Львові, на радіобазарі скинули ціни до 15 - 20 грн за прошивку типових (поширених) моделей :( Я менше як за 40 грн навіть в руки брати не хочу, хай їдуть на базар як дорого :)
|
Заміну програмного забезпечення супутникових терміналів необхідно поділяти на заміну:
до дешевих терміналів (аріон,глобо, ...) 5$- моя ціна Boot File Firmware File Key File Setting Channels File до середньоо-цінових (опен 300,8хх, 5хх) 10$- моя ціна Firmware File Key File Setting Channels File дорогих (лінукс) 15$- моя ціна img File EMU cam File MAC CHANGER File Key File Setting Channels File sharing File J T A G 20$- моя ціна в основному базарники вміють заливати в глобо 20 гр. Key File Setting Channels File стягнуті з різних форумів, не міняючи навіть настройки дісек ціни смішні києві 40-200 гр. |
20 - 50 грн !
|
15 прошивка / 30-50 прошивка+конденсатори
|
Хлопці чи збільшилась у вас кількість тюнерів на прошивку після переходу ІНТЕРА на 11389Н27500 ? Третій день народ як показився сьогодні, принесли 43 тюнера .Прошивка в мене 20-30гр з ремонтом б\ж.(кондюки) 40-50гр.
|
Не то слово... просто бум
|
Цікаво... Мої сусіди і клієнти поки, мабуть, не помітили пропажу каналу...
|
Цитата:
|
Цитата:
Чим це вигідно вам я не розумію... А завтра що? 4,50 за прошивку? Ви вийшли на рівень прибутку двірників... Цекаво, де ви знаходитесь географічно? |
я би наприклад був згідни на тапку ціну 5гр. якби принесли гуртом 40 тюнерів і то одної моделі
|
Я вибачаюсь але ви всi неправi .Але поприто я маю антени майже кожен день ставити 650гр. i тюнер продам головку файку i так дальше.А як буде прошивка 20 гр то нафiг та антена потрiбна,за кабельне виходить 25гр i дiскаверi,анiмал-пленет евроспорт iтд.
|
Я прошиваю за 20 гр.
|
5 гривень за прошивку це вже маразм, який сенс затрачати час на такі заробітки навіть не заробиш на інтернет .
|
Є така штука як дипломатія, можна домовитися з конкурентами і робити по 20, і всім буде добре,і роботи буде і заробіток, а для сильно гумних які почнуть по 19.50 робити, провести виховну роботу. :mad:
|
В моїй місцевості(районі) навіть є спеціалісти-3гр.прошивка.От дають козаки,чисто обесцінили,і яка думка після того в людей.До того дойде що нікому тим буде займатись-навіть тим козакам,які так обесцінили свою працю.Не вигідно цього компютера включати за таку платню.....
|
Країна повинна знати своїх героїв в лице!
urasat, звідки ви? Як зветься фірма що по 3 грн прошиває? Хоча то скоріш якийсь гуцул а не фірма... Одним словом давайте збирати інформацію про демпінгістів. |
По Львову ціна в середньому 20 грн ( на "Менсі" шиють за 30 )
є дєятелі що шиють дешевше Сам прошиваю своїм клієнтам по 20 чужим 30 грн Спецефічні , мало розповсюджені тюнера -від 60 грн |
У Львові, на радіобазарі "штампують" по 15 грн Прикро...
|
Прошивка м. Стрий 15-30гр.lmy
|
Дійсно, за п’ять гривен смішно.
В мене в майстерні, Херсонська обл.. по 30грн. Ремонт тюнера від його ціни 10% плюс матеріали. |
Стягнув з нету вставив флешку і прошив собі сам :)
|
я розумію те що на халяву не впрікол прошивати,але то не бетони мішати.
думаю що 20грн. за 5 хв. часу забагато! це моя тільки точка зору. а так крім----собі нікому не шию :) |
Прошивка поширенх тюнерів - 15-20 грн.
Всього іншого - 30-40 грн. Лінуксові тюнера - 40 - 50грн. |
Особисто-для себе:)
|
я за 5 грн
|
Я біля ЦЕРКВИ не стою і не прошу.....Я беру що мені належить.Беру за те що вмію робити а вмію на 30гр.
|
Скільки було треба: часу, нервів і знань, щоб навчитися прошивати, а тепер- за 5гр???
|
Всі клієнти і за 5 гр.-його не будуть(інакше тяжко зрозуміти,як за 5 гр.робити таку роботу на сьогоднішній день)
|
Житомирська область - 20 грн. На прошивках не заробляю (так як ще новачок) - але є декілька знайомих котрим налаштую канали або поставлю новий дамп - і пива вип’ємо на гривень 100.......
|
Живу в Хмельницькій області,за прошивку беру 25 грн,прошиваю майже всі моделі які прошиваються на даний час,в магазинах беруть 30,але там барани,вони везуть на Хмельницький,так що клієнтам треба чекати десь з тиждень свого тюнера!
|
В Закарпатті 15-30 грн. дивлячись що і кому
|
Клієнтам , яким я ставлю Супутн. обладнання перша прошивка йде безплатно, -далі по 25 грвн. Всім остальним , хто "не в базі" -50 грвн.
|
В Кременчуку 20-30грн
|
Глобоподібні прошиваю за 30 гривень а на базі лінокса 60-80 грн.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:19. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010