![]() |
Все про ремонт ресиверів
Пропоную у цій темі завдавати питання пов"язані з ремонтом ресиверів будь-якої складності.Дам невичерпну інфу(залізо,Jtfg)усім хто звернеться
|
Убил Cosmosat7810 при прошивке.Кабель usb-com.Комп тюнер видит.Загрузчик cosmosat rom идет потом:Download file aborted.Посоветуйте пож,что можна сделать?
|
У темі 1 долучень
1.Мова форуму Українська!!!
2.Тобі допоможе ЖТАГ (качай файл там все є) |
Теж саме.Загрущик йде 100%,потім:Download file abortad!.Може кабель,в мене перехідник usb-com.але загрузка йде потім обривається.
|
У темі 1 долучень
Мав аналогічну проблему. До речі цих космосатів 7810 поставив штук 100. Під реанімацію мав 5 штук,-клієнти вбили:o Три відновив загрузчик і далі прошилось все через ком-порт, а на двох ніяк не йшло.
Отже, в той момент, коли вибираєш загрузчик в програмі відновлення(відладочний режим з джампером), то вибирай не файл загрузчика, а образ всієї флешки. Мені так вдалось два трупика відновити.:cool: |
Дякую.Пішло на другому компі через COM.На пуль рєагуе,але не можу війти в меню.Чорний єкран.
|
А пульт робочий?
|
З пультом проблєм не було,викл-вкл працює,канали теж.Кнопка"меню" на тюнері світить"RENU"
|
Глобо 5000+! Немає сигналу ! Блок живлення перепаяв і перепровірив (на іншому тюнері). Замінив LM317 ! Дальше н е п р а ц ю є ! При детальному огляді виявив соплю припоя на кварці, підмикала ніжку транзистора (акуратно забрав). Дальше н е п р а ц ю є ! === головне що знею перед тим працювало=== Решта на вигляд все добре. Можливо хтось підкине мудру ідею вирішення цієї проблеми !!! (((треба сигналу)))
|
Напруги V/H переключаються? Як шо є чим перевір 22 кГц , та SMD біля LM 317
|
Звичайно провірив напруги люкс! і там є!
|
Цитата:
|
Господар тюнера говорить що був скачок напруги і тимчасове виключення елек. струму але тюнер був в дежурному режимі. +++ тюнер прошивається різними прошивками - перепробував --- списки, ключі усе заливається прекрасно! головки робочі, дісцек також - - - а сигналу дальше 0 ---
|
Можливо що ВЧ блок
|
Так є напруга! З lm317 ! Може його на мусор, щоб нерви н е ї в !!
|
Всёрівно обробка
|
Цитата:
|
Залив флеш ще раз.Все працює.Дуже дякую!
|
хочу запитати,cosmosat7100-в блоку живлення згорiв транзистор D882L ,ким його можно замiнити iз радяньских компонентiв?чi можна замiнити на зарубiжний 13003,чi на КТ940? дякую !!
|
Цитата:
|
Цитата:
http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=230 |
Хлопці! Я помилково прошив свій Euston 7000HD не тією програмою, вбив.
Кому вдалося реально реанімувати ресивери Euston 7000HD за допомогою ЧЕРЕЗ ДЖІТАГ? Якщо так, то Проконсультуйте. Заздалегідь дякую! |
Ось розпайка!
http://monitor.net.ru/forum/files/jtag1_126.jpg |
Величезне спасибі адміністрації сайту за увагу до мого прохання!
1. Питання по напрузі схеми. Тільки +3,3 або можна +5? 2. Відповідають сигнали LTP? 2 - Data 0 Вихід; 3 - Data 1 Вихід; 8 - Data 6 Вихід; 11 - Busy Вхід; Та й чи ні? 3. Який схемою можна контролювати роботу цієї схеми JTAG? (Використовувати разом, в одному корпусі.) Ще раз величезне спасибі! |
Цитата:
2- цим не треба заморочуватися, просто ЛПТ-шнур під"єднай до розйому на платі ЖТАГа і на компі 3 - цього питання я не зрозумів.Що значить в одному корпусі? З компа працювати треба, користаючи з програми EJTAG_TT, бажано останньої версії. |
3 - я хотів додати схему контролю на світлодіодах сигналів TCK, TMS, TDO, TDI.
Зараз думаю не варто її робити. Спасибі! |
Допоможіть справитись з несправністю ipbox 91hd : немає виходу на телевізор, через скарт йде затянутий звук відео нема, hdmi пише на тел "вне диапазона". тюнер працює, перешивається, через вебінтерфейс все показує добре.настройка відеовиходу тюнера, несправність кабелів, телевізор відпадає - перевірено.
|
Що там відео стоїть?Яка обробка?
|
схеми немаю, можу фото зробити хіба
|
Може скинеш фото участка плати в гарній роздільній здатності? Через які деталі ідуть аудіо та відео сигнали після процесора? Треба бачити тракт проходження AV. Схеми нема і ніхто не дасть, бо в пабліку її просто нема...
|
Ти елементи на якім проці зібраний?
|
з схемою я вже зрозумів що найти марна справа. фото дома зроблю вечір виложу. якщо тюнер через веб працює значить проц все ок і справа лише в тракті після проца до розєма чи необовязково так?
|
У темі 2 долучень
IPBOX 91HD проц якщо ввірити сайту виробника Procesor 266MHz ST40-202 32bit RISC CPU . Фото плати з сторони відеовиходів. напруги живлення такі 5 -5,07 3,3 - 3,05 9 - 9,81 12- 12,66 23- 23,4 . мож хто що порадить або може реально відремонтувати. скучно без такого тюнера.
|
Після чого таке сталося?Само по собі?
|
під час перегляду.дружина включила вчора, побачила нема інтера нтн, переключила на якись інший канал і дивилась було все норм. потім зненацька напис "вне диапазона", ну а далі вже я описував
|
Можливо що і софт сам глюканув не пробував міняти?
|
пробував звичайно. залив нульцеву прошивку PGI 0.5 без каналів без налаштувань. результат той самий.кабеля телевізор теж все ок
|
Тоді треба дивитись осцилограму відео, від проца до його обробки та виходу!
|
що цікаво що через веб-інтерфейс відео і аудіо нормально йде
|
Можливо там без обробки а зразу проца!Трохи зачекай проаналізую твою проблему!
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:19. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010