![]() |
Обговорення(Всі приймачі в підрозділі)
Не поганий, бюджетний та дешевий тюнер! Пдтримка гарна, гарні відгуки, гадаю підростає заміна глобікам типа 4100с...
P.S. Amiko HD Mini його клон, щоправда увозиться на Україну без гарантії, деякі торгівельні установи дають на його гарантію від себе. Галаксі як відомо дає два роки гарантії. |
Якщо хтось думаю що Amiko mini на LInux це не так!
Цитата:
|
На Fulan Ali3606 HD, так само Ali3602, в принципі не може бути ніякого Лінуксу...
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
arki,Друже, тут справа не в тому
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
arki,
Доречі на міні ,також є режим очікування,і якщо чесно мені цей тюнер,як тюнер до вподоби.... Питання чому ти не ставиш відеотехніку в StandBay??? Якщо можна докладно.... |
Цитата:
2. стан електромереж та їх обслуговування. Майже щодня спілкуюсь з енергетиками і чую про різні випадки, одним словом не рідко "біжить" дві фази або перенапруга до споживача. Якби де в якій Японії то за другий приклад можна булоб не переживати але не в нас на Україні.:confused: |
3. Конденсатори висихають, втрачають ESR і ємкість.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Чому Ви так думаете? В них там існуе розділ "замечания, баги, пожелания" і якщо щось то пишуть туди і вони підправляють. З самого початку софт на цей ресивер був зовсім сирий, працював з однею тільки картою конакс, частенько підвисав з шаріком. А зараз працюе майже з всіма картами з шаріком іде рівно...
|
arki, З практики друже, з сумної практики... Наприклад з ресівером GI Genius, мав я необережність взяти це "чудо" техніки... Блін казати що ПЗ для нього, як OS1 так і E2, "сыре" то нічого не казати, вона навіть не "дуже сире", воно - "дуже, дуже, дуже сире". Коли мій один знайомий по іншому форумі їм то написав - його забанили, а багліст недоліків видалили...
|
Цитата:
От правда цікаво хто софти пише, маркіровка то стоїть гісклуба??? |
Ось мій там баг-лист і ніхто не видаляв нічого ще навіть модератор добавив дещо свое:
Цитата:
|
arki, НЕ виключено що в них стан справ зі софтовою підтримкою різних ресів - різний... Наприклад до ПЗ лінійки Vu+ в мене особисто великих зауважень та притензій немає - все працює як належить...
|
Кожен тиждень у них якийсь новий софт, ось сьогодні для аміко міні є:
Цитата:
|
kreshnot дякую. В мене є багато різних дампів, прошивок та ін. але із-за низької швидкості жпрс інету не можу вивантажить тут ні однієї(вже про це писав).
"пікращення" ще до мене не дійшло...:eek::o Якщо хтось бажає, всі софти, дампи для цієї моделі: прошивки http:*********?topic=12727.15 дампи, списки каналів http://*********topic=13217.15 альтернативні прошивки http:*********topic=12727.15 як на мене то дуже подобаються альтернативні прошивки з графікою "едісон";) |
Чи можна підключити шару через ком-порт? І як це зробити?
|
У темі 1 долучень
Цитата:
В доданій программі прописані тестові налаштування на "Екстра ТВ" з цього форуму, які надав sat-prof .... інші пакети налаштовуються аналогічно до Екстри...... |
Цитата:
перевіряв на бріджах м10. Протокол ShareMax взагалі не реалізований, хоч і заявлений.. |
Цитата:
|
пропало зображення на каналі Tonis HD? Зображення було орієнтовно 20 хв (під час першого підключення антени до ресівера) і зникло, зараз лише звук. В чому проблема?
ресівер GI HD MINI телевізор UE40F6400 прошивка 1.5.57 EMU Optimuss |
protein,На інших ХД та/або мрег4 каналах зображення є ???
|
Цитата:
|
ресівер підключений до амос,сіріус,хотбірд тільки один канал і знайшов в HD інші заблоковані
|
|
я в супутниковому телебаченні 1 день, таблиця крутезна але що і як я не вкурсі. Підкажіть як повернути Тоніс HD після того як я його видалив, дякую
|
Проскануй 10806 Н 30000 на Амосі
|
дякую знайшов, працює, може ще хтось підскаже як пршити тюнер через usb?
|
Цитата:
|
Цитата:
а як розкодувати National Geographic Channel Ukraina? |
Ніяк
|
protein, підключайте "цьоцю Шуру" наприклад на пакет Екстра, а ще краще на "приплюснутих москаликів" з 36Е і буде Вам щастя...
|
Цитата:
|
Шапку форума читав ? Там є банер "Dreamshara" Реєсруйся і там запитуй :D
|
Всім привіт! Хлопці допоможіть хто може!!! Настроював шару через LAN і нечайно нажав
сброс (зелена кнопка). Тепер пише server not active, а як його активувати? |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 11:53. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010