![]() |
Сат послуги(Подарю,обміняю-Інше).
Обміняю на щось інше! Джостік не глючить панель оригінальна !(в ремонті не був) Стан на +4!Звук та батарея гуд!Все працює нічого не глючить... В комплект дата кабель коробка! |
Продано!
|
Дарую картку Xtra TV
Відішлю безплатно, активовану картку Xtra TV з нульвим балансом на мою фамілію, разом з необхідними паперами.
|
Куплю, дядя Міша. Дайте номер картки Привата, або як вам інакше гроші переслати. Подарую братові.
|
Цитата:
|
Знайшов твій адрес, в ПП підтверди... Якщо правильний, то вишлю в суботу по Укрпошті.
|
Ярослав, якщо нехочеш задурно, то вишлеш мені пару мікросхем до Б\Ж. якщо є.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Ярослав, ну там одна мікросхема на чотирьох лапках Підходить майже до всіх тюнерів (мені треба до старих Глобо і аріонових),ще до 4100с...
|
Дві мікросхемки
|
Якщо не виходить, то нетреба, візьми картку просто так. В суботу вишлю точно.PS:Краще нетреба тих мікросхем, бо то різні -є і на восьми ніжках, а мені ще треба розбиратись, що і куди ...Вибач!
|
Як скажете.
|
Ярослав, як домовлялися, картку Xtra з усіма паперами, відправив тобі в бандеролі по адресу....
Тема вичерпана. |
Дарую Опенбокс AF-1700
Дарую Опенбокс AF-1700, який продав мені за 100гр, українець Zinge, на українському форумі. Недоліки:Проблеми з відео, а ще проц так гріється що на тюнері можна жарити яйця. Цікавий варіант!:o
|
D-Misha, Викиньте той металолом під поїзд, бажано під Хюндай (ну або під тягаровий)...:D
Без образ... |
Славік, ну знайдеться ще такий лох як я. Росіяни беруть що їм потрібно, а українці все підряд. А може комусь і стане в пригоді. Відправлю за свій рахунок по Укрпошті..Якщо ніхто не зголоситься, то відправлю пану(так у вас там величають одне одного) Zinge ,,,назад.
|
D-Misha,А при чому тут панове взагалі і українці зокрема ??? Ну попалося одне недороблене і хитрожопе чмо, і що ??? Це що означає що всі українці такі ??? Я наприклад , чи Фокс Тарас чи Роджер Вас коли не будь обдурювали ???
Без образ ... |
Славік, з цим тюнером, є одна лиш мені зрозуміла хитрість(підлість).До кого це відноситься, знає. А панами ми ніколи і небудемо, бидлівська натура залишилася в душі. Що мені такого ще написати, щоб ти заблокував мене, від таких людей.
|
D-Misha, Я Вас , з якої радості ??? Як колишнього модера фуруму не маю права... :D
Цитата:
Значиться так напишіть на сат-україн в темі притензію - заставимо чоловіка той металолом забрати від Вас за його рахунок... |
Заберу тюнер на експерименти. Пересилка за мій рахунок.Після експериментів виложу результат і фотки тут на форум.Деталі в приваті дяді Міші.
|
Цитата:
Цитата:
А тюнер може згодитися спецам(Б\Ж і інші деталі )Забув, пульт залишу собі як память..Прошу, кому треба пишіть. |
Andersat, вибачте, небачив вас поки писав. Переходимо в приват(Пишіть свій адрес, відправлю у четвер, так працює у нас пошта). Дякую.
|
Написав вам в приват.Люблюдеколи порпатися в "металоломі" Якщо не вдасться відновити--теж віддам комусь задарма. Пересил за ваш рахунок- тобто того хто купить..
|
Цитата:
|
Пересилку я оплачу.Чого ви ще маєте втрачатися на пошту??
|
Цитата:
|
А як не хочете грошей--то зроблювам якусь друковану плату( шось спаяєте собі--чи якийсь прибор,чи ше шось) Тоді від вас файл плати в Sprint Layout
|
Цитата:
виминяти уси кондюки та поминяти коммутатор HEF4053 та глянути кондюки 100мкф(220) по каналу видео |
hacjka най вже це робить (експерементує) Andersat)))).Я платив гроші за справний тюнер, який обійшовся мені, з пересилкою, в 163гр.Я можу робити простий ремонт, далі недоріс, а віддавати комусь в ремонт- це вже занадто. У мене є ще два аріонових, хотів ще такий мати, от і нарвався....
|
Подарую неробочий Eurosky DVB 8004 Super
Подарую неробочий Eurosky DVB 8004 Super. Причина несправності,на материнці.. Б\Ж в робочому стані.. Є можливість відправити в четвер по Укрпошті..
|
D-Misha,
Михайле,забираю,бо потрібен БЖ, |
Цитата:
|
D-Misha, Написав.
|
Цитата:
|
D-Misha, Читай в приваті.
|
Цитата:
|
Цитата:
Не говори мені,завтра і кончено!:( |
Міша,може ще маєте якісь цифрові, неробочі тюнери, що вам не потрібні? З радістю візьму поекспериментувати. Хочу для себе з декількох тюнерів познімати осцилограми на проці, озу, флешці,транспортний потік, цифрову шину. Щоб потім легше було в ремонті..
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 14:43. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010