![]() |
Обговорення проблем із Samsung DSR9500
обговорення dsr-9500 |
Маю Samsung 9500 А Via Cl. Колись був мій перший. Лежить дарма --- перекидається. Таке питання 1 - Чи можна щось з ним зробити на даний час щоби приліпити йому емулятор, (замінити флеш і тд. тп.). Наперед ДЯКУЮ!
|
Нажаль ему з буквою А немає,він є несумісний по залізу!
Навить якщо прошиєш на прогері чи заміниш флеш нічого толкового небуде!(буде синхронізації по відео та ще багато іншого) |
Дякую за відповідь !!!(+) Таких з буквою А клієнтів маю десь 15, шкода!!! :o:olmy
|
Всім доброго дня.Хто підскаже,як попасти в ему на 9500,ТЕТі PG показуе,хочу дивитись Інтер І Інтер+.Дякую за відповідь.
|
Як,що є така можливість,вводу вісс ключів в рес Samsung 9500 то прохання розпешіть як це зробити.Дякую!
|
Все робиться без проблем - але залежить від версії ПЗ , а Перший Національний і Інтери робляться точно так само як і Ви робили канал ТЕТ.
|
Допомога просто необхідна
Попав в руки такий апарат Samsung DSR9500 EM VIA
раніше ним не користувався. Стан включається - надпис 9500 і все, сканування каналів нічого не знаходило. загр - 501 прог – 133 (118) апар - 503 Основну програму вдалось замінити з 118 на 133 (RevolGold 8.4). З 15 скачаних прошивок тільки 2 можливо закачати за дотомогою DSR Studio 1,4 (DSR Studio 1,5 взагалі дає помилки при відкритті файлів) Але і надалі сканування каналів нічого не знаходить (дісіки прописані та включені). Користувач я - недосвідчений (юзаю Опенбокс х800, Глобо 4100 без карток та шарінгів) але з компами трохи справи маю. Якщо хтось має робочу програму з списками каналів (+фаворити) на Амос, Сіріус, Хотбірд для цього Samsung DSR9500 EM VIA то буду дуже вдячний. Вдячний буду і за пораду.lmy |
Скажить чи э мастер-ключ до samsung9500
|
onutskiy, Samsung 9400-9500. Menu - System info - 0000 - OK і через 2 сек. появиться діючий код
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:00. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010