Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Openbox F-100,AF-1700 (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=55)
-   -   ФЕРГУСОНИ - проблема "Скидання сетінгів" та її вирішення (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=2506)

sat-prof 12.02.2011 21:35

ФЕРГУСОНИ - проблема "Скидання сетінгів" та її вирішення

Проблема "Скидання сетінгів" та її вирішення
Маю штук 6 тюнерів F100 різних моделів та з різними софтами!
Увесь час злітають сетінги в клієнта, на місяць приносять настроювати разів чотири! СОФТИ міняв вже на різні не помагає!Блоки живлення міняв,та і пульсацій немає!Проблема появилась після 3-4років експлуатації!Які думки?Міняти флеш? (та чому саме сетінги а не весь софт)

Yaro 12.02.2011 21:49

Цитата:

Допис від sat-prof (Допис 21740)
Міняти флеш? (та чому саме сетінги а не весь софт)

Очевидно, биті сектори появилися саме в тій області флешок, де розміщені списки каналів (фізично). Це як версія.

А ще можливі злітання при неправильному виключенні з мережі - не нормально пультом, а потім з розетки, а прямо з розетки шнур. Правда, це лише підтвердження першої версії.

Поміняти треба флешку на одному на завідомо нову та спробувати поганяти тюнер після цього.

Не забудь, що Опени мають тенденцію до появи поганих контактів в пістонах, є смисл пропаяти флешки і процесори, а також перевірити всі перехідні отвори-пістони.

sat-prof 12.02.2011 21:54

Ярослав,дякую за пораду! (спробую)

VADYA777 13.02.2011 10:29

[QUOTE=sat-prof;21740]Проблема "Скидання сетінгів" та її вирішення

Проблема така мені відома(багато навстанавлював Fergusoniv)-канали злітають в основному в наслідок скачків електро мережі .Деякі реси після прошивки(софт.канли.ключі)працюють нормально а ті що злітали заново я прошивав через джитаг повністю і проблема зникала-флеш міняв тільки в двох ресах -не прошивалися-видавало помилку!

vova-sp 13.02.2011 12:19

Я пробував флеш мiняти проблема залишалась та сама, канали злiтали приходилось знов перепрошивати.

Zinge 14.02.2011 14:33

Теж маю таку проблему!заміна флеші не допомогла!Скидає далі....
ПРОШИВКА ЧЕРЕЗ ЖТАГ ВИРІШУЄ ПРОБЛЕМУ?****

kreshnot 17.02.2011 21:48

Цитата:

Допис від sat-prof (Допис 21740)
Маю штук 6 тюнерів F100 різних моделів та з різними софтами!
Увесь час злітають сетінги в клієнта, на місяць приносять настроювати разів чотири! СОФТИ міняв вже на різні не помагає!Блоки живлення міняв,та і пульсацій немає!Проблема появилась після 3-4років експлуатації!Які думки?Міняти флеш? (та чому саме сетінги а не весь софт)

F-100 і йому подібні бояться поганого контакту і кз со сторони антенного входу тому і злітають сетінги.

duman 24.04.2011 20:28

Скидання сетінгів

У мене аналогічна ситуація виникала коли після прошивки AF3018 і AF6318
я з пульта коректував списки каналів або сканував новий супутник.Канали злітали тоді на різних софтах після виключення тюнера пультом чи вилкою живлення через нетривалий час.Проблема вирішилась коли після заливки ТЕХНОКОМІВСЬКОГО софта 6825,списка каналів і ключів через компорт я більше нічого не коректую з пульта ну і
власники теж.

sat-prof 17.06.2012 14:21

Змінив бут з 17 на 20 ніби все ок

sat-prof 10.01.2013 20:34

На 190CR скинуло канали за тиждень..софт gesha_rd 170ті ще не скидували а цей скинув!

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:24.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010