![]() |
Рівень сигналу на тюнерах.
Одного разу встановлював знайомому тарілку з тюнером глобо4100 ,провозився декілька годин, але рівень сигналу був менший ніж у мене вдома на такому ж тюнері.....Потім коли трохи почав читати форуми ,я зрозумів ,що рівень сигналу "відносне" поняття та залежить від тюнера та прошивки.Тому ,думаю, можливо знадобиться комусь інформація по рівню сигналу на різних тарілках та тюнерах......
У мене тарілка 1,2 м. Глобо 4100С (1.3.11) рівень 92/85(Сіріус)11766, 88/80(Амос)10759, 85/75(Хот.Б.)12597 Дрім500 (Генімі4.7) рівень 95/90(Сіріус), 90/88(Амос), 90/80(Хот.Б.) Глобо7010 (1.4.19) рівень 87/85(Сіріус), 85/78(Амос), 68/65(Хот.Б.) |
Як правило, налаштування ведуть по можливому максимуму.
Якщо ви часто монтуєте антени ви вже маєте чуйку на аномальні ситуації. Колись. про рівні у папугаях писав я тут: https://forum.shara-tv.ru/index.php?...ndpost__p__232 Цитата:
|
Цитата:
Прийшов до мене сусід та говорить, що у мене гірший сигнал, тому що в нього на Овпені800 рівень сигналу 100 на 99 на сіріусі...... |
Читайте що написано в темі до Вас:
Цитата:
|
Слабий сигнал з AMOS - 37%. SIRIUS -80 % .HOTBIRD-60%.ТЮНЕР STAR TRACK 550D. Голову крутив-не допомагае , тiлькi гiрше .Що робити?
|
Цитата:
Хоча можливо і "голова" некоректно працює - треба спробувати замінити на перевірену робочу і порівняти рівень сигналу. |
нда... А географічно де розташувались? Мо там і не буде кращого сигналу :)
Чи дерева заросли перед антеною, чи сма антена зігнила або деформована.... На подібні питання хіба гадалка може відповісти... Де вихідні дані? :( А так перебирайте все по черзі. Перевірте тюнер на іншій антені, поміняйте голови, кабель, перемикач, антену, її місце кріплення, налаштуйте з нуля. Що тут більше порадиш... |
Цитата:
|
Для початку треба переконатись що на шляху до АМОСА немає завад в виді крон дерев,дашків ,будівель і т.п.(все це якщо дивитись ззаду антени то по праву руку).
Таке на тільки встановленій антені чи вона вже стояла?Щоб виключити дісек-комутатор бажано підключитись напряму до Амосовської головки. |
був такий випадок, відпиляв гілку і все ок.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:02. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010