Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Не знаєш, де написати? Пишем тут. (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=81)
-   -   Що робити? (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=4611)

RUDKY 24.08.2012 09:40

Що робити?

Усіх вітаю з днем незалежності! Маю таку проблему. Поміняв одинарні голови на твіни PAUXIS і почався "цирк на дроті", працює стабільно тільки один тюнер, два одночасно працювати не можуть, рве сигнал пропадає зоображення. Дісіки поставив два одинакових Q-SAT зовнішні, тюнери міняв місцями, кабель поміняв на новий, підставляв інший тюнер,що може бути? Може для тих твінів має бути якийсь свій дісік?

slavon 24.08.2012 10:16

RUDKY, Міняй голови на щось більш пристойне, наприклад
TWIN Inverto Premium IDLB-TWNL40
марку нового кабелю напишіть будь-ласка

sat-prof 24.08.2012 17:01

RUDKY, думаю такі реси....відверге г**вно ці Кю сати!

slavon 24.08.2012 17:58

З Q-Satами все ясно - кака рідкісна, замість них раджу ставити як мінімальний варіант GI S 1125/26. У нього проблема з головами Твін Паукс - це ще та кака...

RUDKY 24.08.2012 22:00

З особистого досвіду скажу що ставив Q-SAT тюнера, дісіки і голови-твіни, працюють без проблем вже декілька років, але цього разу поставив голови Паукси, бо небуло Q-Sat і почався "цирк на дроті". Завтра буду на радіоринку, ще попробую дісіки паукси, може піде.

walik 25.08.2012 00:04

Міняйте твіни незалежно від марки .Я застосовую EUROSKY 6110A. чи 3110A з такими ж
DisegC.
Включи 2 реса на любий твін без дісеків знайдеш причину.
Попався твін СТАРТРЕК сигнал як потрібно а відео немає ,а час загубив.
Все рішилося заміною на новий.

RUDKY 27.08.2012 23:26

Пробував міняти дісеки, нічого не дало, як було, так є. А на рахунок включити два тюнери без дісиків я добре не зрозумів, мається на увазі вичисляти який твін глючить? І чи може один з трьох твінів псувати всю картину? Хотілосяб більш детальніше почути про цей метод вичислення!!!

kreshnot 28.08.2012 00:10

Цитата:

мається на увазі вичисляти який твін глючить?
Це і було сказано
Цитата:

І чи може один з трьох твінів псувати всю картину?
найімовірніше всі три з глюком
Цитата:

Хотілосяб більш детальніше почути про цей метод вичислення!!!
підключаєш навпряму до твіна два тюнера і дивишся чи є глюки чи нема,може бути що при такому підключенні все буде ОК а з DiSEgC -ом облом
На твоєму місці прислухався до поради slavonа
Цитата:

RUDKY, Міняй голови на щось більш пристойне, наприклад
TWIN Inverto Premium IDLB-TWNL40

walik 28.08.2012 08:56

Цитата:

Допис від RUDKY (Допис 72785)
Пробував міняти дісеки, нічого не дало, як було, так є. А на рахунок включити два тюнери без дісиків я добре не зрозумів, мається на увазі вичисляти який твін глючить? І чи може один з трьох твінів псувати всю картину? Хотілосяб більш детальніше почути про цей метод вичислення!!!

Твіни роблять глюки,якщо було сказано що провід і зєднання провірені.
Є 3 твіни міняй ,а хочеш взнати який по 1му,за ходом і кабель зєднання провіриш.
Конвертера попадаються
1) неправильна поляризація
2)були такі що потрібно було довертати на 60-70гр.
3)глюки в самому конв.(тех.неполадки).
Чудес не буває!

RUDKY 28.08.2012 11:21

Завтра буду на радіоринку, візьму пару твінів, буду пробувати, правда не знаю куди ті Паукси пристроїти, хіба що поставити комусь як одинарні, бо на один тюнер працюють добре.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:03.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010