![]() |
Інтернет від Укртелекома
У мене телефон на блокіраторі ,чи можливо підключити інтернет якщо у другого абонента вже підключенний ?
|
Та шош тут думати, гадати - простіше передзвонити на укртелеком і дізнатися, потім нам написати, бо теж цікаво. Вони точно знають.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Є вихід з цієї ситуації ! Підключайте собі юєзбі модем від Київстар за 199 гр. і вибирайте безлімітний трафік по 119 гр. на місяць і будете з інтернетом ! В мене ОГО за 100 гр. але трохи з глюками але можна миритись !
|
Ну ви порівняли... Як х@й з пальцьом...
Де ОГО а де мобільний інтернет :( такі реі не варто порівнювати! Вони у різних класах знаходяться. |
А як треба і нема то тоді що непідключати "чи застрілитись з тог х@й" вибади тай все !!!
|
Новий тарифний план «ОГО!Ultra»
ВАТ «Укртелеком» щороку готує користувачам високошвидкісного Інтернет «ОГО!» приємні сюрпризи, розширюючи можливості популярної послуги. З 1 квітня 2010 року компанія представляє новий тарифний план «ОГО!Ultra», який зробить користування Інтернетом ще приємнішим, ще економнішим, ще швидшим! Усього за 200 гривень на місяць, Укртелеком пропонує необмежений доступ до Інтернет на швидкості до 24 Мбіт/с! |
Інформація приємна. Трохи ціна "не по кишені."
|
А я вже сиджу на ультрі. реально 12 мегабіт в секунду за 200грн. в місяць, до того сидів на ого2 за 150грн. в місяць. Так що робимо висновки)))
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:04. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010