Лист третьокласниці настільки розчулив бійців у зоні АТО, що відповідь вони писали усім підрозділом .....
29.06.2014
Командир львівського спецпідрозділу "Грифон" із зони АТО привіз звісточку від бійців для третьокласниці Вікторії Лаб'як, ідеться в сюжеті ТСН.
У травні школярка, як і багато її ровесників, написала солдатам листа з побажання здоров'я , перемоги та швидкого повернення до родин. Намалювала прапор і сердечко. Таких листів бійці отримують немало, але Віка була єдиною, яка закінчила лист проханням - солдати, відпишіть мені, аби я знала, що ви живі і з вами все гаразд.
Лист потрапив до спецпідрозділу "Грифон" і так розчулив бійців, що вони вирішили разом їй відповісти. Лист із фронту третьокласниці передали разом із подарунками і словами вдячності за моральну підтримку.
"В особі цієї дівчинки ми подякували всім школярам, всій Україні за ту підтримку, яка є для наших хлопців там, на Сході. Конкретно цей лист викликав в наших бійців сльози", - розповів командир львівського "Грифону" Назар Коминар.
http://www.youtube.com/watch?v=b7Xhf4isrGg