Перегляд одного допису
Старий 29.06.2014, 12:28   #578
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Лист третьокласниці настільки розчулив бійців у зоні АТО, що відповідь вони писали усім підрозділом .....
29.06.2014

Командир львівського спецпідрозділу "Грифон" із зони АТО привіз звісточку від бійців для третьокласниці Вікторії Лаб'як, ідеться в сюжеті ТСН.

У травні школярка, як і багато її ровесників, написала солдатам листа з побажання здоров'я , перемоги та швидкого повернення до родин. Намалювала прапор і сердечко. Таких листів бійці отримують немало, але Віка була єдиною, яка закінчила лист проханням - солдати, відпишіть мені, аби я знала, що ви живі і з вами все гаразд.

Лист потрапив до спецпідрозділу "Грифон" і так розчулив бійців, що вони вирішили разом їй відповісти. Лист із фронту третьокласниці передали разом із подарунками і словами вдячності за моральну підтримку.

"В особі цієї дівчинки ми подякували всім школярам, всій Україні за ту підтримку, яка є для наших хлопців там, на Сході. Конкретно цей лист викликав в наших бійців сльози", - розповів командир львівського "Грифону" Назар Коминар.

http://www.youtube.com/watch?v=b7Xhf4isrGg